GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
tegnap pont azt nézegettem mekkora az esélye, hogy McGee játsszon a Dallasban idén, mert úgy éreztem, hogy Romo le fog sérülni... bejött 😊 remélem a szezon második felét vele nyomják le aztán kiderül, hogy ér-e valamit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
akkor vágd ki őketÉn Austin Colliera hallgatok meg ajánlatokat, illetve Ryan Torainre.tenorxna megy a keres-kínál topic? 😀
na mondjuk lehet, hogy Gaffney, LT (nagyon esetleg Welker, Koppen és Vödör) játékára nem feltétlenül számítok a következő szezonban 😛Wyatt
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
nem baj, idővel Jimmy is király lesz, 1-2 év 😀Ork sem húzott nagyot McCoy-jal 😊Stezkicsit reach volt, de már több győzelme van mint mr 1/1-nek 😀Ork
több mint 14 éve
Ork sem húzott nagyot McCoy-jal 😊Stezkicsit reach volt, de már több győzelme van mint mr 1/1-nek 😀
több mint 14 éve
Ork sem húzott nagyot McCoy-jal 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gettis 😀
több mint 14 éve
ja, a szurkolókat 😀és még egyik se keresett Maclinért 😀Wyatttúl drága lenne,amúgy is büntet a Lafell-Ginn Jr. kettős...Newman
több mint 14 éve
és még egyik se keresett Maclinért 😀Wyatttúl drága lenne,amúgy is büntet a Lafell-Ginn Jr. kettős...
több mint 14 éve
miért, mi másért igazolsz le egy játékost ha nem azért, hogy eladd drágábban??????????és még egyik se keresett Maclinért 😀WyattAzok után hogy megvetted 1/3+2/11-ért el akarod adni? 😀adam8
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
és még egyik se keresett Maclinért 😀WyattAzok után hogy megvetted 1/3+2/11-ért el akarod adni? 😀
több mint 14 éve
még egy Eagle,helyes 😛bár egy boo-t megér,hogy a Boys élén 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
üdv. végre nem én vagyok a legfrissebb 😛
(majd msnre felveszlek, bár veled együtt én is ritkán látogatom)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek üdvözlet 😊 Az meg, hogy philadelphiaiként Tehenész lettem nem baj, mert ha szarul megy majd a 'Boys-nak, rá lehet fogni, nem szeretem őket 😊februárig úgyse lehet tradelni szóval mindenképpen várnak 😊
Trade-kel pedig még légyszi azért egy kicsit várjatok, hagy ismerkedjek meg a rendszerrel rendesen.deny79
egyébként üdv.
több mint 14 éve
Mindenkinek üdvözlet 😊 Az meg, hogy philadelphiaiként Tehenész lettem nem baj, mert ha szarul megy majd a 'Boys-nak, rá lehet fogni, nem szeretem őket 😊Trade-kel pedig még légyszi azért egy kicsit várjatok, hagy ismerkedjek meg a rendszerrel rendesen.
több mint 14 éve
= legkönnyebben megnyerhető ?üdv a legjobb csoportban 😛Jocicsatlakozom 😛adam8
több mint 14 éve
hát kicsit késik az az érzékelőd... 😀Majd napközben nyomok még 1 alvást. De most felriadtam, mert éreztem, hogy rólam van szó 😀szabadeny: üdv. Többiek: kapjátok be. 😛szabaAz mindenesetre biztos, hogy a legkorábban kelő GM is te vagy (vagy a leggyakrabban koránkelő). Egészségtelen ez egy focsifannak 😛 (bezzeg én mintaszerűen még mindig írkálok eztazt)Rajna
több mint 14 éve
szaba
10 543
Majd napközben nyomok még 1 alvást. De most felriadtam, mert éreztem, hogy rólam van szó 😀deny: üdv. Többiek: kapjátok be. 😛szabaAz mindenesetre biztos, hogy a legkorábban kelő GM is te vagy (vagy a leggyakrabban koránkelő). Egészségtelen ez egy focsifannak 😛 (bezzeg én mintaszerűen még mindig írkálok eztazt)Rajna
több mint 14 éve
deny: üdv. Többiek: kapjátok be. 😛szabaAz mindenesetre biztos, hogy a legkorábban kelő GM is te vagy (vagy a leggyakrabban koránkelő). Egészségtelen ez egy focsifannak 😛 (bezzeg én mintaszerűen még mindig írkálok eztazt)
több mint 14 éve
szaba
10 543
deny: üdv. Többiek: kapjátok be. 😛
több mint 14 éve
Greetings and salutations.... vagy mi a franc