GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Mike Nugentet látom a MadCatben mint Chargers játékos, de a Chargers rosteren nincs fenn. Ő év közben sérülés miatt került oda?visi_bigen, Feely pár meccsre kifingott. jó, hogy rákérdeztél.
ugyanilyen játékos a Packersben 2 RB, de ők nem érdekeltek a comp pickeknél, szóval mind1 a nevük.
viszont Visi a fizetésnél 2 összeget írtál be és utána, hogy 4 évre. Azt szerintem javítsd.
több mint 14 éve
Kérdéseim:Ezek szerint rosszul emlékeztem és mindkettő sima FA volt. Biztos Florence-szel kevertem.
Newmanhez: a Pickett, Clifton duó egyike cutolt volt, a másik sima FA, de nem emlékszem melyik volt cutolt és melyiknek járt le a szerződése.
Soldados
Mindenesetre én jó kis pickeket fogok kapni. :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mike Nugentet látom a MadCatben mint Chargers játékos, de a Chargers rosteren nincs fenn. Ő év közben sérülés miatt került oda?
több mint 14 éve
Sztem írd be, mert sok lusta lesz.Soldadosha sok lusta lesz akkor karácsonykor megcsinálom a maradékot.
talán ez elegendő haladék minden elfoglalt embernek.
több mint 14 éve
soldi. csak az igazolási összeg számít, vagy a mennyiség is?Elvileg az összeg a leglényegesebb, de ha nem tudok 32 comp picket osztani (márpedig ennyit kell), akkor más szempontok is belépnek, s akkor kaphatsz. Sztem írd be, mert sok lusta lesz.
csak mert ha az első akkor nem keresgélek mert összegben úgyis visz mindent Elisha. De más UFA-vá váló nem jött.haromt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
soldi. csak az igazolási összeg számít, vagy a mennyiség is?csak mert ha az első akkor nem keresgélek mert összegben úgyis visz mindent Elisha. De más UFA-vá váló nem jött.
több mint 14 éve
na az ilyen kérdéseket megelőzendő, mindjárt berakom inkább a FA listát, csak ki kell másolgatnom a 32 excelt.és azt én honnan tudjam hogy mennyiért vitték el a játékosaimat?JJ TillerKiszámolod, ahogy én is.
Kérdéseim:
JJ-hez: Florence cutoltad, vagy lejárt a szerződése?
Newmanhez: a Pickett, Clifton duó egyike cutolt volt, a másik sima FA, de nem emlékszem melyik volt cutolt és melyiknek járt le a szerződése.
Köszi a válaszokat.Soldados
több mint 14 éve
Florence cut volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
és azt én honnan tudjam hogy mennyiért vitték el a játékosaimat?JJ TillerKiszámolod, ahogy én is.
Kérdéseim:
JJ-hez: Florence cutoltad, vagy lejárt a szerződése?
Köszi a válaszokat.
több mint 14 éve
és azt én honnan tudjam hogy mennyiért vitték el a játékosaimat?JJ Tillermegnyitod a tavalyi rostert és kiszámolod
több mint 14 éve
és azt én honnan tudjam hogy mennyiért vitték el a játékosaimat?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ha valaki nem tudja az előző évben lejáró szerződésű játékosait, annak én meg tudom mondani, mert nekem megvan.
több mint 14 éve
Azért nekem a JaMarcus-CAleb tengely felfelé húzza az átlagomat. 😛Mekkora vicc, hogy Russell és Grad ketten 10 %-át zabálják meg a pénznek. Okos döntés volt Bruce-t 5 évre lekötni 16 millerért.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en nem vagyok egyaltalan szarban csak azt a prototipikus csapatot hozom eppen ossze amelyik qb nelkul fog sbt nyerni
csak prostyle hasznalhatatlan scrambler qbt fogok a rosterre tenni 4-5 darabot
es a serulesekbe is beleszarhatok aztan majd ideny vegen repulnek
es johet a kovetkezo garnitura szaladogep 😊
több mint 14 éve
azt hittem én az akinek több van és az aki szarban van kategóriában is leszek 😀Orkrólad mindenki tudja, hogy nem érdekel ha csak rossz játékosod van 1-1 poszton, sose teszel ellene.
több mint 14 éve
Most nézd meg a RBket 😀
több mint 14 éve
azt hittem én az akinek több van és az aki szarban van kategóriában is leszek 😀
több mint 14 éve
QB helyzet akkor ha már ennyire témaakinek több is van
Miami
Henne, Campbell
Philadelphia
McNabb, Fitzpatrick
Atlanta
Hasselbeck, Vick, Troy Smith 😀
Cincinnati
Palmer, McCoy
Denver
Eli Manning, Alex Smith
akinek kérdéses a jövője
Detroit
Kolb
Carolina
Moore, Derek Anderson
Oakland
Gradkowski
Kansas City
Clausen
aki szarban van
NY Giants
Quinn, Seneca
Arizona
Max Hall, Leinart
Buffalo
Pat White, Painter
több mint 14 éve
saját pickkel is lazán eltudom majd vinni 😛
több mint 14 éve
QB az nekem is jól jön majdJocinem kell neked az 1/2
1/3 és viheted Lockert 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1/2 eladó 😉meg Stafford is ha megfizeted 😀
több mint 14 éve
ennyi QB needes csapat mellett csak ráfanyalodik majd valaki palmerre 😀Orkvalami rookie biztos 😛
több mint 14 éve
ennyi QB needes csapat mellett csak ráfanyalodik majd valaki palmerre 😀
több mint 14 éve
QB az nekem is jól jön majd
több mint 14 éve
Elsősorban pickeket és secondary játékosokat keresek majd.haromtha még Spievey is meg tudja tartani a helyét a kezdőben, akkor safetykkel igen jól fogok állni 😊 Harper határozottan eladó
és tudom, hogy annyira sokat még nem számít, de ahhoz képest hogy lehurrogtak páran, Joe Berger és Nate Livings is elég jól megszilárdította helyét a Miami illetve a Bengals támadófalában 😊 végre nem kell az OL-lel foglalkoznom, hurrá, csak egy rakat DT, egy no.2. CB és egy punter kell
Én RBt cserélnék, és jöhetne QB vagy falember 😛tenorxMcGee lesz az új Cassell, érzem 😀
---