GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Na, mar csak egy kell... varom a tovabbi ajanlatokat esetleg, az 5/25 tovabbra is megvan.. de azert nem kell mindenfele szemetet/backupot ram tukmalni 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tudom hogy furcsa meglátás, de egy tradenek a lényege az hogy MIND A KÉT FÉL jól járjon, és ez itt most teljesült 😛ellaposodott a játék. Senki nem kezdett el anyázni hogy lehúztam szegény szorongatott helyzetű ratát. De még azt sem kezdte el senki hogy hülye vagyok és megszopattam magam 😕haromtMert már leírtam Ratának msnen, hogy jól járt 😀tenorx
több mint 13 éve
Nocsak.. 2 perc alatt 3 uzi 😀 egyeseknek nincs elete ugy latom, igy pentek este 😛Igorés te válaszolsz majd rájuk--> Neked sincs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ellaposodott a játék. Senki nem kezdett el anyázni hogy lehúztam szegény szorongatott helyzetű ratát. De még azt sem kezdte el senki hogy hülye vagyok és megszopattam magam 😕haromtMert már leírtam Ratának msnen, hogy jól járt 😀
több mint 13 éve
ellaposodott a játék. Senki nem kezdett el anyázni hogy lehúztam szegény szorongatott helyzetű ratát. De még azt sem kezdte el senki hogy hülye vagyok és megszopattam magam 😕haromtén bízom DeGeare-ben 😊 Rata, ez csúnya lépés volt tőled
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ellaposodott a játék. Senki nem kezdett el anyázni hogy lehúztam szegény szorongatott helyzetű ratát. De még azt sem kezdte el senki hogy hülye vagyok és megszopattam magam 😕haromtnormális trade-re nincs reakció soha
több mint 13 éve
ellaposodott a játék. Senki nem kezdett el anyázni hogy lehúztam szegény szorongatott helyzetű ratát. De még azt sem kezdte el senki hogy hülye vagyok és megszopattam magam 😕haromtSztem teljesen logikus trade mindkettotoknek.. bar sztem Hutch azert mostanaban mar kicsit tulertekelt.. ugyhogy igazabol iksz, sot nalam Rata nyert 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nocsak.. 2 perc alatt 3 uzi 😀 egyeseknek nincs elete ugy latom, igy pentek este 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ellaposodott a játék. Senki nem kezdett el anyázni hogy lehúztam szegény szorongatott helyzetű ratát. De még azt sem kezdte el senki hogy hülye vagyok és megszopattam magam 😕
több mint 13 éve
Beirtam a KE-KI-be is, de ezt tobben olvassak.Na mivelhogy, balfasz modra eladtam a 6. koros pickem (egy-ket embernel masfajta tendert vartam egyebkent..), szeretnek 2 hatodik koros picket szerezni RFA deadline vege elott 😀
Cserebe adom az 5/25-ot.. (ez a legegyszerubb otlet), vagy mehet a jovo evi 5. koros pickem, es persze backup ember is akar.
több mint 13 éve
A csapatnevnel a mienk, vagy akire ajanlunk? Esetleg sorrendet/peldat adj 😊Igorez csak a pm tárgy mezője
így kéne pl
RFA- Igor-Baltimore Ravens
több mint 13 éve
A csapatnevnel a mienk, vagy akire ajanlunk? Esetleg sorrendet/peldat adj 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ehhez kéne minimum 3 ember, ami tavaly ugye összesen egy volt 😛 bár idén jobbak a sanszokNa még egyszer leírom, hogy senki se rontsa majd el:a draftból kiindulva tudhatnád, hogy minimum 3 ember lesz, aki el fogja rontaniJJ
RFA ügyben feltétlenül szerepeljen a pm címében az RFA, Gm név, Csapat név kombó.
thxbriareos
több mint 13 éve
a hibás ajánlat érvénytelen, ebből nem csinálok problémátNa még egyszer leírom, hogy senki se rontsa majd el:a draftból kiindulva tudhatnád, hogy minimum 3 ember lesz, aki el fogja rontaniJJ
RFA ügyben feltétlenül szerepeljen a pm címében az RFA, Gm név, Csapat név kombó.
thxbriareos
több mint 13 éve
Na még egyszer leírom, hogy senki se rontsa majd el:a draftból kiindulva tudhatnád, hogy minimum 3 ember lesz, aki el fogja rontani
thxbriareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na most vagyok kész a tradeléssel. most már max pickeket.
több mint 13 éve
Na még egyszer leírom, hogy senki se rontsa majd el:RFA ügyben feltétlenül szerepeljen a pm címében az RFA, Gm név, Csapat név kombó.
thx
több mint 13 éve
Nem volt ilyen gond. Csak a melóhelyen kicsit szivattak. Mostantól újra leszek és köszi a türelmet.már azt hittem beszart a net vagy valami, de akkor szerencsére nem.Höriírtam neki fb-on. Remélem észreveszi.eaglesmcnabbKöszi. A héten nem nagyon volt időm. Pill és pótlom az RFAkat.visi_b
több mint 13 éve
már azt hittem beszart a net vagy valami, de akkor szerencsére nem.Köszi. A héten nem nagyon volt időm. Pill és pótlom az RFAkat.visi_bVisi 8 napja nem írt a fórumra.írtam neki fb-on. Remélem észreveszi.eaglesmcnabb
ismeri őt valaki , aki el tudja érni?Höri
több mint 13 éve
Az időpontot beírtam. Talán más nem kellett 😀Valami mást kell esetleg pótolnom?visi_bMock draft játék 😀tenorx
több mint 13 éve
Valami mást kell esetleg pótolnom?visi_bMock draft játék 😀
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ha nem lenne TE-m, simán elhoznám JMF-et. :rolleyes:
több mint 13 éve
Tenderezett, csak benn maradt a többi között. Sorry.Visi, Bess most FA vagy tenderezett?Delonso_na ez sokba fog fájni úgy érzem 😀briareos