GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
szabát hamarabb basszák ki,addig nem kell félned 😛üdv Rata!És már én is féltem az állásom 😕tenorx
lassan a fél liga Eagles fanokból fog állni! 😛 :cool:
NFC North: 3 Eagles és 1 Steelers fan,Pennsylvania rulez 😛Newman
több mint 15 éve
üdv Rata!És már én is féltem az állásom 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
üdv néked, újabb sassoldi, neked meg köszi h megcsináltad a comp pickeket
több mint 15 éve
én sose baszok át senkit 😛üdv Rata!ugye tudjátok hogy legalább az Eagles fanoktól minimum elvárás hogy nem basztok át... 😀eaglesmcnabb
több mint 15 éve
üdv Rata!ugye tudjátok hogy legalább az Eagles fanoktól minimum elvárás hogy nem basztok át... 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
üdv Rata!lassan a fél liga Eagles fanokból fog állni! 😛 :cool:
NFC North: 3 Eagles és 1 Steelers fan,Pennsylvania rulez 😛
több mint 15 éve
6. és 7. kör, nem rossz, eddig még egyszer se kaptam... 😀Üdv Rata! 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 15 éve
üdv RataIktriad majd a chargerst veszi át
több mint 15 éve
No Iktriad? 😕

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Hát mondjuk én is többre számítottam, valaki plusz 250k-ra 4,4,5,7-et kapott, én +200-ra csak a 6,7-et. Amivel úgyis csak valami future burger kingereket húzok ki... Na mindegy, nem rívok.DömeTévedés, azok az én jelöléseim magam számára, nem arra a számra kapták az emberek a pickeket 😉
A benthagyott játékosokra jártak a pickek, az alattuk lévő szám nekem szolgált segítségnek, hogy körön belül tudjak rangsorolni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛RataccessÜdv Neked is.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
olvasni viccesebb lett vna 😕Ja Döme franchiset épített belőle. 😀tenorxIgen, hallottam a sztorit 😊Rataccess
dome a csevegoben ezzel inditotta be a lavinat : na most beszartok.
utana meg kb 20 gm 5 perc alatt teleirt sirvarohogessel vagy 3 oldalt
több mint 15 éve
Ja Döme franchiset épített belőle. 😀tenorxIgen, hallottam a sztorit 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
még 1 Eagles fan... Jó lesz az 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Ja Döme franchiset épített belőle. 😀Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛RataccessHelyes, nem is szabad szaré-húgyé elnyomni, Pörszi más kategória.Döme
több mint 15 éve
Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛RataccessHelyes, nem is szabad szaré-húgyé elnyomni, Pörszi más kategória.
több mint 15 éve
Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
CB is csak a 40 éves Winfield van, meg a bust Lewis, LBknél lejár Greenway, Ofal fasza, csak öreg.Igen, szvsz ezért is volt szükség a váltásra, mert most már nem játszhatta azt el Go_Vikes mint pl tavaly, hogy nem csinál semmit, durva lejárók vannak, meg fizetésemelések (AP asszem +7 millát ugrik, úgy, hogy így is alig fért be a cap alá Vikes).annyira azért nem veszélyes a helyzet, a kezdők közül csak FS posztra kell ember, máshol elég a backupok közé erősíteni.Höri
Tényleg sok szerencsét Rata!tenorx
Igazából a cap management lesz itt a gond szerintem
Jah és keki frissült: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100764#p100764
több mint 15 éve
Igen, szvsz ezért is volt szükség a váltásra, mert most már nem játszhatta azt el Go_Vikes mint pl tavaly, hogy nem csinál semmit, durva lejárók vannak, meg fizetésemelések (AP asszem +7 millát ugrik, úgy, hogy így is alig fért be a cap alá Vikes).annyira azért nem veszélyes a helyzet, a kezdők közül csak FS posztra kell ember, máshol elég a backupok közé erősíteni.
Tényleg sok szerencsét Rata!tenorx
több mint 15 éve
Igen, szvsz ezért is volt szükség a váltásra, mert most már nem játszhatta azt el Go_Vikes mint pl tavaly, hogy nem csinál semmit, durva lejárók vannak, meg fizetésemelések (AP asszem +7 millát ugrik, úgy, hogy így is alig fért be a cap alá Vikes).Tényleg sok szerencsét Rata!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
most látom csak rata. hát a vikeset szét kell kapni gyorsan. túl jól van felépítve 😀haromtmondjuk ezzel a rakatnyi lejaroval mar annyira nem mint 3 even keresztul
de bizonyos szempontbol igy is irigykedek egy kisse h rookiekent indulasnak
nem egy akkora foshalmot bitorolsz mint az enyem 😀
udv innet is
több mint 15 éve
Hát mondjuk én is többre számítottam, valaki plusz 250k-ra 4,4,5,7-et kapott, én +200-ra csak a 6,7-et. Amivel úgyis csak valami future burger kingereket húzok ki... Na mindegy, nem rívok.