GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 553
Az B verzió egyértelmű, hogy lehetséges. De az A verzió miért nem? 😀 Nincs benne a szabályban ilyesmi. 😀 😀Küldhetek több játékosra is ajánlatot RFA során?szabakonkretizáld
ilyesmire gondolsz h
josé antoniora ajánlok h nem jön be akkor sergio jalapenora?
mert ez nem játszik.
ha arra h több játékosra is ajánlhatsz vállalva h adott esetben összeset fizetni kell akkor igen.
ha jól emlékszem volt, aki 4 playerre ajánlottbriareos
több mint 13 éve
Küldhetek több játékosra is ajánlatot RFA során?szabakonkretizáld
ilyesmire gondolsz h
josé antoniora ajánlok h nem jön be akkor sergio jalapenora?
mert ez nem játszik.
ha arra h több játékosra is ajánlhatsz vállalva h adott esetben összeset fizetni kell akkor igen.
ha jól emlékszem volt, aki 4 playerre ajánlott
több mint 13 éve
Semmi bajom Gabbertel. Egyszerűen csak úgy vélem hogy lesz nála jobb QB idén.Akkor törjön le a kezem ha Gabbertet húzom 😀egy jó gm nem hagyja h személyes preferenciák a csapat érdekei felett álljanakbriareos
2/8ra se húznám 😛eaglesmcnabb
Viszont 1/9re őt sem húznám ki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a vicc,hogy ezt te ajánlottad felNewmanErre nem emlékszem, de ha így is volt, akkor is az igazi vicc az lett volna, hogy utána megmagyaráztad volna hogy tulajdonképpen mindkét fél kurva jól járt 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én nem vagyok jó gm, de 90%-ban mindig akkor nyúlok mellé, ha a draft listákra támaszkodomAkkor törjön le a kezem ha Gabbertet húzom 😀egy jó gm nem hagyja h személyes preferenciák a csapat érdekei felett álljanakbriareos
Capers, Cody Brown, Coye Francies...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 553
Küldhetek több játékosra is ajánlatot RFA során?
több mint 13 éve
Akkor törjön le a kezem ha Gabbertet húzom 😀egy jó gm nem hagyja h személyes preferenciák a csapat érdekei felett álljanak
több mint 13 éve
Akkor törjön le a kezem ha Gabbertet húzom 😀2/8ra se húznám 😛
több mint 13 éve
Így van, számomra is hétfő éjfélt jelent, csak szóltam h közeledik.márc 7ig kell beérkeznie. tehát ma 23:59haromtNekem az március 7. 23:59, nem március 6. 23:59.somoskovig
rata, ha nem akarsz ajánlani, nehogy írj nekem 😀
több mint 13 éve
márc 7ig kell beérkeznie. tehát ma 23:59haromtNekem az március 7. 23:59, nem március 6. 23:59.
több mint 13 éve
De igen... Én sem sietem el, szeretnék teljes átfogó képet kapni az UFA/RFA piacról mielőtt nekiállok licitálni 😊 Valószínű csak holnap estefelé küldöm majd el, remélem nem gond (már ha küldök valamit egyáltalán - akkor is írjak ha nem tartok igény senkire?).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
de 😊nagyon büszke vagyok a gm társaimra, EDDIG nem érkezett érvénytelen ajánlat, bár párnál rezgett a léc.Nem holnap este a határidő? Legalábbis hivatalos közleményekben március 7. a határidő.somoskovig
aki még nem ajánlott és szeretne, az iparkodjonbriareos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
márc 7ig kell beérkeznie. tehát ma 23:59
több mint 13 éve
nagyon büszke vagyok a gm társaimra, EDDIG nem érkezett érvénytelen ajánlat, bár párnál rezgett a léc.Nem holnap este a határidő? Legalábbis hivatalos közleményekben március 7. a határidő.
aki még nem ajánlott és szeretne, az iparkodjonbriareos
több mint 13 éve
másik 30 😛nem kell úgy DC-t írni, hogy külön feltünteted a hiányposztjaidat
meg tudom tenni, meg is fogom, és frissítem is mindig 😊
csak azt az egyet nem értem egyszerűen, hogy minek draft előtt beírni
pláne még fa előtt
de majd ha hazaértem megcsinálom, csak, hogy legyen öröm és bódottá 😛
mondjuk Jocié ebből a szempontból tényleg irrelevánsWyatt
DT: 1. kör - Nick Fairley, Price, Woods, Worthington
hanem írhatod akár abc sorrendben is a játékosaidat, csak az állandó excelnyitogatás kellemetlenségétől kíméled meg a gm-eket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
másik 30 😛 meg tudom tenni, meg is fogom, és frissítem is mindig 😊
csak azt az egyet nem értem egyszerűen, hogy minek draft előtt beírni
pláne még fa előtt
de majd ha hazaértem megcsinálom, csak, hogy legyen öröm és bódottá 😛
mondjuk Jocié ebből a szempontból tényleg irreleváns
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
menj innen a negatív hullámaiddal. most nevelek 😛 wyattet még szoktatni kell a társas játékokhoz, mert bill bácsi akar lenni, de az itt nem menő 😛hiába írja meg ha nem frissíti soha 😉Höriírjál nekem bpa-t, aztán jóvanWyattnem. ha a másik 31 meg tudta tenni hogy ír akkor te is 😛haromt
több mint 13 éve
hiába írja meg ha nem frissíti soha 😉írjál nekem bpa-t, aztán jóvanWyattnem. ha a másik 31 meg tudta tenni hogy ír akkor te is 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
írjál nekem bpa-t, aztán jóvanWyattnem. ha a másik 31 meg tudta tenni hogy ír akkor te is 😛
több mint 13 éve
legyen meg egy fél órán belül, addig tibi nekiállhat a mocknak, és mire hozzád jut kész a DC 😀akkor még ma meglesz 😛Wyattmondtad h akarsz mockot írnihaggyá má kétkörössel.
legjobban egy 2 körösnek örülnék 😀briareos
akkor érkezik ha wyatt kegyeskedik DC-t írni 😛haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hiszem ha látom 😛akkor még ma meglesz 😛Wyattmondtad h akarsz mockot írnihaggyá má kétkörössel.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
akkor még ma meglesz 😛haggyá má kétkörössel.melyik? 😊haromtmondtad h akarsz mockot írni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
haggyá má kétkörössel.mondtad h akarsz mockot írnia tiéd mikor érkezik? 😊briareosmelyik? 😊haromt
akkor érkezik ha wyatt kegyeskedik DC-t írni 😛
több mint 13 éve
nagyon büszke vagyok a gm társaimra, EDDIG nem érkezett érvénytelen ajánlat, bár párnál rezgett a léc.aki még nem ajánlott és szeretne, az iparkodjon