GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
mondtad h akarsz mockot írnimelyik? 😊haromtevidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB példáulharomta tiéd mikor érkezik? 😊briareos
legjobban egy 2 körösnek örülnék 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
melyik? 😊evidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB példáulharomta tiéd mikor érkezik? 😊briareos
több mint 13 éve
evidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB példáulharomta tiéd mikor érkezik? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
evidens hogy nem fog kimenni top 15-ben a 2 RB például
több mint 13 éve
az excelek mindig frissek, már az RFA-k is benne vannak, használjadtenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Örülök, hogy friss a DCd. 😀tenorx
Dahl-PoolStez
több mint 13 éve
Dareus nem rossz ahogy Quinn sem, meg van még pár ilyen 😊
több mint 13 éve
Hát ez van, nem volt időm frissíteni manapságtenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Örülök, hogy friss a DCd. 😀
Dahl-PoolStez
Tibi: te mondtad, hogy WR/RB/OLB kell, és mivel az első kettő nem nagyon van, azért kérdeztem, hogy akkor kit húztál volna ebben a helyzetben.tenorx
de majd ma
több mint 13 éve
tenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Örülök, hogy friss a DCd. 😀
Dahl-PoolStez
Tibi: te mondtad, hogy WR/RB/OLB kell, és mivel az első kettő nem nagyon van, azért kérdeztem, hogy akkor kit húztál volna ebben a helyzetben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fogom elmondani a terveimet. de annyit igen hogy nem szerepel benne OLB húzása első körben. azt RFA-n vagy UFA-n szerzek22 meccs óta nem volt 100 yardos futó a niners ellen és sopoaga a snappek 90%ában játszott. haromt100 yardos futó nem, de a 3. héten Charles 97et, Jones meg 95öt futott ellenük mondjuk 😛
Egyébként felesleges ezen vitatkozni, én úgy gondoltam, hogy kell, de úgyis te húzol. Kit húznál akkor, Kerrigan? Vagy Houston?tenorx
több mint 13 éve
tenorx, még egy hete sem jött Kansasbe Dahl 😛Dahl-Pool
több mint 13 éve
Pouncey nem lenne rossz de centernek szar így nem húzom, sokkal inkább Solder 😊Ha jól tudom azt nyilatkozta, hogy center akar lenni 😀
második pick meg akkor StanziHöri
több mint 13 éve
Pouncey nem lenne rossz de centernek szar így nem húzom, sokkal inkább Solder 😊második pick meg akkor Stanzi
több mint 13 éve
nem vagyok akkora U homer h hankersont elvigyem 1/17-re.amúgy nice try
több mint 13 éve
22 meccs óta nem volt 100 yardos futó a niners ellen és sopoaga a snappek 90%ában játszott. haromt100 yardos futó nem, de a 3. héten Charles 97et, Jones meg 95öt futott ellenük mondjuk 😛
Egyébként felesleges ezen vitatkozni, én úgy gondoltam, hogy kell, de úgyis te húzol. Kit húznál akkor, Kerrigan? Vagy Houston?
több mint 13 éve
én Brooks Reed-et fogom húzni
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sopoaga bekerült a USA today "Joe" csapatába, ahová a legjobb olyanokat választják akik nem kaptak pro-bowl meghívót. Olyan szarokkal együtt, mint Raji, Idonije és Charlie Johnson...22 meccs óta nem volt 100 yardos futó a niners ellen és sopoaga a snappek 90%ában játszott.
valóban kurva szar szegény 😛 azonnal első körös kell a helyére főleg hogy 750 ezret keres még 2 évig
több mint 13 éve
Az idei szezonban 6ot, tavaly fogalmam sincs. A Kansas meg az Atlanta ellen kifejezetten rossz volt például. Tipikusan olyan játékosnak tartom, aki maximum átlagos, csak ugye ott van mellette Justin Smith, Aubrayo Franklin meg mögötte PWill aprít.Tudom ki az a Sopoaga, de attól még nem túl jó 😛tenorxmennyi SF meccset láttál az elmúlt két évben?Fucu
És Carriker se csinált semmit egész szezonban, de ő mondjuk elmegy egynek.
több mint 13 éve
Tudom ki az a Sopoaga, de attól még nem túl jó 😛tenorxmennyi SF meccset láttál az elmúlt két évben?
több mint 13 éve
Tudom ki az a Sopoaga, de attól még nem túl jó 😛 Végignézegettem mit írnak róla, utána írtam neked Cameront. Egyébként WRnek Titus vagy Baldwin lett volna bent, de Titus talán korai, Baldwint meg tudom, hogy utálód. Futó se lett volna (meg egyébként is megoldod a 10 milliós Charlesszal), esetleg Kerrigan jöhetett volna OLBnek.
több mint 13 éve
Nem 1/25re megy ki az első OT az biztos
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nem azt mondom h melyik csapathoz kit irtál mert ahoz átkéne néznem nekem is a DCket. hanme h Fairley és Dareus között van 12hely, Ingram 4.pick, Hankerson 14., Moore 17, Torrey Smith 16.,elég gyenge ez a mock tenorx 😛Hát, melyik pick nem tetszik? Én nagyon nem bírom Solder+Castonzo duót, de ez gondolom nyilvánvaló 😀
sorrend vicces, ráadásul az indoklásokkal sem vagyok kibékülne sok helyen.braxa88
Ahol egyébként gondba voltam az Höri meg Somos.tenorx
+Ahol Lynch a kezdő futó ott tenni kell valamit - kezdő szint, elsőkörös RB nem kell mellé
+Smithben megvan a lehetőség, hogy #1 WR legyen, ha megfelelő helyre kerül. - sztem nincs.
+Sopoaga és Carriker kezd. - annyira nem rossz ez a DE-duó, főleg h nincs WRe, RBje, OLBje.
+Van egy biztos pont a draftban, Höri Olt húz. - neki minek kéne OL?!
amugy örülök a mocknak 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sopoaga nem véletlenül jött. A liga 6. frisco run defense egyik alapköve. Az hogy te nem ismered egy dolog, Nem látszik látványosan de kurva hasznos. Carriker pedig 3-4 DE ként abszolút elmegy. Nem fogok hozni DE-tRB, WR, OLB. ez a három poszt ami nincs megoldva. Nagy hülyeség kell ezt nem meglátni a DC-m alapján 😛
több mint 13 éve
elég gyenge ez a mock tenorx 😛Hát, melyik pick nem tetszik? Én nagyon nem bírom Solder+Castonzo duót, de ez gondolom nyilvánvaló 😀
sorrend vicces, ráadásul az indoklásokkal sem vagyok kibékülne sok helyen.braxa88
Ahol egyébként gondba voltam az Höri meg Somos.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
elég gyenge ez a mock tenorx 😛sorrend vicces, ráadásul az indoklásokkal sem vagyok kibékülne sok helyen.
több mint 13 éve
Ezúton szeretném megköszönni Wyattnek, hogy nincs DCje, illetve adamnek, hogy muszáj volt képben felraknia a DCjét, amit alig lehet elolvasni.