GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Bazz!!! Igor, ezt 6 sör után?! 🤣🤣Asszem csak 5 volt végül... egyébként meg ösztönözni kell az embereket h írjanak ők is/ha nem írom meg tegnap este, valszeg sose írom meg én sem 😊
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Én csak a Seahawks sapkát ismerem :/Buffalo Bills 2021 draftlátom rámentél a Jets sapkára 😀
Nem voltak korai pickjeim, így nem nagyon ástam bele mélyen magam a prospectekbe, és boardokra hivatkoztam jobban, mint eddig.
Így a felsorolás inkább csak az utólagos könyebb értékelés miatt lesz 😊
3/22: Ifeatu Melifonwu, CB (Syracuse)
4/8: Osa Odighizuwa, Edge (UCLA)
5/24: Jordan Smith, Edge (UAB)
5/27: Dazz Newsome, WR (North Carolina)
6/9: Kary Vincent Jr., CB (LSU)
6/27: Kene Nwangwu, RB (Iowa State)
6/36: Tony Fields II, LB (West Virginia)
7/8: Quintin Morris, TE (Bowling Green)
tenorx
Löfli
több mint 4 éve
Bazz!!! Igor, ezt 6 sör után?! 🤣🤣
több mint 4 éve
5/37-re majd a rosterre a MyKitty helyett McKitty legyen beírva 😀 😀Csak picknél elírtam...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Kicsit még kóüzdök a discorddal légyszi várjatok meg, szerintem meglesz az 1/16-ig. 😀
több mint 4 éve
nem enged be a discord...
több mint 4 éve
Idei 5. kört vásárolnék jövő évi 5. (Chi) ért.Helytől függően 6. vagy 7. köreinket is cserélhetjük 😊
több mint 4 éve
Nem enged csatlakozni, mondván érvénytelen a meghívó....Átveszem a pickjeid olcsón 😀
Any idea?
gabokocka
több mint 4 éve
Nem enged csatlakozni, mondván érvénytelen a meghívó....Any idea?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nem kezdünk inkább 7-kor 😀 alig bírom kivárni 😊Miért, mi lesz ma? 😉🤣
Heisman
több mint 4 éve
Nem kezdünk inkább 7-kor 😀 alig bírom kivárni 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Idei 4/3 vihető jövő évi pickért / pickekért cserébe
több mint 4 éve
Azt hiszem 1/20-ról fentebb mennék kicsit draft alatt. 1/13 köré szeretnék körülbelül.
több mint 4 éve
Ezeket a pickjeimet szeretném jövő éviekre cserélni : 5. kör, 5. kör (CLE), 6. kör, 7. kör, 7. kör (NYJ).Teljes csomagban diszkont jár értük.
több mint 4 éve
1/9, eladó lehet Draft közben, de 2/4-ért vagy 2/20 ért is lehet keresni. Érdekelne jövő évi pick is, esetleg hátratrade. Nem akarom mindenáron elpasszolni őket, de ha valakinek nagy álmai vannak, nem akarok útjába állni a megvalósításának 😊
több mint 4 éve
1/21-ről mennék lejjebb. Draft alatt vagy akár már előtte is. Egeszen nagy hátra csere is erdekel szóval ha csak 2. kör végéről v 3. körből jönnél se gond.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
A discord hangcsatornás funkcióját akarjuk-é használni? Valszeg hozzátesz a draftélményhez, ha nem csendben pötyögünk egész este.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
5/38 + 7/31 + 7/34 csomaggal jönnék feljebb 5. kör eléjebe.
több mint 4 éve
Hétfőn korán kell kelnem, ezért a 3/11+5/11+7/11 pickkel mennék fel a 2. körbe, a 4/10+6/10-el pedig a 3. kör végére. Ha érdekel valakit a fenti konstrukciók valamelyike, vagy azok összessége szíveskedjen megkeresni privát üzenet formájában.
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 4 éve
Nekem is a 3 db 7.körrel, köztük 7/35 és 7/39... Eltart majd egy ideigNa majd az 1/1re gyorsan bemondom Mac Jonest, hogy haladjunk 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hátsó körökben draftolna nekem valaki, akinek leadhatok listát? sajnos hétfőn hajnalban kell kelnem, így nekem idén nem sok marad a draftból, hiszen először a 3. kör végén húzok, utána meg húzok aludni kbKüldj boardot nyugodtan, nekem hosszú lesz az este 😊
Löfli
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
hátsó körökben draftolna nekem valaki, akinek leadhatok listát? sajnos hétfőn hajnalban kell kelnem, így nekem idén nem sok marad a draftból, hiszen először a 3. kör végén húzok, utána meg húzok aludni kb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!