NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
QB helyzet akkor ha már ennyire témaHéj, mi az, hogy nálam van csak 😀 jel, mi? 😀
akinek több is van
Atlanta
Hasselbeck, Vick, Troy Smith 😀
Höri
Amúgy durva, a szezon előtt komolyan fontolóra vettem a fél csapat eladását egy épeszű QB-ért, és akkor tessék, Vick hatalmas király lett, hát Hassi mondjuk közepes, de akkoris kezdő, Troy meg jó volt, majd meglátjuk mi lesz. De azért fasza, hogy van három (két és fél) kezdő QB-m 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rajnának nem center, hanem qb gondjai lesznekSzegecsazt is meg lehet velem oldani 😂
több mint 14 éve
Rajnának nem center, hanem qb gondjai lesznek
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Csak hát nekem Wallace kell, neki pedig Nate. 😊De én nem csak üzletelni akarok, hanem a center gondjait megoldani 😊haromtChris Myers szivesen lenne Titán esetleg 😊haromtNate Washington is kipróbálná magát Nashville-ben. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De én nem csak üzletelni akarok, hanem a center gondjait megoldani 😊Nate Washington is kipróbálná magát Nashville-ben. 😊SoldadosVince elado 😉IgorChris Myers szivesen lenne Titán esetleg 😊haromt
több mint 14 éve
Mondanám, hogy CJ is, de senki sem tudja megfizetni attól tartok. 😊Nate Washington is kipróbálná magát Nashville-ben. 😊SoldadosVince elado 😉IgorChris Myers szivesen lenne Titán esetleg 😊haromt
több mint 14 éve
Nate Washington is kipróbálná magát Nashville-ben. 😊Chris Myers szivesen lenne Titán esetleg 😊haromtAz Mawae 😊 de nem is az a gond hanem a pótlás, ami nem lesz olcsó.RajnaVince elado 😉Igor
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Chris Myers szivesen lenne Titán esetleg 😊Vince elado 😉IgorEgy visszavonulasod ha nem toroljuk el van...Delonso_Az Mawae 😊 de nem is az a gond hanem a pótlás, ami nem lesz olcsó.Rajna
több mint 14 éve
Vince elado 😉Egy visszavonulasod ha nem toroljuk el van...Delonso_Az Mawae 😊 de nem is az a gond hanem a pótlás, ami nem lesz olcsó.Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
na, Ford mutatott legalább valamit, örömteli pillanat a csodás draftomról
több mint 14 éve
😀 És Demetrius Bell a franchise LT 😀én azt tudom.nálad a sok lyuktól nem látom a matériát 😛HöriMi 3 RBvel fogunk játszani idén.tenorx
meg azt is, hogy José Valdez a lead blockerHöri
Illetve a nyugdíjas AD-Jason Taylor a passrusher duó cirka 35 év körüli átlagéletkorral 😀
több mint 14 éve
annyira éreztem, hogy mikor végre 3 kezdő LBm lett volna akkor az egyiknek meg kell sérülnie
több mint 14 éve
én azt tudom.Mi 3 RBvel fogunk játszani idén.tenorxKikérem magamnak, szerintem én voltam és továbbra is én vagyok a legszarabb helyzetben TE poszton.tenorxnálad a sok lyuktól nem látom a matériát 😛Höri
meg azt is, hogy José Valdez a lead blocker
több mint 14 éve
Mi 3 RBvel fogunk játszani idén.nálad a sok lyuktól nem látom a matériát 😛Höriahhoz képest, hogy 8 hétig Storm volt a legszarabb helyzetben TE poszton, most Tamme és McMichael megkezdte a villogást.HöriKikérem magamnak, szerintem én voltam és továbbra is én vagyok a legszarabb helyzetben TE poszton.tenorx
több mint 14 éve
nálad a sok lyuktól nem látom a matériát 😛ahhoz képest, hogy 8 hétig Storm volt a legszarabb helyzetben TE poszton, most Tamme és McMichael megkezdte a villogást.HöriKikérem magamnak, szerintem én voltam és továbbra is én vagyok a legszarabb helyzetben TE poszton.tenorx
több mint 14 éve
ahhoz képest, hogy 8 hétig Storm volt a legszarabb helyzetben TE poszton, most Tamme és McMichael megkezdte a villogást.HöriKikérem magamnak, szerintem én voltam és továbbra is én vagyok a legszarabb helyzetben TE poszton.
több mint 14 éve
ahhoz képest, hogy 8 hétig Storm volt a legszarabb helyzetben TE poszton, most Tamme és McMichael megkezdte a villogást.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bakker, Seyit nem kellett volna waivelni 😕szabane rinyálj én Lloydot dobtam ki...
több mint 14 éve
szaba
10 543
Bakker, Seyit nem kellett volna waivelni 😕
több mint 14 éve
kíváncsi vagyok a legközelebbi drafton hol kelnek el azok a játékosok, akik fő negatívumának a "character issue"-t írják 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
az ClausenValakinek Mike Williams két első körért? 😀haromtBekaphatod, hamarabb kellett volna rámennem, nem várni, hogy behúzd előlem 😕
Egyébként nagyon nagy steal, talán a legnagyobbnak néz ki jelenleg a drafton.tenorx
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Valakinek Mike Williams két első körért? 😀haromtBekaphatod, hamarabb kellett volna rámennem, nem várni, hogy behúzd előlem 😕
Egyébként nagyon nagy steal, talán a legnagyobbnak néz ki jelenleg a drafton.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valakinek Mike Williams két első körért? 😀