GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Szerintem ráérünk még ezzel, hátha előkerül gabo és bria is jobban, februárra kell meglennünk.Jewman tegnap volt fórumon, de én nála ott leragadtam, hogy netproblémája van és csak suliból tud kockulniStezazért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közbenSzegecsgabo szeptember óta nem írt a fórumra és elérhetetlen.
Bria is eléggé elfoglalt ahogy hallottam
Mellesleg jewman is eltűnt mind zsidó a gázbanharomt
több mint 14 éve
Jewman tegnap volt fórumon, de én nála ott leragadtam, hogy netproblémája van és csak suliból tud kockulniazért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közbenSzegecsgabo szeptember óta nem írt a fórumra és elérhetetlen.
Mellesleg jewman is eltűnt mind zsidó a gázbanharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közbenSzegecsgabo szeptember óta nem írt a fórumra és elérhetetlen.
Mellesleg jewman is eltűnt mind zsidó a gázban
több mint 14 éve
azért Gabót és Briát ne temessük ilyen korán, főleg ne szezon közben
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
gabo a nagy javaslat felelős, elő kéne keríteni, mert neki biztosan volt/van még néhány ötlete, észrevétele az eddigieken kívülaztán nehogy az legyen, mint tavaly, hogy GM szezon felénél jönnek majd a javaslatok, amiket elfelejtettünk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam megvannak a javaslatok, kérdések nagyjából, ha kiigazodom rajta. 😊 De nem ragaszkodom az adminisztrációhoz, tőlem csinálhatod Te is. 😉somoskovigküld el PM-ben és beterjesztem a törvényjavaslatot 😛
több mint 14 éve
Nálam megvannak a javaslatok, kérdések nagyjából, ha kiigazodom rajta. 😊 De nem ragaszkodom az adminisztrációhoz, tőlem csinálhatod Te is. 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egylőre nem minden csapatnak van GM-je ha jól tudomszerintem simán meglesz nekem idén a 10 misi.Nem kell kapkodni. Jövő héten nem érek rá, de utána héttől viszem úgy, mint tavaly, ha ez megfelel a tulajdonosok tanácsának! 😊somoskovig
de most már valaki végignézhetné a javaslatokat, rendszerezve hogy szavazásra bocsássukharomt
Chicago pl.
+ gabo és bria is eltűnt
Lehet hogy csinálni kéne egy max 10 fős döntéshozó testületet és akkor én összeírnám hogy mik merültek fel.
több mint 14 éve
szerintem simán meglesz nekem idén a 10 misi.Nem kell kapkodni. Jövő héten nem érek rá, de utána héttől viszem úgy, mint tavaly, ha ez megfelel a tulajdonosok tanácsának! 😊
de most már valaki végignézhetné a javaslatokat, rendszerezve hogy szavazásra bocsássukharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem simán meglesz nekem idén a 10 misi.de most már valaki végignézhetné a javaslatokat, rendszerezve hogy szavazásra bocsássuk
több mint 14 éve
az tavalyi, ott nekem is 8,8, tehát ott is vezetek még 😀7,55 millás cap büntimet valaki veri? 😀Stez8,3
de Igornak is több van
szerk
neki 8,4
😀Szegecs
de idén is megmaradt belőle 7,5, ami a rosteremet elnézve félek, csak nőni fog. 😊
több mint 14 éve
7,55 millás cap büntimet valaki veri? 😀Stez8,3
de Igornak is több van
szerk
neki 8,4
😀
több mint 14 éve
7,55 millás cap büntimet valaki veri? 😀
több mint 14 éve
jogos tényleg, Hollis Thomast vágtam ki az utolsó pillanatbanigazából lényegtelen, mert UFA, de Landon Cohen biztos nem volt nálam tavalyJJ Tillerdehogynem.
ő volt az utolsó FA akit leigazoltál mert valaki UFL-be került a DT-id közül
http://nfl.hu/madcat/player.php?id=4825&skin=defaultHöri
kösz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Dane Fletchert (LB 400000 500000 RFA) sajna kivágtam utolsó szűkítésnél, pedig éreztem benne a csít, ugye JJ 😀
több mint 14 éve
igazából lényegtelen, mert UFA, de Landon Cohen biztos nem volt nálam tavalyJJ Tillerdehogynem.
ő volt az utolsó FA akit leigazoltál mert valaki UFL-be került a DT-id közül
http://nfl.hu/madcat/player.php?id=4825&skin=default
több mint 14 éve
igazából lényegtelen, mert UFA, de Landon Cohen biztos nem volt nálam tavaly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tudomazért írtam
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
én nem bánom, hogy nincs túl sok sikerélményed 😛szegecs, nagyon vicces ^^
több mint 14 éve
En mindenhol nagyon tudok orulni a pats veresegnek, csak jo sok legyen 😊
több mint 14 éve
Mindenkinek üdvözlet 😊 Az meg, hogy philadelphiaiként Tehenész lettem nem baj, mert ha szarul megy majd a 'Boys-nak, rá lehet fogni, nem szeretem őket 😊Üdv közöttünk és jó játékot.
Trade-kel pedig még légyszi azért egy kicsit várjatok, hagy ismerkedjek meg a rendszerrel rendesen.deny79
Válaszd szét az IRLt és a GM gamet 😀 Én Patriots fankénet vagyok a Jets GMje. És itt nagyon tudok örülni egy Pats vereségnek 😀 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Cowboys idén kb 1. negyed után garbage szokott lenni. Majdnem mint mi.garbage time előtt nem volt first downja másfél negyeden át.Höritegnap pont azt nézegettem mekkora az esélye, hogy McGee játsszon a Dallasban idén, mert úgy éreztem, hogy Romo le fog sérülni... bejött 😊 remélem a szezon második felét vele nyomják le aztán kiderül, hogy ér-e valamitJJ TillerKitna nem volt rossz azért.szaba
több mint 14 éve
garbage time előtt nem volt first downja másfél negyeden át.tegnap pont azt nézegettem mekkora az esélye, hogy McGee játsszon a Dallasban idén, mert úgy éreztem, hogy Romo le fog sérülni... bejött 😊 remélem a szezon második felét vele nyomják le aztán kiderül, hogy ér-e valamitJJ TillerKitna nem volt rossz azért.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 543
tegnap pont azt nézegettem mekkora az esélye, hogy McGee játsszon a Dallasban idén, mert úgy éreztem, hogy Romo le fog sérülni... bejött 😊 remélem a szezon második felét vele nyomják le aztán kiderül, hogy ér-e valamitJJ TillerKitna nem volt rossz azért.