GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
szaba
10 543
Mondtam már, hogy iktriad lesz.én az új chargers gmre vagyok kíváncsiSzegecsGo Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀StezVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛szaba
több mint 14 éve
én az új chargers gmre vagyok kíváncsiGo Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀StezVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛szaba
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Go Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀StezVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛
több mint 14 éve
Go Vikings, nem kell Moss Harvin áron? 😛 Elvégre lilában tolja ismét, egy igazi legenda, egy csoda. 😀
több mint 14 éve
Braxa ha leszel olvasgass draft treckertAvagy tovabblephetnenk egy het utan.
több mint 14 éve
a comp pickeket elvileg hiba nélkül elő lehet állítani, csak kurva sok idő.Előbb befejezzük a draft tracker helyreállítását, utána megcsináljuk a compensatory-s cuccot is. Hidd el, nekem is nagy szükségem van rá, elég sok embert engedtem el és elég nagy delláért. 😊Soldadosha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛Wyatthát nagyon remélem, nekem különösen fontos lenne, minimum három-négy picket várok, közte koraiakat isJJ Tiller
mert ugye a tavalyi és azelőtti kereteket is tudjuk, szóval a változásokat is, már csak az lehet buktató, hogy valaki bekamuzik 1-2 cutolt játékost várhatóan 😛
több mint 14 éve
Jobb a szart. Idei az első jó éve, és ez is csak három meccs. Tavaly azt se tudta mit csinál. Ellis nem elit, de ő legalább a kezdetektől stabil jó szintet tud tartani.Dorsey jobb is, csak Ellis a kedvenc csapatomban királykodik (meg előbbi ugye 3-4-es DE lett), ami miatt komoly értéket lennék hajlandó rááldozni... 😊JJ Tillerengem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
De nem eladó. llletve Harvin-áron de, ahogy azt megjegyezték már. 😉Döme
több mint 14 éve
Dorsey jobb is, csak Ellis a kedvenc csapatomban királykodik (meg előbbi ugye 3-4-es DE lett), ami miatt komoly értéket lennék hajlandó rááldozni... 😊engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Dorsey is idén eddig brutális 😊engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
Reméljük szezon végére ledolgozza ő is az 1+3-mas árát, amit kipengettem érte a lehúzókirályunknak. 😊
több mint 14 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerTisztán emlékszem, hogy amikor bedraftoltam pont te voltál az aki lefikkantottál, hogy Dorsey előtt húztam be 2008-ban. 😛
De nem eladó. llletve Harvin-áron de, ahogy azt megjegyezték már. 😉
több mint 14 éve
Előbb befejezzük a draft tracker helyreállítását, utána megcsináljuk a compensatory-s cuccot is. Hidd el, nekem is nagy szükségem van rá, elég sok embert engedtem el és elég nagy delláért. 😊hát nagyon remélem, nekem különösen fontos lenne, minimum három-négy picket várok, közte koraiakat isJJ Tillera tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalharomtha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛Wyatt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
hát nagyon remélem, nekem különösen fontos lenne, minimum három-négy picket várok, közte koraiakat isha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛Wyattmegfontolom :cool:a tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalharomt
a kompenzációs pickek mikor és hogyan kerülnek amúgy majd kiosztásra?JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
ha kell, nyitok egy topicot, ahova írhatja mindenki a sajátját, ha tudja, nekem le van mentve az enyém, mondjuk nem tudom, más mennyire vezette 😛a tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalharomtRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovigmegfontolom :cool:
több mint 14 éve
jó lenne JJ, ha nem adakoznád magad agyon Dömének, nem kéne őt felhozni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a tavaly elvesztett UFA-k alapján. MAjd Soldi számolja valamikor tavasszalmegfontolom :cool:engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovig
több mint 14 éve
megfontolom :cool:engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊somoskovig
a kompenzációs pickek mikor és hogyan kerülnek amúgy majd kiosztásra?
---
több mint 14 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉JJ TillerRaiders, szóval Harvin-áron megkaphatod 😊
több mint 14 éve
engem pedig az érdekelne, hogy kinél van Sedrick Ellis, mert hajlandó lennék pár picket adni érte 😛 😉
---
több mint 14 éve
most nézem a Bears-Giants meccs összefoglalót, hány sacket is kapott a Bears a csodás franchise LT-mről? (Omiyale) 😂
több mint 14 éve
tenorx, te inkább azon gondolkoznál el, hogy draftról vagy FA-ról szerzed-e az új franchise QB-d? 😛StezNekem nem kell QB, anélkül fogok nyerni.
több mint 14 éve
Vanczák Vili is szeret soccerezni.Ok, triple-headed monster lesz támadásom 😀 Amúgy meg szeretek draftolni 😊tenorxMike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.tenorxbirom ezt a mentalistást.
ha talál az ember egy jó játékost, akkor elkezd örülni neki, nem pedig azon agyal egyből, hogy hová lehetne elpasszolni.
ugyanis kapsz cserébe érte egy random draftjogot, amivel baromságot húzol.
aki jó, azt megtartod
aki szar, azt kivágod.
másrészt ki az a fasz aki 1 db közepesnél kicsivel jobb meccs uán elviszi az ultrasérülékeny Toraint?! (Szabán kívül)Höri
több mint 14 éve
tenorx, te inkább azon gondolkoznál el, hogy draftról vagy FA-ról szerzed-e az új franchise QB-d? 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
kössz szaba sp-tAz érte kapott pickből húzott Ghee eddig HoF rookie szezont csinál, szóval megérte. Fantasztikus a draftom...
4 meccs, 6 sack, egy int (ret td) ^^
mondjuk a túl oldal sem rossz, 3 meccs 3.5 sack, egy ff
most már tényleg csak maybinnek kéne vmit 😛Wyatt
több mint 14 éve
Ok, triple-headed monster lesz támadásom 😀 Amúgy meg szeretek draftolni 😊Mike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.tenorxbirom ezt a mentalistást.
ha talál az ember egy jó játékost, akkor elkezd örülni neki, nem pedig azon agyal egyből, hogy hová lehetne elpasszolni.
aki jó, azt megtartod
aki szar, azt kivágod.
másrészt ki az a fasz aki 1 db közepesnél kicsivel jobb meccs uán elviszi az ultrasérülékeny Toraint?! (Szabán kívül)Höri
több mint 14 éve
Mike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.tenorxbirom ezt a mentalistást.
aki jó, azt megtartod
aki szar, azt kivágod.
másrészt ki az a fasz aki 1 db közepesnél kicsivel jobb meccs uán elviszi az ultrasérülékeny Toraint?! (Szabán kívül)