GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Ha nem gond nem írom le mégegyszer a kérdést (már kétszer megtettem 😊 ), csak bemásolom ide a Hörivel folytatott PM-váltásom:Csövi!szerintem tavaly a FA kezdete volt a határidő, de kérdezd meg a fórumban is mert az én memóriám nem valami hajde jóHöri
TTT szerint jobb ha Téged kérdezlek az alábbi szabállyal kapcsolatban, Ő pl. máshogy tudta mint ahogy a szabályzatban van:
Idézet a szabálykönyből:
"1,5 millió $ feletti fizetéssel rendelkező játékosok cutja az 1. FA időszak kezdete előtt kötelező. Később 2 játékost lehet még efelett a fizetés felett normál büntetés mellett kivágni, a többit dupla büntetéssel, amennyiben valaki a tényleges cap felett van, vagyis már a soft cap lehetőségével él."
Haromt azt írta, hogy szerinti az első FA időszak lezárulása a cut-határidő. Nekem az ésszerűbbnek is tűnik, mert most pl. rfa matchelést követő napon rögtön kezdődik az FA időszak, azaz a szabálykönyben foglaltak szerint RFA matchelés napján kéne cutolni a játékosokat. Ez mondjuk elég fura, mert ha valakit szerzek RFA-ról egy másik játékosom helyett, akkor utóbbit (a szabályban foglaltak szerint) március 9.-én 23:59-kor érdemes csak kivágni, és akkor még mindig megvan az esély hogy az RFA-zott játékos eredeti tulaja fél percre rá matcheli az ajánlatot, én meg játékos nélkül maradok...Rataccess
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Köszi. Lionsos lesz vagy OSUs? 😀de majd összefotospoolom az Arany Balfasz Trófeát 😊Hörimert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágottHöriJó, hát látom én is, hogy sokat fizettem, nem kell kiemelni 😀 De nincs valami öcsívment azért, mert sikerült 2 OSU játékost is elhoznom fetomytól? Már csak Wellst kell.tenorx
több mint 13 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀az a blockbuster 😀😀 Még mindig hihetetlen, hogy kihúztad őket tőlem... 😛
Így néz ki:
Malcolm jenkins + James Laurinaitis + 5/8 = 1/28 + 2/6 + 3/14 + 4/10 + Demetrius Bell + Arthur Moats + London Fletchertenorx
Ki vágta át? Majd jóhogynem árában adom el a nemcsak osu, de még jó playereket is, nem? 😛
több mint 13 éve
de majd összefotospoolom az Arany Balfasz Trófeát 😊Jó, hát látom én is, hogy sokat fizettem, nem kell kiemelni 😀 De nincs valami öcsívment azért, mert sikerült 2 OSU játékost is elhoznom fetomytól? Már csak Wellst kell.tenorxIgazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀mert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágottHöri
Így néz ki:
Malcolm jenkins + James Laurinaitis + 5/8 = 1/28 + 2/6 + 3/14 + 4/10 + Demetrius Bell + Arthur Moats + London Fletchertenorx
több mint 13 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀hát így már nem is tűnik olyan jónak a te szemszögedből
Így néz ki:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jó, hát látom én is, hogy sokat fizettem, nem kell kiemelni 😀 De nincs valami öcsívment azért, mert sikerült 2 OSU játékost is elhoznom fetomytól? Már csak Wellst kell.Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀mert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágottHöri
Így néz ki:
több mint 13 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀mert így szembetűnőbb, hogy mennyire átvágott
Így néz ki:
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na az már előkelőbb az tuti 😀 de az is visszaesett már azért 😊14. hely holtversenyben, na ugye, hogy tagadhatom, hogy trade-buzi lennék 😀Wyattyup, te az "alapszakasz idején történő tárgyalás fetisiszta" versenyben lennél jobb helyen 😀Höri
több mint 13 éve
Igazából az a 3 trade fetomyval egy nagy, csak külön írkáltuk be 😀Így néz ki:
Malcolm jenkins + James Laurinaitis + 5/8 = 1/28 + 2/6 + 3/14 + 4/10 + Demetrius Bell + Arthur Moats + London Fletcher
több mint 13 éve
14. hely holtversenyben, na ugye, hogy tagadhatom, hogy trade-buzi lennék 😀Wyattyup, te az "alapszakasz idején történő tárgyalás fetisiszta" versenyben lennél jobb helyen 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
14. hely holtversenyben, na ugye, hogy tagadhatom, hogy trade-buzi lennék 😀
több mint 13 éve
Picsába, csak 6. (T-4) vagyok :/ Bele kell húznom 😀Egyébként ez csalóka, mert ha jól emlékszem a tenorx-Delonso_ párossal van több, mint a fele 😊
több mint 13 éve
mingyá kiszámolom.Egyértelmű volt, hogy ma tradelni fogok, mert differenciál egyenleteket kellene tanulnom 😀A nagy fehér cápa ismét lecsap.tenorxtradebuzi 😛braxa88
Hogy áll a tradebuzi állás egyébként?tenorx
idén én is jól állok pedig egyetlen kezdőjátékosom se adtam el 😀
több mint 13 éve
szaba
10 553
vicc. Feto, kabbe, Cason többe fáj, mint Jenkins? Wtf...
több mint 13 éve
Egyértelmű volt, hogy ma tradelni fogok, mert differenciál egyenleteket kellene tanulnom 😀A nagy fehér cápa ismét lecsap.tenorxtradebuzi 😛braxa88
Hogy áll a tradebuzi állás egyébként?
több mint 13 éve
dettóakartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.haromtén frissítettem,briareos
kekim NEM frissült
szerk: jah de mégis
több mint 13 éve
A nagy fehér cápa ismét lecsap.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
5/12 nem kellett van a környéken kb 5 pickemfoster mellé minek egy kezdő szintű RB?
3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzni
ha nem dől ki a szezon felében,akkor már bőven megérte nekemNewman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzniadjal belole nekem is 😊
Newman
több mint 13 éve
akartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.haromtÍrj máááár, a DC- k nagyrésze szerencsére megvan.
Más.
Ha jól tévedek a Tampa történelmében én vagyok a leghosszabb ideig regnáló GM, második offseasonom kezdem. Remélem hasonlóan szépen szerepelek mint az elmúlt idényben 😊
több mint 13 éve
akartam írni mockot, de meggondoltam magam a gyökerek miatt akik nem képesek DC-t írni.haromtén frissítettem, hajrá 😊
több mint 13 éve
5/12 nem kellett van a környéken kb 5 pickem3/14-nél meg már nem nagyon lehet kezdő szintet húzni
ha nem dől ki a szezon felében,akkor már bőven megérte nekem
több mint 13 éve
szaba
10 553
Csávó ha 14 meccset tol egy szezonban, már pezsgőzés van.Hasonlókat kaptam eddig Torainért, annyi, hogy itt mind a két pick a kör középső harmadában volt kb.tenorxLe lettem húzva?tenorxte huztad le. meghozza nem is kicsit.Fake
több mint 13 éve
Hasonlókat kaptam eddig Torainért, annyi, hogy itt mind a két pick a kör középső harmadában volt kb.te huztad le. meghozza nem is kicsit.FakeA, Newman RB-cseréi eléggé durvák azért.Le lettem húzva?tenorx
B, Sztem még 20x írjátok be, hogy frissült.szaba