GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
AP, Faneca, McKinnie, Harvin, Edwards, Brackett biztosAz FA előrehozása nem biztos hogy jó ötlet lenne (a korábban tárgyalt szabály miatt, mi szerint azt követően már kedvezőtlenebb cutolási lehetőségek vannak - én legalábbis nem örülnék ha arra ébrednék holnap hogy megy az FA piac én meg csak dupla büntivel vághatok ki játékosokat, mondjuk lehet ma este megteszem a lépéseket 😊 )Rataccess2 "ingyen" cut nem elég?hány 1,5+ millás embert akarsz cuttolni? 😛Newman
több mint 13 éve
Az FA előrehozása nem biztos hogy jó ötlet lenne (a korábban tárgyalt szabály miatt, mi szerint azt követően már kedvezőtlenebb cutolási lehetőségek vannak - én legalábbis nem örülnék ha arra ébrednék holnap hogy megy az FA piac én meg csak dupla büntivel vághatok ki játékosokat, mondjuk lehet ma este megteszem a lépéseket 😊 )Rataccess2 "ingyen" cut nem elég?hány 1,5+ millás embert akarsz cuttolni? 😛
több mint 13 éve
rendben, kösz
több mint 13 éve
Az FA előrehozása nem biztos hogy jó ötlet lenne (a korábban tárgyalt szabály miatt, mi szerint azt követően már kedvezőtlenebb cutolási lehetőségek vannak - én legalábbis nem örülnék ha arra ébrednék holnap hogy megy az FA piac én meg csak dupla büntivel vághatok ki játékosokat, mondjuk lehet ma este megteszem a lépéseket 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
így is megvárjuk a két napot DL FA-val, hogy minden RFA-s válaszolt?fetomya szerződés a lényeg, nem a válasz
több mint 13 éve
így is megvárjuk a két napot DL FA-val, hogy minden RFA-s válaszolt?
több mint 13 éve
Steelers Keki frissült. Willie Colon RT és Jeff Reed K is jövő évi pickekért vihető. (Idei nem kell, abból tele a padlás.)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nyilván azért ajánlottam rá, mert jól jött volna, ha nem kéne, nem ajánlok. De itt igazából lutri a dolog, szóval nem éltem bele magam. 😊Velem nem cseszel ki akkor sem, ha marad, nem fontos annyira a megszerzése. Annyit ajánlottam érte, amennyiért még fáj Neked cap management szempontjából a dolog! 😛somoskovigBlablabla.. ha megszerezted volna, fenyezned mint ketpozicios fiatal kezdo OG/OC-,t evi 1.5 millaert 😛
Ne aggodj, kigazdalkodom valahogy, mint mindig... ez a specialitasom 😉Igor
több mint 13 éve
Velem nem cseszel ki akkor sem, ha marad, nem fontos annyira a megszerzése. Annyit ajánlottam érte, amennyiért még fáj Neked cap management szempontjából a dolog! 😛somoskovigBlablabla.. ha megszerezted volna, fenyezned mint ketpozicios fiatal kezdo OG/OC-,t evi 1.5 millaert 😛
Ne aggodj, kigazdalkodom valahogy, mint mindig... ez a specialitasom 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Tyr, ha elolvasol egy pm-et, reagálj is rá légyszíves. 😉Tyrnek mondjuk ez nem szokása, már megszoktam tőle 😊
Másokra is vonatkozik. Annyit is vissza lehet böffenteni, hogy leszarlak mert köcsög vagy, a semminél ez is jobb.Döme
de azért akadnak még páran, akik nem a nagy válaszadás hívei 😊
több mint 13 éve
Tyr, ha elolvasol egy pm-et, reagálj is rá légyszíves. 😉Nagyon nagy plusz..
Másokra is vonatkozik. Annyit is vissza lehet böffenteni, hogy leszarlak mert köcsög vagy, a semminél ez is jobb.Döme
több mint 13 éve
Tyr, ha elolvasol egy pm-et, reagálj is rá légyszíves. 😉Másokra is vonatkozik. Annyit is vissza lehet böffenteni, hogy leszarlak mert köcsög vagy, a semminél ez is jobb.
több mint 13 éve
Velem nem cseszel ki akkor sem, ha marad, nem fontos annyira a megszerzése. Annyit ajánlottam érte, amennyiért még fáj Neked cap management szempontjából a dolog! 😛Nálam negyedik számú OG volt 😛 annak meg nem adok ilyen pénzeket.RajnaEn is pont ezen filozok Lichty-nel.. de
1) somossal jo kicseszni 😀
2) Grubbs jovore ikszbilliot fog kerni, ha Rozsiekon mulik.
Volt meg valaki, aki ajanlott Choice-ra.. vagy csak en nem kaptam meg valami hirt miszerint nyugdijba vonult?
Sztem ui krva jo vetel, plane ilyen Fred Jacksonok/Jamaal Charles-os arak tukreben 😛Igor
Fred Jackson pedig akciós volt a Grant - Stewart - Charles árak tükrében. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Nálam negyedik számú OG volt 😛 annak meg nem adok ilyen pénzeket.Rajnaelhiszem.
sztem/remélem idén kezdő lesz IRL , sőt sztem hosszú ideig megoldhatja az egyik OG poszot Seattleben. Idén a fal legjobbja volt az év 2. felében, bár ez nem nagy szó 😊 sokkal jobb mint Spencer. Vagy Pitts, Andrews vagy Polombus akik játszottak idén OG-t.
több mint 13 éve
Én elhozom tőled Grubbst, emiatt ne fájjon a fejed 😀
több mint 13 éve
Nálam negyedik számú OG volt 😛 annak meg nem adok ilyen pénzeket.RajnaEn is pont ezen filozok Lichty-nel.. de
1) somossal jo kicseszni 😀
2) Grubbs jovore ikszbilliot fog kerni, ha Rozsiekon mulik.
Volt meg valaki, aki ajanlott Choice-ra.. vagy csak en nem kaptam meg valami hirt miszerint nyugdijba vonult?
Sztem ui krva jo vetel, plane ilyen Fred Jacksonok/Jamaal Charles-os arak tukreben 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nálam negyedik számú OG volt 😛 annak meg nem adok ilyen pénzeket.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hehe 6.köért szereztem egy király kezdő OGt 😊 zsír+friss a keki: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
soldi ez nem volt szép, jöhettél volna 1/7-ért is, jobban örült volna neki Döme is 😀
több mint 13 éve
Ogli majd jön Detroitba Kolbot mentoralni 😀
több mint 13 éve
Őt én húzom, aztán elcserélem veled Punci+1.körökreCsabito... de mi lesz akkor a kedvencemmel, Kapernickkel? 😕IgorMindegy, 1.8-at nem ert meg nekem 😛most már egyértelmű az Ogli pick 😀Stez
Az viszont meglep, hogy sikerult futot szereznem.. es meg el is engedte szaba. (aszittem Blades/Schaefering lesz talan meg.)
No more Ingram!Igor
több mint 13 éve
Csabito... de mi lesz akkor a kedvencemmel, Kaepernickkel? 😕most már egyértelmű az Ogli pick 😀Stez"Viszont undrafted játékosért nem kell picket adni, elég ha ráajánlasz az eredeti összegre!"Mindegy, 1.8-at nem ert meg nekem 😛
😊fetomy
Az viszont meglep, hogy sikerult futot szereznem.. es meg el is engedte szaba. (aszittem Blades/Schaefering lesz talan meg.)
No more Ingram!Igor
több mint 13 éve
most már egyértelmű az Ogli pick 😀"Viszont undrafted játékosért nem kell picket adni, elég ha ráajánlasz az eredeti összegre!"Mindegy, 1.8-at nem ert meg nekem 😛
😊fetomy
No more Ingram!Igor
több mint 13 éve
Ennyit arról, hogy tulfizettem Kalilt 😕 Pedig már kezdtem reménykedni, hogy lesz valami falak 😀
több mint 13 éve
"Viszont undrafted játékosért nem kell picket adni, elég ha ráajánlasz az eredeti összegre!"Mindegy, 1.8-at nem ert meg nekem 😛
😊fetomy
No more Ingram!