GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
elfelejtettem odaírni a végére hogy powered by random.org 😛haromtigen pont akartam kérdezni, hogy random, vagy direkt össze-vissza 😀
több mint 13 éve
redskins QB? szerencsétlen washinftonban kb 2 poszt van megoldva, az egyik a qb 😛Nem akarom megsérteni Tibit ha mégis komoly, de ez szerintem egy vicc, mert sürgettük. Tehát a PM mögé QB draft, illetve a Washingtoni QB, fetomy előtt megy ki eggyel Heyward, illetve miután izélt, hogy DEt írtam neki ő is DEt ír magának.
érdekes mock lett. Leshoure top5? Tibi miért?braxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elfelejtettem odaírni a végére hogy powered by random.org 😛
több mint 13 éve
jaja Hoolie-O 26-on 😀Egyébként tenorx: Szegecs az én mocskom után írta, hogy elviszi Heywardot 😛 Én meg nem bízok OSU DE-ben 😛😀
több mint 13 éve
Nálam viszont ez is könnyen lehet amit Tibi írt 😊
több mint 13 éve
memóriád ismét becsapott,ugyanis 4.kört se akartál érte adni 😉NewmanEgy hétre rá már nem is... Akkor már érdekesmód a szóban forgó játékosok ára (Torain, Jackson) 1 körrel csúszott lefele hetente...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem mondom,elgondolkoznék egy WR picken,ha csúszna Julio vagy Green,de nem értem ezt a nagy WR hypeot a részemről,közel sem az a legnagyobb needem (mondjuk ez most BPA-nak tűnik 😊)legalább fetomy és tenorx a posztba belelőttek,ha már az emberbe nem is :rolleyes:
több mint 13 éve
Ez telitalálat. A Colts valóban Moha Wilkersont és Blaine Gabbertöt szeretné megszerezni első körben
több mint 13 éve
Ok, végigolvastam 😂 Hiba volt komolyan venni 😛
több mint 13 éve
Briának Quinn backupnak Wake meg Matthews mögé? Nekem meg Solder? 😀tenorxjó ez
több mint 13 éve
Briának Quinn backupnak Wake meg Matthews mögé? Nekem meg Solder? 😀
több mint 13 éve
áh nincs az 10, cseresor gyatra.könnyű, beírod a csapatnevekhez a posztokat, teljesen rendszertelenül számokat írkálsz mellé 1-10-ig, annyi a lényeg, hogy a Fins LB sora 10-es legyen és Briareos elégedett lesz a munkáddal.Höriinkább divenkénti értékelést írjálbriareosOlyat Höri szokott. Nemtom arra rá tudom-e venni magam, azért az nem kis munka 😀tenorx
mint ahogy az egész team
több mint 13 éve
könnyű, beírod a csapatnevekhez a posztokat, teljesen rendszertelenül számokat írkálsz mellé 1-10-ig, annyi a lényeg, hogy a Fins LB sora 10-es legyen és Briareos elégedett lesz a munkáddal.Olyat Höri szokott. Nemtom arra rá tudom-e venni magam, azért az nem kis munka 😀tenorxCsütörtök hajnalban, mert megvárom a matcheléseket.tenorxinkább divenkénti értékelést írjálbriareos
több mint 13 éve
memóriád ismét becsapott,ugyanis 4.kört se akartál érte adni 😉Már akkor elleneztem, amikor tenorx annyiért adta volna Toraint.Erre nem emlékszem, de ha így is volt, akkor is az igazi vicc az lett volna, hogy utána megmagyaráztad volna hogy tulajdonképpen mindkét fél kurva jól járt 😛 😀eaglesmcnabbemlékeztetőül
(21:06) Newman: na
Jackson
jövőévi pick
mit mondasz?
(21:06) Csaba : 3. és 5.
te is csak akkor ellenezted,amikor Höri segített neked és mondta,hogy nem ér semmit 😉Newman
de akkor is.... A Lényeg hogy kevesellted a 4. kört, aztán ingyen elengedted.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Olyat Höri szokott. Nemtom arra rá tudom-e venni magam, azért az nem kis munka 😀inkább divenkénti értékelést írjálbriareosazaz kedd hajnalban?briareosCsütörtök hajnalban, mert megvárom a matcheléseket.tenorx
több mint 13 éve
Igen durva volna ha a JaMarcus Experience után behúznám Ogli Nyútont. 😀DömeKaepernick lesz, sokkal biztosabb pick.
FA-n még mehet Nate Davis és kész a QB sor. Jarrett Brown marad, úgy is leigazolta a browns
több mint 13 éve
Igen durva volna ha a JaMarcus Experience után behúznám Ogli Nyútont. 😀
több mint 13 éve
inkább divenkénti értékelést írjálCsütörtök hajnalban, mert megvárom a matcheléseket.tenorxBezzeg nekem meg az indoklásokat szidtátok, pfeej 😀 Tudjátok ki ír nektek mockot! (Majd én RFA után)tenorxazaz kedd hajnalban?briareos
több mint 13 éve
Csütörtök hajnalban, mert megvárom a matcheléseket.Bezzeg nekem meg az indoklásokat szidtátok, pfeej 😀 Tudjátok ki ír nektek mockot! (Majd én RFA után)tenorxazaz kedd hajnalban?briareos
több mint 13 éve
Bezzeg nekem meg az indoklásokat szidtátok, pfeej 😀 Tudjátok ki ír nektek mockot! (Majd én RFA után)tenorxazaz kedd hajnalban?
több mint 13 éve
Bezzeg nekem meg az indoklásokat szidtátok, pfeej 😀 Tudjátok ki ír nektek mockot! (Majd én RFA után)
több mint 13 éve
minél hosszabb a mock, annál kisebb az esély, hogy lesz hozzá indoklás. Haromt meg azt kiváltképp utál indokolnia mock lényege h az indoklás szórakoztatóbriareoswe want tibi mock, we want tibi mockbriareossemmi értelme mockot írni.
minden GM azt reagálja rá, hogy fasság és ő biztos, hogy nem húzná azt a balfaszt, akit hozzá írnak.
tök8, hogy éppen ki az illetőHöri