GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
"Viszont undrafted játékosért nem kell picket adni, elég ha ráajánlasz az eredeti összegre!"😊
több mint 13 éve
Elobb megvarom mi a valasz, a masik jatekosnal.. hogy belefer-e a keretbe. Valahogy sejtettem, hogy te min. 2 fronton keresztbe fogsz tenni amugy 😛Inkább azt döntsd el, hogy mi lesz Lichtensteiger-rel. 😊somoskovigna igor nem szerzett 6. koroket igy megtarthatom a nindzsamat ? 😊Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕Igor
kiraly vnaFake
Fetomy: mi az hogy nem kell picket adni? 6. korost kell perkalnod 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Gabo 😕 Volt egy olyan érzésem, hogy azért kaptak 2. körös tendert, hogy biztos legyen mit matchelni.
több mint 13 éve
Schaeferingért nem kell picket adni 😊na igor nem szerzett 6. koroket igy megtarthatom a nindzsamat ? 😊Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕Igor
kiraly vnaFake
Azért jó jel, hogy Igor és haromt is akarta, olyan nagyon szar már nem lehet 😛 :rolleyes:
több mint 13 éve
Inkább azt döntsd el, hogy mi lesz Lichtensteiger-rel. 😊na igor nem szerzett 6. koroket igy megtarthatom a nindzsamat ? 😊Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕Igor
kiraly vnaFake
több mint 13 éve
na igor nem szerzett 6. koroket igy megtarthatom a nindzsamat ? 😊Szereztem, csak nem o volt a cel, hanem Schaefering volt a masik 6. koros target.. de eszem fetomy szivet, hogy beajanlott. 😕
kiraly vnaFake
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ezért mondom mindíííííííg mikor felrakom az új excelt, hogy ellenőrizzétek magatoknak mert könnyen előfordulhat, hogy egyszer 454 000 bünti helyett véletlen 545 000-t írok aztán senki nem tudja már hetek múlva, hogy ki a hülye.Höriigaz, csak én vezetem magamnak, általában azzal szoktam törődni, max 1-1 ritkább alkalommal ránézek. bocs egyébként, és fő, hogy meglett a hiba😊
több mint 13 éve
Jövőre Mario Williams UFA lesz, nem fogom megtartani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
gabo, csak a 3 DE-et fog 20 millát keresni... 😊 Peppers és Mario mellé minek még Charles Johnson is? 😀
több mint 13 éve
ezért mondom mindíííííííg mikor felrakom az új excelt, hogy ellenőrizzétek magatoknak mert könnyen előfordulhat, hogy egyszer 454 000 bünti helyett véletlen 545 000-t írok aztán senki nem tudja már hetek múlva, hogy ki a hülye.HöriÉn mindig tudom, hogy magamnak jól csinálom, tehát te cseszed el, ha gáz van 😛
több mint 13 éve
ezért mondom mindíííííííg mikor felrakom az új excelt, hogy ellenőrizzétek magatoknak mert könnyen előfordulhat, hogy egyszer 454 000 bünti helyett véletlen 545 000-t írok aztán senki nem tudja már hetek múlva, hogy ki a hülye.
több mint 13 éve
fetomy a kis cseles. De a Big Brother figyel.tenorxhaha 😛
több mint 13 éve
fetomy a kis cseles. De a Big Brother figyel.tenorxén basztam el, már látom.
több mint 13 éve
fetomy a kis cseles. De a Big Brother figyel.
több mint 13 éve
Bejelentem, hogy frissült a Keki mert ilyet még nem tettem soha, hátha ettől megindulnak a király ajánlatok felém.
több mint 13 éve
Azt hittem egyébként, hogy valami késői 2. körrel Averyt is bepróbálja valaki, tekintve, hogy nem egy ember keresett meg érte még szezon közben 2. körös ajánlatokkal.
több mint 13 éve
amint lemegy az RFA szerződésadás, kiszámolom mindenki cap-jét és berakom a közleményekbe.Remélhetőleg 2 nap elég lesz mindenkinek erre és még Free Agency előtt sorra kerül ez.
több mint 13 éve
Nincsenek már pozíciós szorzók az első körben? Vagy csak én nem találom?Rajnaeltöröltem mert ha egy kickert visznek 1/6-ra akkor mindenképp több pénzt fog kérni, mint az 1/7-es hiába kicker.
több mint 13 éve
Tudtommal nincsen már ilyen.
több mint 13 éve
Nincsenek már pozíciós szorzók az első körben? Vagy csak én nem találom?
több mint 13 éve
Egyáltalán nem éri meg a TOP5 fizetést. Sőt, teljesen jogos, hogy senki nem jelentkezett érte, mert 1+3-at sem ér...SoldadosPedig mekkora rívás volt, mikor 1+2+4-ért elhoztam Chicagoból, ahol akkoriban Benson-Rice-MoJo trió volt... de én nem bánom, nekem megér egy fiatals ztárfutó ennyit, kell mellé egy kiegészítő emberke, az McGahee oszt jóvan.
Az adminban úgy olvastam mintha Deloso túladott volna a Chargersen amit a Jaxtől kapott 😂 na nem mintha akkora érték lenne 😛
több mint 13 éve
Ebben igazad van de rookie védelmem lesz, sokat nem érek az ő tehetségével jelenleg.
több mint 13 éve
Del úgy van vele hog yezt az ajánlatot elfogadtam, mivel nem idén érek a csúcsra, amikor meg számít sokat fog keresni Mojo, az ajánlat korrekt volt.De Mojonak te adtál ilyen szerződést tavaly. Már akkor is tudtad, hogy mikorra tervezed a playoffot, adhattál volna neki kevesebb pénzt a lényeges időszakban.
Én pedig lassan újraépítem teljesen a csapatom, ezért kezdtem el játszani.Delonso_
Most megint hozol helyette egy újoncot, aki évek múlva ér csak el MJD szintjére.
több mint 13 éve
Del úgy van vele hogy ezt az ajánlatot elfogadtam, mivel nem idén érek a csúcsra, amikor meg számít sokat fog keresni Mojo, az ajánlat korrekt volt. Én pedig lassan újraépítem teljesen a csapatom, ezért kezdtem el játszani.
Lehet azon vitatkozni, hogy így sosem érek a csúcsra, ez is lehetséges.
De szeretem a csapatom. Pláne a nem IR es részét 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
FB. nem edzett az LB-kkel shanny ótaAkit matcheltem, annak az új szerződését hova írjam?Dömeszerződések topik.
Larsen meg akkor most FB vagy LB?Höri