GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
az viszont érdekelne hogy döme hogyan gondolkozik arról aki érinthetetlen 😊haromtAnyámat is eladom. 😛
több mint 13 éve
Akit matcheltem, annak az új szerződését hova írjam?Dömeszerződések topik.
Larsen meg akkor most FB vagy LB?
több mint 13 éve
nem feltétlen a maddenre gondoltam, hanem mondjuk egy konszenzus power rankingban sem lenne olyan csapat elől, amely minden évben 1. és 2. évesek gyülekezete.ez okés, de spec én -nemtom Del hogy van vele- jobban szeretem azt, hogy pl. királykodhatok az IRL kezdő udfa pickjeimmel mondjuk 😀
Amint valaki 3. évébe lép, beváltják pickre 😛Höri
haromt: ahh, akkor emelnem sem kellett volna 😊 (1.6-ot akartam először)
több mint 13 éve
Akit matcheltem, annak az új szerződését hova írjam?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az viszont érdekelne hogy döme hogyan gondolkozik arról aki érinthetetlen 😊
több mint 13 éve
4 évre1,5.fetomy kecseg schaeferingre többet ajánlott mint én...haromthát ég is a pofám 😛
mennyit ajánlottál egyébként?fetomy
de nem életbevágóharomt
igor próbálkozott még
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1,5.fetomy kecseg schaeferingre többet ajánlott mint én...haromthát ég is a pofám 😛
mennyit ajánlottál egyébként?fetomy
de nem életbevágó
több mint 13 éve
nem feltétlen a maddenre gondoltam, hanem mondjuk egy konszenzus power rankingban sem lenne olyan csapat elől, amely minden évben 1. és 2. évesek gyülekezete.lehet nem annyira érdekli, hogy a madden őt randomizálja-e ki a végén 😛delonso idén a full csapatát lecseréli.számomra nyilvánvaló, hogy ha első körben elviszi mondjuk Petersont és Dareust, akkor jövőre elcseréli őket pickért és sose jön ki a liga hátsó 10 csapata közül ezzel a módszerrelHöri
Aztán jövőre megint 😀tenorx
Én eleinte még néztem is, hogy jó legyen, de egyszer se lett valami jó eredménye. Inkább "kinevelek" én is jó kis játékosokat, és igyekszem kiélvezni az offseason legjobb részét, a draftot 😛fetomy
Amint valaki 3. évébe lép, beváltják pickre 😛
több mint 13 éve
fetomy kecseg schaeferingre többet ajánlott mint én...haromthát ég is a pofám 😛
mennyit ajánlottál egyébként?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fetomy kecseg schaeferingre többet ajánlott mint én...
több mint 13 éve
Nekem a kezdőbe kellett egy ember. Orakpo jó, a rookie meg fasz se tudja milyen lesz, hova kerül és milyen rendszerbe. Tehát 1/20-ra, 6/10-re, de még 1/1-gyel se húzok azonnal kezdőbe, főleg nem olyan posztra, ami azért erősen függ a védelmi sémától. FA-n ennyiért nem kaptam volna normális 3-4-es OLB-t. Nekem olyan playa kell a kezdőbe, aki keveset keres, de BIZTOSAN tudom, hogy jó, ez pedig nem Von Miller.Én megteszem, inkább minthogy ne adj isten húzzak egy Gholston-szerű bustot...SoldadosIgen, én pl. húztam egy bust Gholston-t. Ellenben pl. a folytatólagos game első draftjának 2. köréből elhoztam Kellert, Felix Jones-t, Casont és R.Smith-t, de pl. később 3 első körömből 2 Lau és Jenkins voltak, akik szintén nem tűnnek éppen bustnak per pill. Magamat ismerve miután ezt leírtam többé az életbe nem húzok értelmes embert 😀 de mindegy, igazából a lényeg az, hogy szerintem a draft sokkal kevésbé lutri, ha az ember foglalkozik vele, mint amennyire sokan hiszik. De mégegyszer mondom, nyilván mindenki úgy, ahogy akarja, én csak elmondtam a véleményemet 😊fetomy
Ráadásul esélyem így is van jókat húzni (ahogy húztam is korábban), hisz maradt 9 pickem, ebből három a 2-3. körben.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
lehet nem annyira érdekli, hogy a madden őt randomizálja-e ki a végén 😛delonso idén a full csapatát lecseréli.számomra nyilvánvaló, hogy ha első körben elviszi mondjuk Petersont és Dareust, akkor jövőre elcseréli őket pickért és sose jön ki a liga hátsó 10 csapata közül ezzel a módszerrelHöri
Én eleinte még néztem is, hogy jó legyen, de egyszer se lett valami jó eredménye. Inkább "kinevelek" én is jó kis játékosokat, és igyekszem kiélvezni az offseason legjobb részét, a draftot 😛
több mint 13 éve
Jó, de ezekből a pickekből tudott volna, jobb OLBt húzni? Én nem tartom valószínűnek. Fujita még pár évig elkaristol.szerintem igen 😊mondjuk most szépen bepalizta eaglesmcnabbetbriareosEz most komoly?
Kezdő olb, a D egyik legjobbja volt sérüléséig.
Bepaliztam?Delonso_
fujita ideje lejártbriareos
több mint 13 éve
Ja, fasz vagyok, a számot nem is néztem.hm?Az, hogy Döme kettő darab játékosért kapott gyakorlatilag négy első és négy második kört, az olyan szinten brutális, hogy el sem tudom mondani.fetomyMegérdemlem.
Ahogy azt is bria, hogy ne keverj össze Somossal (McGlynn). 😛Döme
ezt mire érted?
tudom h te is ajánlottál rá, de ő többet ajánlottbriareos
több mint 13 éve
szerintem igen 😊mondjuk most szépen bepalizta eaglesmcnabbetbriareosEz most komoly?
Bepaliztam?Delonso_
fujita ideje lejárt
több mint 13 éve
delonso idén a full csapatát lecseréli.számomra nyilvánvaló, hogy ha első körben elviszi mondjuk Petersont és Dareust, akkor jövőre elcseréli őket pickért és sose jön ki a liga hátsó 10 csapata közül ezzel a módszerrel
több mint 13 éve
mondjuk most szépen bepalizta eaglesmcnabbetbriareosEz most komoly?
Bepaliztam?
több mint 13 éve
hm?Az, hogy Döme kettő darab játékosért kapott gyakorlatilag négy első és négy második kört, az olyan szinten brutális, hogy el sem tudom mondani.fetomyMegérdemlem.
Ahogy azt is bria, hogy ne keverj össze Somossal (McGlynn). 😛Döme
ezt mire érted?
tudom h te is ajánlottál rá, de ő többet ajánlott
több mint 13 éve
bocsánat hogy nem ajánlottam egy kurva fillért sem Charlesra sem Woodleyra de hülye nem vagyokharomtNem hiszem, hogy bárki gondolta volna, hogy ajánlottál bármelyikre is.
több mint 13 éve
Én megteszem, inkább minthogy ne adj isten húzzak egy Gholston-szerű bustot...SoldadosIgen, én pl. húztam egy bust Gholston-t. Ellenben pl. a folytatólagos game első draftjának 2. köréből elhoztam Kellert, Felix Jones-t, Casont és R.Smith-t, de pl. később 3 első körömből 2 Lau és Jenkins voltak, akik szintén nem tűnnek éppen bustnak per pill. Magamat ismerve miután ezt leírtam többé az életbe nem húzok értelmes embert 😀 de mindegy, igazából a lényeg az, hogy szerintem a draft sokkal kevésbé lutri, ha az ember foglalkozik vele, mint amennyire sokan hiszik. De mégegyszer mondom, nyilván mindenki úgy, ahogy akarja, én csak elmondtam a véleményemet 😊
Soldi: tudom jól Gibson okát, csak megjegyeztem, hogy innen nézve már szinte lehúztalak volna a szimpla 1. kör végi pickel 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocsánat hogy nem ajánlottam egy kurva fillért sem Charlesra sem Woodleyra de hülye nem vagyok
több mint 13 éve
Az, hogy Döme kettő darab játékosért kapott gyakorlatilag négy első és négy második kört, az olyan szinten brutális, hogy el sem tudom mondani.fetomyMegérdemlem.
Ahogy azt is bria, hogy ne keverj össze Somossal (McGlynn). 😛
több mint 13 éve
mondjuk most szépen bepalizta eaglesmcnabbetbriareosHát nem tudom. Kapott egy kb 3-4 évet még bíró, kezdő OLBt, aki végre visszaállt a neki fekvő 4-3ba.
több mint 13 éve
delonso idén a full csapatát lecseréli.Aztán jövőre megint 😀