GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
a mock lényege h az indoklás szórakoztatówe want tibi mock, we want tibi mockbriareossemmi értelme mockot írni.
minden GM azt reagálja rá, hogy fasság és ő biztos, hogy nem húzná azt a balfaszt, akit hozzá írnak.
tök8, hogy éppen ki az illetőHöri
több mint 13 éve
Én szeretem a mockokat és sosem hülyézek le senkit emiatt, sőt... volt aki talált is a terveimből.Jah és persze nekem csak Newtont, mert össze akarom hozni a tökéletlen QB csapatot. Tebow, Newton, meg UDFA an mondjuk valami rohangászós még.
több mint 13 éve
jó, hát én már most tudom, hogy Mallettet, Bowerst és Kerrigant húzom , aki mást ír, az hazudik 😛we want tibi mock, we want tibi mockbriareossemmi értelme mockot írni.
minden GM azt reagálja rá, hogy fasság és ő biztos, hogy nem húzná azt a balfaszt, akit hozzá írnak.
tök8, hogy éppen ki az illetőHöri
több mint 13 éve
Nem, én csak elmondtam neki, hogy hülye vagy, Jackson 3. számú futó (ami igaz is, bár Toraint is el akartam adni).
több mint 13 éve
de te nem tudod a rookiekat láttamozni 😛Én voltam, jelentem 😀 Bár lehet, högy Höri is lehülyézte.tenorxErre nem emlékszem, de ha így is volt, akkor is az igazi vicc az lett volna, hogy utána megmagyaráztad volna hogy tulajdonképpen mindkét fél kurva jól járt 😛 😀eaglesmcnabbemlékeztetőül
(21:06) Newman: na
Jackson
jövőévi pick
mit mondasz?
(21:06) Csaba : 3. és 5.
te is csak akkor ellenezted,amikor Höri segített neked és mondta,hogy nem ér semmit 😉Newman
megjegyzem én a beérkező trade variációk 88%-ára azt mondom hogy baromság
több mint 13 éve
Már akkor elleneztem, amikor tenorx annyiért adta volna Toraint.emlékeztetőüla vicc,hogy ezt te ajánlottad felNewmanErre nem emlékszem, de ha így is volt, akkor is az igazi vicc az lett volna, hogy utána megmagyaráztad volna hogy tulajdonképpen mindkét fél kurva jól járt 😛 😀eaglesmcnabb
Jackson
jövőévi pick
mit mondasz?
te is csak akkor ellenezted,amikor Höri segített neked és mondta,hogy nem ér semmit 😉Newman
de akkor is.... A Lényeg hogy kevesellted a 4. kört, aztán ingyen elengedted.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én voltam, jelentem 😀 Bár lehet, högy Höri is lehülyézte.emlékeztetőüla vicc,hogy ezt te ajánlottad felNewmanErre nem emlékszem, de ha így is volt, akkor is az igazi vicc az lett volna, hogy utána megmagyaráztad volna hogy tulajdonképpen mindkét fél kurva jól járt 😛 😀eaglesmcnabb
Jackson
jövőévi pick
mit mondasz?
több mint 13 éve
we want tibi mock, we want tibi mockbriareossemmi értelme mockot írni.
tök8, hogy éppen ki az illető
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
we want tibi mock, we want tibi mockbriareosmát max kicsit később.
több mint 13 éve
emlékeztetőüla vicc,hogy ezt te ajánlottad felNewmanErre nem emlékszem, de ha így is volt, akkor is az igazi vicc az lett volna, hogy utána megmagyaráztad volna hogy tulajdonképpen mindkét fél kurva jól járt 😛 😀eaglesmcnabb
Jackson
jövőévi pick
mit mondasz?
te is csak akkor ellenezted,amikor Höri segített neked és mondta,hogy nem ér semmit 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olyan ajánlatot nem is tehetsz amilyen picked nincs holnap éjfélkor.értsd. ha kinyomtál 4 ajánlatot ahol 1+3-at kéne adnod, akkor húzz bele hogy holnapra legyen 4 első és négy 3. köröd.
több mint 13 éve
tehetnénk, de nem fogunk.Iszom szavaidat. Igazad van. De attól még tehetnénk 1 kivételt.szabaNe mondd azt, hogy nem csináltál még ilyet. Akkor azonnal leveszem a posztered a szobám faláról.szabade te nem vagy én
attól h megvetted a könyveimet, az életmódvideóimat, hogy minden este a poszteremhez imádkozol, még nem leszel én.
másrészt meg a csajozás játék, a gm game komoly 😀briareos
ha mindenféle képpen kell mind a két ember szerezz még köröket, és ajánlj.
több mint 13 éve
szaba
10 553
Iszom szavaidat. Igazad van. De attól még tehetnénk 1 kivételt.de te nem vagy éncsáó bébi, figyelj látod azt a nagymellű cicababát ott? őt akarom megvarrni, de figyelj ha ő nem jön össze, akkor te is jó vagy ám egy numerárabriareosNe mondd azt, hogy nem csináltál még ilyet. Akkor azonnal leveszem a posztered a szobám faláról.szaba
attól h megvetted a könyveimet, az életmódvideóimat, hogy minden este a poszteremhez imádkozol, még nem leszel én.
másrészt meg a csajozás játék, a gm game komoly 😀briareos
több mint 13 éve
de te nem vagy énNe mondd azt, hogy nem csináltál még ilyet. Akkor azonnal leveszem a posztered a szobám faláról.szabaÉn úgy ígérem be neki, hogy: Figyu, nekem ő kell, de ha ő mégse jön, akkor te ennyiért kellesz. 😀szabacsáó bébi, figyelj látod azt a nagymellű cicababát ott? őt akarom megvarrni, de figyelj ha ő nem jön össze, akkor te is jó vagy ám egy numerárabriareos
másrészt meg a csajozás játék, a gm game komoly 😀
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ne mondd azt, hogy nem csináltál még ilyet. Akkor azonnal leveszem a posztered a szobám faláról.csáó bébi, figyelj látod azt a nagymellű cicababát ott? őt akarom megvarrni, de figyelj ha ő nem jön össze, akkor te is jó vagy ám egy numerárabriareosmert olyan nincs, hogy beígérsz egy játékosnak egy összeget, majd megmondod, hogy mégse kellWyattÉn úgy ígérem be neki, hogy: Figyu, nekem ő kell, de ha ő mégse jön, akkor te ennyiért kellesz. 😀szaba
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ezúton szeretném megköszönni Wyattnek, hogy nincs DCje, illetve adamnek, hogy muszáj volt képben felraknia a DCjét, amit alig lehet elolvasni.tenorxmondjam azt amit Szegecs szokott? Amúgy nem akartam széthúzni a fórumot.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
FA-n is így van, beajánlasz párra, aztán ha szopod mindet viszed, és adott esetben vághatod ki az egyiket, mint én tavaly Voleketde a dallasnak is mindenre volt szüksége, csak de-re nem, mégis vitt egy csomót
úgy ajánlj, hogy ha jön, akkor ne legyen para, de aki igazán kell, azt fizesd meg normálisan, hogy biztosan a tied legyen
nagyjából mindenkinek megvan ki mit hajlandó még adni érte, ajánlj fölé, és nincs para
több mint 13 éve
csáó bébi, figyelj látod azt a nagymellű cicababát ott? őt akarom megvarrni, de figyelj ha ő nem jön össze, akkor te is jó vagy ám egy numeráramert olyan nincs, hogy beígérsz egy játékosnak egy összeget, majd megmondod, hogy mégse kellWyattÉn úgy ígérem be neki, hogy: Figyu, nekem ő kell, de ha ő mégse jön, akkor te ennyiért kellesz. 😀szaba
több mint 13 éve
szaba
10 553
mert olyan nincs, hogy beígérsz egy játékosnak egy összeget, majd megmondod, hogy mégse kellWyattÉn úgy ígérem be neki, hogy: Figyu, nekem ő kell, de ha ő mégse jön, akkor te ennyiért kellesz. 😀
több mint 13 éve
Túl sok Jeff Dunhamet nézel .)Küldhetek több játékosra is ajánlatot RFA során?szabakonkretizáld
ilyesmire gondolsz h
josé antoniora ajánlok h nem jön be akkor sergio jalapenora?
mert ez nem játszik.
ha arra h több játékosra is ajánlhatsz vállalva h adott esetben összeset fizetni kell akkor igen.
ha jól emlékszem volt, aki 4 playerre ajánlottbriareos
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
mert olyan nincs, hogy beígérsz egy játékosnak egy összeget, majd megmondod, hogy mégse kell
több mint 13 éve
gondolkodjál szabaEz most eléggé Soldi-rule szerű lett...szabaAz B verzió egyértelmű, hogy lehetséges. De az A verzió miért nem? 😀 Nincs benne a szabályban ilyesmi. 😀 😀szabamert azt mondombriareos
ilyen esetben mit mondjak a b játékos tulajdonosának, vagy azoknak akik még ajánlanak rá?
figyelj most a te ajánlatod a legjobb, de ha szaba nem húzza be xy-t akkor majd az övé lesz.
????
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ez most eléggé Soldi-rule szerű lett...mert azt mondombriareoskonkretizáldAz B verzió egyértelmű, hogy lehetséges. De az A verzió miért nem? 😀 Nincs benne a szabályban ilyesmi. 😀 😀szaba
ilyesmire gondolsz h
mert ez nem játszik.
ha arra h több játékosra is ajánlhatsz vállalva h adott esetben összeset fizetni kell akkor igen.
több mint 13 éve
mert azt mondomAz B verzió egyértelmű, hogy lehetséges. De az A verzió miért nem? 😀 Nincs benne a szabályban ilyesmi. 😀 😀szabaKüldhetek több játékosra is ajánlatot RFA során?szabakonkretizáld
ilyesmire gondolsz h
mert ez nem játszik.