GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
na majd jön Szegecs egy meglepi 850 milliós ajánlattal 😛kiakadt a sok 0-tól a PM küldő amikor küldtem az ajánlatot Charles-raharomtigen sok tornádó van arra felé.haromtma éjfélkor én már azt is megtudom, mennyit ajánlottál Jamaalra ugye? mert akkor majd meglátod, nem húzom sokáig a matchelést 😊Stez
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kiakadt a sok 0-tól a PM küldő amikor küldtem az ajánlatot Charles-rama éjfélkor én már azt is megtudom, mennyit ajánlottál Jamaalra ugye? mert akkor majd meglátod, nem húzom sokáig a matchelést 😊StezKansas felől fújnak a szelek? 😛Stezigen sok tornádó van arra felé.haromt
több mint 13 éve
ma éjfélkor én már azt is megtudom, mennyit ajánlottál Jamaalra ugye? mert akkor majd meglátod, nem húzom sokáig a matchelést 😊igen sok tornádó van arra felé.haromtén még arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire fog küzdeni valaki az RFA-n olyanért akiről azt írta hogy semmi pénzzért nem szabadul meg tőle 😊haromtKansas felől fújnak a szelek? 😛Stez
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen sok tornádó van arra felé.én még arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire fog küzdeni valaki az RFA-n olyanért akiről azt írta hogy semmi pénzzért nem szabadul meg tőle 😊haromtKansas felől fújnak a szelek? 😛Stez
több mint 13 éve
én még arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire fog küzdeni valaki az RFA-n olyanért akiről azt írta hogy semmi pénzzért nem szabadul meg tőle 😊haromtKansas felől fújnak a szelek? 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fa után maxén kezdtem a random.org-ot. höri szerintem csak a cbs-top 200at rakta be simán a csapatokhozharomta kétkörösöd megcsinálod majd azért valamikor? 😊
mondjuk egy felest fizet neked valaki a kövi mítingen 😀Wyatt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én még arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire fog küzdeni valaki az RFA-n olyanért akiről azt írta hogy semmi pénzzért nem szabadul meg tőle 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
én kezdtem a random.org-ot. höri szerintem csak a cbs-top 200at rakta be simán a csapatokhozharomta kétkörösöd megcsinálod majd azért valamikor? 😊
mondjuk egy felest fizet neked valaki a kövi mítingen 😀
több mint 13 éve
Rakhattál volna be random indoklásokat is:-"Ez a hülye úgyis behúzza"
- "Az előző évek tapasztalatai szerint biztos, hogy ő jön a csapatba"
stb 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én kezdtem a random.org-ot. höri szerintem csak a cbs-top 200at rakta be simán a csapatokhoz
több mint 13 éve
remek, köszi, csak ugye nem olvastam végig a 6 oldaltmég mindig random.org 😛Wyattszerinted Tibinél is?Fucuelfelejtettem odaírni a végére hogy powered by random.org 😛haromtgondolomWyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
még mindig random.org 😛Wyattszerinted Tibinél is?Fucu
elfelejtettem odaírni a végére hogy powered by random.org 😛haromtgondolom
több mint 13 éve
még mindig random.org 😛Wyattszerinted Tibinél is?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor ma éjfélkor eredményhírdetés?valaki adjon 1+3at mert csak egyszer van meg és ajánlottam Charlesra és Woodleyra is
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
btw, biztos érzi, hogy dmc jönne new englandbe szívesen, és már a pótlását kalkulálta 😛
több mint 13 éve
Brandon Harris????? WTF?! DRC és McCourty mellé?? 😂
több mint 13 éve
Például. Én a Las Vegas Locomotivesre gondoltam 😀Kolb franchise QB lesz valamikor, valahol 😀tenorxEdmonton Eskimosharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kolb franchise QB lesz valamikor, valahol 😀tenorxEdmonton Eskimos
több mint 13 éve
Kolb franchise QB lesz valamikor, valahol 😀
több mint 13 éve
inkább Clausen, mint Kolb mondjuk 😀Hát mondjuk Clausen mögé még logikus lépésnek is tűnhet 😛tenorxPowered by random.org. Stez 2 QBt húz az első körben 😀tenorxsimááánStez
de Ogli G és Mallett fog jönni, nem Gabbert
több mint 13 éve
Hát mondjuk Clausen mögé még logikus lépésnek is tűnhet 😛tenorxhátha az egyiket elrontja? 😀
több mint 13 éve
Hát mondjuk Clausen mögé még logikus lépésnek is tűnhet 😛simááánStezWTF? Egy mondatba szabaval... :mad: mivel erdemeltem ezt ki? 😕Powered by random.org. Stez 2 QBt húz az első körben 😀tenorx
Amugy nem rosszak az utobbi mockok.. de az a Wisnewski 2.korben szurja a szemem. Meg ha BPA is azon a ponton (amugy nalam nem), backup centert akkor se huznak a rookie Pro Bowler, Hall of Famer, 4 eves szerzodessel biro centerem moge, amikor van 4-5 poszt, ahol inkabb tudnek erositeni.Igor
több mint 13 éve
simááánPowered by random.org. Stez 2 QBt húz az első körben 😀tenorxez csak irányadó az olyan rutintalan GM-eknek, mint Igor vagy SzabaHöriWTF? Egy mondatba szabaval... :mad: mivel erdemeltem ezt ki? 😕
Amugy nem rosszak az utobbi mockok.. de az a Wisnewski 2.korben szurja a szemem. Meg ha BPA is azon a ponton (amugy nalam nem), backup centert akkor se huznak a rookie Pro Bowler, Hall of Famer, 4 eves szerzodessel biro centerem moge, amikor van 4-5 poszt, ahol inkabb tudnek erositeni.Igor