GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na igor nem szerzett 6. koroket igy megtarthatom a nindzsamat ? 😊 kiraly vna
több mint 13 éve
De. Jelenleg annak tűnik.Ray Rice is vicces lenne, mint TOP3 fizetett RB, mint ahogy Woodley is vicces lesz mint TOP3 fizetett LB.Soldadosmert tán most Portis nem az? 😛Höri
Viszont amikor a szerződést kapta, akkor nem tűnt annak. Viszont Rice-nál most is annak tűnne. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
mindjárt jön még Orktól a 15 millás ajánlat 😀
több mint 13 éve
hát még két perc van.ha több offer nem jön, akkor 0:01kor már jön az eredmény
több mint 13 éve
eddig 14 játékosra érkezett ajánlatbriareosMég, mert Ork még nem küldte el 😀
több mint 13 éve
Mindenki itt várja az RFAt, aztán majd bria holnap 2kor kinyilatkoztatja azt a 3 ajánlatot, ami érkezett 😀
több mint 13 éve
Ray Rice is vicces lenne, mint TOP3 fizetett RB, mint ahogy Woodley is vicces lesz mint TOP3 fizetett LB.Soldadosmert tán most Portis nem az? 😛
több mint 13 éve
Ray Rice is vicces lenne, mint TOP3 fizetett RB, mint ahogy Woodley is vicces lesz mint TOP3 fizetett LB.Soldadosaz lesz a vicces ha jövőre Benson lesz a top3 fizetett RB 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ray Rice is vicces lenne, mint TOP3 fizetett RB, mint ahogy Woodley is vicces lesz mint TOP3 fizetett LB.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
hát én basztam el, ez tényde azért a 6,7 millát, amit rozi meghatározott Jamaalra fizetésként, azt alapból sokallom egyébkéntStezpedig az kevés.
a legjobb átlaggal futó játékosnak a legtöbb pénzt kell keresni a posztján. Period.
vagy nem kellett volna elcserélni Chris Johnsont 😛Höri
mindensetre irreálisat nem fog nekem megérni Charles, megoldom máshogy 😊
több mint 13 éve
üzenem h akik az rfa- ajánlatnál nem írtak csapatot ahhoz a playerhez akire ajánlanak szarjanak sünt 😛
több mint 13 éve
elmondom hogy nem kell viszonyítani semmit csak venni kellett volna amit küldték és elosztod urambocsá még szorzol egyet aztán meg is van, akit tényleg meg akarsz tartani
több mint 13 éve
de azért a 6,7 millát, amit rozi meghatározott Jamaalra fizetésként, azt alapból sokallom egyébkéntStezpedig az kevés.
a legjobb átlaggal futó játékosnak a legtöbb pénzt kell keresni a posztján. Period.
vagy nem kellett volna elcserélni Chris Johnsont 😛
több mint 13 éve
legjobban fizetett futók:7,7 millát kibaszottul soknak tartom, annyit egyszerűen nem ér, amikor egy MoJo 5,4ért fut
Clinton Portis 7 690 500
Steven Jackson 6 850 000
Brandon Jacobs 6 500 000
Maurice Jones-Drew 5 375 000
Ronnie Brown 5 000 000
Ez alapján én 7 700 000-re lőném be Charles árát, míg Ray Rice lehet, hogy 6.5M-ért is befér majdHöri
de egyébként én is ilyen 7,5-8 körüli ajánlatra számítok akár szabától, akár ttt-től
több mint 13 éve
Stez azt elmondod hogy ha ennyire nyomatod a match témát akkor miért nem küldtél eleve neki olyan második ajánlatot amit elfogad?Orkja az az én faszságom volt, elnéztem Steven Jackson árát, 6,2 millának 😀
nem otthon voltam és rohantam 😀 és eleve ugye aszerint terveztem, hogy annyit ajánlok Charlesnak, amennyit SJ keres, így ez pont kevésre jött ki 😀
de azért a 6,7 millát, amit rozi meghatározott Jamaalra fizetésként, azt alapból sokallom egyébként
több mint 13 éve
Kívülállóként (nincs most pénz licitre) is kiváncsian várom az RFA-topic alakulását... Ha valaki rámegy az 1+3-as Sidney Rice-ra (erre azért vajmi kevés esély van) tökön szúrom magam.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
legjobban fizetett futók:Clinton Portis 7 690 500
Steven Jackson 6 850 000
Brandon Jacobs 6 500 000
Maurice Jones-Drew 5 375 000
Ronnie Brown 5 000 000
Ez alapján én 7 700 000-re lőném be Charles árát, míg Ray Rice lehet, hogy 6.5M-ért is befér majd
több mint 13 éve
Stez azt elmondod hogy ha ennyire nyomatod a match témát akkor miért nem küldtél eleve neki olyan második ajánlatot amit elfogad?
több mint 13 éve
mindig próbálom magam győzködni, hogy 10 millához még szaba sem elég hülye... bár elrettenek, amikor rájövök, végülis róla van szó 😀biztos rossz kedve lesz holnap, amikor felkel és meglátja, hogy matchelve van az ajánlata és baszhatja Jamaal elvtársat 😛StezVan 10 millád egy futóra? 😀tenorx
de hát ha 10 millát ajánl Charlesra, akkor ki is röhögöm
több mint 13 éve
biztos rossz kedve lesz holnap, amikor felkel és meglátja, hogy matchelve van az ajánlata és baszhatja Jamaal elvtársat 😛StezVan 10 millád egy futóra? 😀
több mint 13 éve
biztos rossz kedve lesz holnap, amikor felkel és meglátja, hogy matchelve van az ajánlata és baszhatja Jamaal elvtársat 😛
több mint 13 éve
Nah szaba elment már aludni, jöhetnek az RFA ajánlatok bria 😀
több mint 13 éve
szaba
10 553
az 1 googolplexes ajánlatomat nyugodtan matchelhetedSzegecsStezt csuknák le sikkasztásért. 😀
több mint 13 éve
az 1 googolplexes ajánlatomat nyugodtan matchelheted
The response must be equal to the threat.