GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
7 950 000ert meg en is megtartottam vna charlestpedig szamomra egy 7. wr is tobbet er mint a kezdo futo
több mint 13 éve
Na mennyi embernek fog leesni a Diablos reference?
több mint 13 éve
én amúgy nem is értem h soldit mit élvez a gm game-ben.csomó amatőr, hozzá nem értő ember, napraforgók, meg jópofizók.
ez neki olyan kell legyen mintha én full kimaxolt csili villi hammerdinnal aprítanék az evils denben
több mint 13 éve
Hát ha Ryan Grantet vesszük alapul 1+2vel, akkor legalább 3 első kört ér 😀tenorxEz mondjuk jogos. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
jól van jól van vazze, már javítottambriareospicsába, pedig reméltem, hogy tényleg képes volt rá 😕
Rice: Alapból hülye, aki 1+3-at ad egy futóért 😛
több mint 13 éve
Hát ha Ryan Grantet vesszük alapul 1+2vel, akkor legalább 3 első kört ér 😀
több mint 13 éve
Egyáltalán nem éri meg a TOP5 fizetést. Sőt, teljesen jogos, hogy senki nem jelentkezett érte, mert 1+3-at sem ér...sebaj, az a lényeg, hogy van olyan vonatkozása a játéknak, ami alapján megéri a top5 fizetést, ennek elleénre egyetlen offer se ment reáHöriTotál yard/game-ben top5-ben volt idén Rice.Rushing leader volt? Te ezt írtad... Mellesleg mézzük meg hozzá a TD-k számát is. 😊 Vicces lenne.Soldados
1. Charles
2. Gore
3. MoJo
4. McCoy
5. RiceHöri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
jól van jól van vazze, már javítottamItt sztem vmi bibi van:Mi lenne a bibi? Szaba felverte magának kicsit Owen árát 😛 Nagy kérdés, hogy matcheli-e vagy elengedi.fetomy
Owen Schmitt FB San Diego szaba 1 490 000 4év 5.kör
Vagy szaba már saját RFA-re is jelentkezhet? 😊Soldados
több mint 13 éve
Itt sztem vmi bibi van:Mi lenne a bibi? Szaba felverte magának kicsit Owen árát 😛 Nagy kérdés, hogy matcheli-e vagy elengedi.
Owen Schmitt FB San Diego szaba 1 490 000 4év 5.kör
Vagy szaba már saját RFA-re is jelentkezhet? 😊Soldados
több mint 13 éve
sebaj, az a lényeg, hogy van olyan vonatkozása a játéknak, ami alapján megéri a top5 fizetést, ennek elleénre egyetlen offer se ment reáTotál yard/game-ben top5-ben volt idén Rice.Rushing leader volt? Te ezt írtad... Mellesleg mézzük meg hozzá a TD-k számát is. 😊 Vicces lenne.Soldados
1. Charles
2. Gore
3. MoJo
4. McCoy
5. RiceHöri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
faine 5 millio 5 evre kocsogok ennel sokkal kiralyabb 😀kalil mpha tudod kinek kene
több mint 13 éve
Itt sztem vmi bibi van:Owen Schmitt FB San Diego szaba 1 490 000 4év 5.kör
Vagy szaba már saját RFA-re is jelentkezhet? 😊
több mint 13 éve
Totál yard/game-ben top5-ben volt idén Rice.Rushing leader volt? Te ezt írtad... Mellesleg mézzük meg hozzá a TD-k számát is. 😊 Vicces lenne.
1. Charles
2. Gore
3. MoJo
4. McCoy
5. RiceHöri
több mint 13 éve
tudtam egyébként, hogy ttt csak szájal a 10 millával 😊túl sokáig erőltette 😊
bár akkor jobb pickeket kapnék :S
több mint 13 éve
Én Gabó matchelésétől félek, nem a konkurenciától.Örülünk, Vincent.tenorxkalilt laza 2 millerrel lőtted túlbriareos
több mint 13 éve
igen? a csajod nem ezt mondta tegnap 😀hol ? a telepi ligaban sztem 40 evesen is kettefog fejelni barkitez aztan tenyleg nem az a dolog ami rajtad mulnaFakeFogadunk, hogy soha nem lesz rushing leader? 😊Soldados
" ugy mozogsz mint az oreganyam "Fake
több mint 13 éve
Totál yard/game-ben top5-ben volt idén Rice.1. Charles
2. Gore
3. MoJo
4. McCoy
5. Rice
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hol ? a telepi ligaban sztem 40 evesen is kettefog fejelni barkitFogadunk, hogy soha nem lesz rushing leader? 😊SoldadosKi rushing leader? Rice? Soha.Soldadosez aztan tenyleg nem az a dolog ami rajtad mulnaFake
" ugy mozogsz mint az oreganyam "
több mint 13 éve
Kalil 6 millabuta tenoriksz 😕
több mint 13 éve
Örülünk, Vincent.tenorxkalilt laza 2 millerrel lőtted túl
több mint 13 éve
Örülünk, Vincent.
több mint 13 éve
Fogadunk, hogy soha nem lesz rushing leader? 😊ez aztan tenyleg nem az a dolog ami rajtad mulnaFakeemelkedő szerződés, jövőre rushing leader, máris helyben vagyunk.HöriKi rushing leader? Rice? Soha.Soldados
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez aztan tenyleg nem az a dolog ami rajtad mulnaKi rushing leader? Rice? Soha.SoldadosDe. Jelenleg annak tűnik.emelkedő szerződés, jövőre rushing leader, máris helyben vagyunk.Höri
Viszont amikor a szerződést kapta, akkor nem tűnt annak. Viszont Rice-nál most is annak tűnne. 😊Soldados
több mint 13 éve
Ki rushing leader? Rice? Soha. Jó RB, de nem extra. Woodley is jó OLB, de nem a legszűkebb elit.emelkedő szerződés, jövőre rushing leader, máris helyben vagyunk.Hörimert tán most Portis nem az? 😛HöriDe. Jelenleg annak tűnik.
Viszont amikor a szerződést kapta, akkor nem tűnt annak. Viszont Rice-nál most is annak tűnne. 😊Soldados
több mint 13 éve
emelkedő szerződés, jövőre rushing leader, máris helyben vagyunk.De. Jelenleg annak tűnik.Ray Rice is vicces lenne, mint TOP3 fizetett RB, mint ahogy Woodley is vicces lesz mint TOP3 fizetett LB.Soldadosmert tán most Portis nem az? 😛Höri