NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
5
5
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Ez a DL piac most nekem is jól betesz, holnap estétől kedd estéig nem leszek gépnél, mint most kiderült :/ 😊Stezírd meg nekem pm-ben kikre ajánlanál, azt elküldöm jól helyetted
több mint 13 éve
Nekem meg már bizseregnek az ujjaim, hogy beírhassam az ajánlatomat 😀
több mint 13 éve
Ez a DL piac most nekem is jól betesz, holnap estétől kedd estéig nem leszek gépnél, mint most kiderült :/ 😊
több mint 13 éve
Öhm... hát simán adtam volna.
több mint 13 éve
Stez, ha meghalok se emlékszem arra az üzenetre pedig biztos jó megoldás lehetett volna.Delonso_ azt írtad hogy gondolkodsz rajta így azt hittem majd újra írsz ha eldöntötted hogy akarod, de mivel nem írtál újra úgy értettem, hogy úgy döntöttél nem akarod.
Somos én elvesztettem a fonalat írd meg egy új üzenetben, hogy pontosan mire várod a választ :]
több mint 13 éve
jó jó ez oké.. na de ha szaba szól? 😀nyilván ha valaki előre szól, hogy 2 napig nem ér rá mert gombaszedés van, akkor megvárjuk.Ok, akkor nem lesz gond.szabaBár tavaly úgy volt, hogy akire 24 óráig nem jött új ajánlat, az elkelt, vagyis részben jogos szaba kérése... 😊somoskovig
egyébként a 24 órás határidő érvényesHöri
több mint 13 éve
nyilván ha valaki előre szól, hogy 2 napig nem ér rá mert gombaszedés van, akkor megvárjuk.Bár tavaly úgy volt, hogy akire 24 óráig nem jött új ajánlat, az elkelt, vagyis részben jogos szaba kérése... 😊somoskovigszerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?Ok, akkor nem lesz gond.szaba
mert akkor már csak azok licitálnak, akik korábban ajánlottak.Höri
egyébként a 24 órás határidő érvényes
több mint 13 éve
Bár tavaly úgy volt, hogy akire 24 óráig nem jött új ajánlat, az elkelt, vagyis részben jogos szaba kérése... 😊Ok, akkor nem lesz gond.szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉szabaszerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?
több mint 13 éve
szaba
10 554
Ok, akkor nem lesz gond.szerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉szaba
több mint 13 éve
szerinted miért van 1 nap kihagyás a posztok között?Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉szaba
mert akkor már csak azok licitálnak, akik korábban ajánlottak.
több mint 13 éve
szaba
10 554
Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?szabaErre egy választ böföghetnél, Höri. 😉
több mint 13 éve
az én rosterem alapján 2 715 000 a büntetés és 81.395 a capátnéztem a rosteremet és hiányzik belőle bennett, forsett és mswSzegecsfixáltam.
így most 45 embered van és 83.12M a capHöri
hol a hiba?
szerk.: ja Cardia Jacksonról elfelejtkeztem, akkor már csak a 63ezres plusz büntetés érdekes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
átnéztem a rosteremet és hiányzik belőle bennett, forsett és mswSzegecsfixáltam.
így most 45 embered van és 83.12M a cap
több mint 13 éve
Ork írta...A 2/14 mehet jövő évi elsőértDelonso_?JJ
valaki szándékozik feltradelni top 8-ba vagy eladni idei 2. kört jövőévi pickért?
több mint 13 éve
A 2/14 mehet jövő évi elsőértDelonso_?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A 2/14 mehet jövő évi elsőért.Levelet nem írok neked, úgysem válaszoltál nekem sem.
több mint 13 éve
valaki szándékozik feltradelni top 8-ba vagy eladni idei 2. kört jövőévi pickért?Orkha válaszoltál volna PM-emre, amiben az 1/8-ról érdeklődtem, akkor nem lenne ilyen gondod 😊
most már nem nyerő sajna :/
több mint 13 éve
szaba
10 554
Én lehet, hogy nem tudok gépközelben lenni, mikor vége lesz a DL körnek. Viszont szeretnék egy-két játékost elhozni, így lehet, hogy nem tudok befejezni liciteket. Megoldható, hogy esetleg legyen lehetőségem tovább licitálni 13-án?
több mint 13 éve
valaki szándékozik feltradelni top 8-ba vagy eladni idei 2. kört jövőévi pickért?
több mint 13 éve
átnéztem a rosteremet és hiányzik belőle bennett, forsett és msw
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Köszönjük bro
több mint 13 éve
végleges a DE és DT FA lista. Tudjátok hol kell keresni.Belepakoltam az összes kibasz*tt játékost, aki jelenleg aktív kerettag, még a future contractos arcokat is, akiknek wikipeia lapja sincsen.
több mint 13 éve
Amúgy az a vicc, hogy teljes mértékben még nem is vagyok hibás ezért a kevés létszámú rosterért: alapból nem sok hely volt cap alatt, ráadásul 11 játékost ki kellett rakni (1 visszavonul, 7 waiver, 2 cut meg egy Merriman), rengeteg szinte csapatnélküli RFA, meg használhatatlan UFA, emellett elengedtem 1 db puntert, de jött 3 ember trade keretében. Amit elszúrtam, hogy Ware-t nagyon túlfizettem. De hát istenem... 😀 Egyébként előre látom milyen emberek kerülnek nálam rosterre, meg FA-re, ha olcsó és van csapata, ahol ne adj isten pályára is lép, az jó lesz cserének. 😀Na az a Cowboys-fele cap management jatek erdekes lesz 😀Igora kezdő játékosai megvannak, így azért nem nagy kunszt a draft meg pár udfa és veteránok minimumért.
Például:
Cowboys
Jon Kitna QB
Chris Gronkowski FB *
Sam Hurd WR
Phil Costa C *
Montrae Holland OG
Josh Brent NT *
Stephen Bowen DE
Leon Williams ILB
Danny McCray FS *Höri
De a jövő év már most rosszabbnak tűnik :S