GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Thaddeus Gibson ára első kör Soldinál, így Orakpo-ért tényleg nem sok ez.😊fetomyAkkor perpill 2. számú OLB volt. Én nem hozom magam kényszerhelyzetbe, ezért előre közöltem, hogy irreális árat fogok mondani. Ennek ellenére érdekelt, hogy nekem mennyit ér az elengedése. 😊 Most már nem kérnék érte annyit, hogy megvan a kezdő OLB-párosom, de most már azért nem adom el szívesen, mert tulajdonképpen kész az idei csapatom cserékkel együtt, már csak 4 rookie fér az 53-ba, plusz 5 rookie a PS-be és mit ad Isten, asszem épp 9 pickem van. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Kicsi a capem, ő volt aki olcsó és jó is. Minden pénzt (akarom mondani picket) megért így nekem. Ugyanaz történt, mint tavaly Tanard Jackson esetében. Ő volt az egyetlen akinek a fizetése nekem belefér a capbe és jó is. Ha csak egy ilyen van, azt bizony mocskosul meg kell fizetned pickekben. Én megteszem, inkább minthogy ne adj isten húzzak egy Gholston-szerű bustot... Ha tele van lyukakkal a csapat, akkor persze inkább draft, de ez az egyetlen needem volt, minden más kezdőm megvan, így bőven belefért nekem, főleg, hogy maradt egy 2. és két 3. körös pickem. És egy rakat középső-hátsó kör. A rosteremen 4 hely van, a PS-en öt, minden happy, az FA-ről egyetlen ember sem kell. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egy év alatt elég sokat keresett rajta. Én tavaly 1+2+3+3ért adtam el, ha jól emlékszem.tenorxén is hajkurásztam hónapokig Orakpot Dömétől, de ennyit nem adtam volna érte
van elég needem, amikre ügyelnem kell, Soldinak nincs, szóval mondjuk megtehette, hogy ennyit kipengessen Orakpoért
több mint 13 éve
Az, hogy Döme kettő darab játékosért kapott gyakorlatilag négy első és négy második kört, az olyan szinten brutális, hogy el sem tudom mondani. Lehet, hogy a pickeket sokan túlértékelik, de azért szerintem néhányan eléggé alul is. Főleg, hogy most nézem, ez soldadosnak két első, és három második körös pickje volt (meg egy ötödik). Höri: Ebben igazad van. Ellenben -szvsz- négy top64-es pickből, négy bustot húzni vagy gigapech, vagy totális hozzá nem értés. Mindegy igazából, nem szólok bele, mindenki arra épít, amire akar, de az biztos, hogy nagyon durva szélsőségek vannak. Jah, és így már nem lep meg, hogy Thaddeus Gibson ára első kör Soldinál, így Orakpo-ért tényleg nem sok ez.😊
több mint 13 éve
a Steelers egy powerhouse, így megteheti, hogy nem draftol hanem a hiányposztra probowlereket igazol.Oakland Raiders adja: Brian Orakpo OLB (2 milla, 2 milla, 2 milla)döme egy ujabb harvin tradedel dobbantott 😀braxa88jó trade ez.
sokakkal ellentétben Soldados tudja, hogy nem a rookiek nyerik a bajnoki címet így nem fél sok picket beáldozni.
a GM-ek nagyobbik fele draft mániás és többet gondol 1-1 korai kör értékéről, mint a valódi.Höri
Pittsburgh Steelers adja: 1/30+2/16+5/32 + 2/28 + 2012/1. +2012/2.
Sztem ez rengeteg orakpoértbraxa88
idén akar Super Bowlt nyerni, nem 5 év múlva.
ezeket csak a szófosást megelőzendő írom be 😀
több mint 13 éve
azért az 1/9-et szerintem olcsón megszerezte SoldiStezJószívű voltam, ezt tudjuk mindketten, de mivel nem volt 4. köre, maradt az 5. vége.
a plusz 1 pick a 2. körben meg nagyon kellett.
Nem beszélve hogy akit húztam volna 1/9-re ahelyett jön egy jobb playa FA-ról 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egy év alatt elég sokat keresett rajta. Én tavaly 1+2+3+3ért adtam el, ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Oakland Raiders adja: Brian Orakpo OLB (2 milla, 2 milla, 2 milla)döme egy ujabb harvin tradedel dobbantott 😀braxa88jó trade ez.
sokakkal ellentétben Soldados tudja, hogy nem a rookiek nyerik a bajnoki címet így nem fél sok picket beáldozni.
a GM-ek nagyobbik fele draft mániás és többet gondol 1-1 korai kör értékéről, mint a valódi.Höri
Pittsburgh Steelers adja: 1/30+2/16+5/32 + 2/28 + 2012/1. +2012/2.
Sztem ez rengeteg orakpoért
több mint 13 éve
azért az 1/9-at szerintem olcsón megszerezte SoldiStezszerintem nem.
én is röhögve adtam volna oda az 1/9-et ennyiért.
Persze posztfüggő, de a drafton még mindig nem 15 használható játékos van, hogy annyira őrizgetni kelljen.
több mint 13 éve
azért az 1/9-et szerintem olcsón megszerezte Soldi
több mint 13 éve
döme egy ujabb harvin tradedel dobbantott 😀braxa88jó trade ez.
a GM-ek nagyobbik fele draft mániás és többet gondol 1-1 korai kör értékéről, mint a valódi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem is en voltam az ugynoke !tenyleg mondjal mar legyszives 1 eszervet ami alapjan charles ne akart vnaaz IRL szerződése például egészen nevetségesen alacsony pedig idén kötötte.
a legjobban fizetett rb lenni. 1et. sot akarcsak 1 olyat mondj amivel evi 7.25nel tobbet ne kerhetne.
lehet ujdonsagot mondok de a jatekosok fizetese is inflalodik am nem csak a cap novekszik ...Fake
igaz, nem év végénHöri
több mint 13 éve
tenyleg mondjal mar legyszives 1 eszervet ami alapjan charles ne akart vnaaz IRL szerződése például egészen nevetségesen alacsony pedig idén kötötte.
a legjobban fizetett rb lenni. 1et. sot akarcsak 1 olyat mondj amivel evi 7.25nel tobbet ne kerhetne.
lehet ujdonsagot mondok de a jatekosok fizetese is inflalodik am nem csak a cap novekszik ...Fake
igaz, nem év végén
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mennyivel esszerubb mojo majdani 12 millas fizetese ?persze ezt tudom is, de gondolnom kell a jövőre is, márpedig őt nem adtam volna el, de azt meg nem akartam, hogy legyenek olyan évei, amikor 15 millákat kell adnom neki és megoldanom a capem, mert őt nem adtam volna el momentán, mivel IRL KCennyit én csak AP-nak fizetnék éventeStezde eleg lett vna csak a felet fizetni iden ha meccseled
utana meg ugysem tudod megallni h el ne addFake
de hát azért szerintem ez a 8 millás fizu geci sok és ésszerűtlenStez
ja igen ot majd nyugodtan fogod tovabboltolni ebbe nem is gondoltam bele 😀
kb magadnak mondasz ellent de ha teged sem engem megaztan ugyse izgat
tenyleg mondjal mar legyszives 1 eszervet ami alapjan charles ne akart vna
lehet ujdonsagot mondok de a jatekosok fizetese is inflalodik am nem csak a cap novekszik ...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
jól van, hát elbasztam ezt a rozinál, ekkora fizetést pedig tőlem nem fog kapni, hülye azért nem vagyok, hogy akármennyit fizessek 😊márpedig őt nem adtam volna elStez😂
ez hitelesen hangzikHöri
nem volt ez egy jó kör összességében, de hát a szükség nagy úr, MoJoval legalább maradt elit futóm, nem kell ezen tojnom már
több mint 13 éve
braxa88
12 534
döme egy ujabb harvin tradedel dobbantott 😀
több mint 13 éve
persze ezt tudom is, de gondolnom kell a jövőre is, márpedig őt nem adtam volna el, de azt meg nem akartam, hogy legyenek olyan évei, amikor 15 millákat kell adnom neki és megoldanom a capem, mert őt nem adtam volna el momentán, mivel IRL KCde eleg lett vna csak a felet fizetni iden ha meccseled7 950 000ert meg en is megtartottam vna charlestennyit én csak AP-nak fizetnék éventeStez
pedig szamomra egy 7. wr is tobbet er mint a kezdo futoFake
utana meg ugysem tudod megallni h el ne addFake
de hát azért szerintem ez a 8 millás fizu geci sok és ésszerűtlen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de eleg lett vna csak a felet fizetni iden ha meccseled7 950 000ert meg en is megtartottam vna charlestennyit én csak AP-nak fizetnék éventeStez
utana meg ugysem tudod megallni h el ne add
több mint 13 éve
Na csak beindultak a tradek 😀
több mint 13 éve
7 950 000ert meg en is megtartottam vna charlestennyit én csak AP-nak fizetnék évente
több mint 13 éve
én amúgy nem is értem h soldit mit élvez a gm game-ben.Nyerni jó. 😉
csomó amatőr, hozzá nem értő ember, napraforgók, meg jópofizók.
ez neki olyan kell legyen mintha én full kimaxolt csili villi hammerdinnal aprítanék az evils denbenbriareos
A Höri, tenorx-féle elvi bajnokot játszó érdekemberekkel pedig igyekszem nem foglalkozni.