GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
A baj az a tradek ilyenkor is mennek. Aztan a sertodesek is amikor valaki atveri a masikat vagy nem emlekszik. Lasd Cladyt, hany tulaja volt 3?Nem ertem miert nem lehet bejegyezni a tradeket, legalabb tortenik valami erdemleges.
több mint 14 éve
mi a helyzet a pickek trade-elésével? 3 korábbi tulaja lehet összesen a picknek, vagy csak egy évben? mintha úgy rémlene, hogy csak egy évben volt 3 a korlát, konkrétan a 3/12 miatt kérdem, hogy tudom-e cserélniWyattszeptemberben ne akarj már cserélni 😛
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
mi a helyzet a pickek trade-elésével? 3 korábbi tulaja lehet összesen a picknek, vagy csak egy évben? mintha úgy rémlene, hogy csak egy évben volt 3 a korlát, konkrétan a 3/12 miatt kérdem, hogy tudom-e cserélni
több mint 14 éve
jah, az sokkal tökösebb lenne 😀ne hagyd magad, valld be, hogy de 😛Wyattne izgulj Soldi.Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...Soldados
Youtube alapján a 3. körben is találsz majd valakit 😀Höri
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
ne hagyd magad, valld be, hogy de 😛Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...SoldadosGilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.ne izgulj Soldi.
Én annak örülök igazán, hogy a 2. kört nem kell odaadnom, mert nagy szükségem van rá, mivel az 1. köröm nincs meg.Soldados
több mint 14 éve
de a szakértők azért ugortak fel a bandwagonjára 😀Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...SoldadosGilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.ne izgulj Soldi.
Én annak örülök igazán, hogy a 2. kört nem kell odaadnom, mert nagy szükségem van rá, mivel az 1. köröm nincs meg.Soldados
több mint 14 éve
szaba
10 542
Pedig azt alkalmazhatja a pályán. Lehet nekem is kéne egy ilyen videót dobni Tube-ra :rolleyes:Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...SoldadosGilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.ne izgulj Soldi.
több mint 14 éve
Nem Youtube alapján választottam. Legtöbb szaki 3-4-be írta DE-nek és legkésőbb 2. körbe. Amit olvastam róla, az tetszett. Ezért húztam őt. Remélem, nem gondoltad komolyan, hogy azért húzok egy amerikaifocistát, mert kiugrik egy vízzel teli medencéből...Gilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.ne izgulj Soldi.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Gilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.ne izgulj Soldi.
Youtube alapján a 3. körben is találsz majd valakit 😀
több mint 14 éve
Brady elkapók nélkül nyert SB-t, Clausen meg ezerszer jobb Bradynél 😀StezMa sem keltem fel hiába 😊
több mint 14 éve
3. kör (CLE): Ez nekem be van írva a táblázatomba, de fingom nincs hogy milyen úton-módon jött ide. A Cle rosterben nincs olyan playa aki valaha nálam lett volna, úgyhogy draftnapi trédre gyanakszom. A múltkor már lebeszéltünk valami ilyet amiben én benne voltam, gyanítom ott kaptam meg ezt valakitől, mert a 3 negyedik körösömnek mind megvan a forrásaDömeEzzel amúgy az a gond, hogy Igor draftnapi trédjeinél 4. körről volt szó. :/ Ha megnézed a draft tracker alját, akkor ez látszik is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Brady elkapók nélkül nyert SB-t, Clausen meg ezerszer jobb Bradynél 😀
több mint 14 éve
Clausen toljon 120-as ratingeket mostantól a Panthers meccseken és nem lehet gond 😛StezAzzal az elkapósorral PM is csak 60-asakat hozna össze. Smithen kívül nincs ott értelmes ember.
több mint 14 éve
Clausen toljon 120-as ratingeket mostantól a Panthers meccseken és nem lehet gond 😛
több mint 14 éve
En kevesbe orulok neki, mert amiben rizikot vallaltam nem jott be egyik sem.De ez mar a mult.
Elore kell nezni.
Hatha sem irl nem serulnek le/ nem tiltjak le oket
/ a jatekban sem es normalis idenyem lehet.
több mint 14 éve
Gilbert nem is érdekel igazán, mert 4-3-ba került, őt csak mellékvágányon említettem meg. Róla tudtuk, hogy vagy nagyot nyersz vele, vagy benyeled a cutját.Beutaljuk a drogost vérvizsgálatra Höri commishoz és dopping miatt már el is veszi tőled a gyűrűtStez😊 nem kerdes.Így utólag érdekes az a tréd. Gilbert cut lett, a 2. körös kompenzációt nem kapod meg, azaz így tulajdonképpen 1-1 első és harmadik körért hoztam el Tanardot. Nem mondom így már jobb érzésem van a tréd kapcsán, főleg, hogy ezzel befértem a capbe, plusz az SB is meglett. 😊Soldados
Ez a pali tudja hogy kell elni, sajnalom.Delonso_
Én annak örülök igazán, hogy a 2. kört nem kell odaadnom, mert nagy szükségem van rá, mivel az 1. köröm nincs meg.
több mint 14 éve
Szerintem az SB gyuru utan barmely trade vezetett is oda, mind megerte.
több mint 14 éve
Beutaljuk a drogost vérvizsgálatra Höri commishoz és dopping miatt már el is veszi tőled a gyűrűtÍgy utólag érdekes az a tréd. Gilbert cut lett, a 2. körös kompenzációt nem kapod meg, azaz így tulajdonképpen 1-1 első és harmadik körért hoztam el Tanardot. Nem mondom így már jobb érzésem van a tréd kapcsán, főleg, hogy ezzel befértem a capbe, plusz az SB is meglett. 😊SoldadosDelonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊Soldados😊 nem kerdes.
több mint 14 éve
Így utólag érdekes az a tréd. Gilbert cut lett, a 2. körös kompenzációt nem kapod meg, azaz így tulajdonképpen 1-1 első és harmadik körért hoztam el Tanardot. Nem mondom így már jobb érzésem van a tréd kapcsán, főleg, hogy ezzel befértem a capbe, plusz az SB is meglett. 😊Delonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊Soldados😊 nem kerdes.
több mint 14 éve
Delonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊Soldados😊 nem kerdes.
Ez a pali tudja hogy kell elni, sajnalom.
több mint 14 éve
Delonso: Tanard egyéves eltiltása nyomán megengeded, hogy töröljem a 2011-es pickre vonatkozó kitételünket, mert hát nem hinném, hogy 2 meccsre Pro Bowlba hívnák. 😊
több mint 14 éve
nem kell félni, szaba a legjobb játékosát is eladja 6. körért, ha úgy gondolja, hogy fölösleges vagy sokat keres, igazából mindig is a jó időzítés volt a lényeg, hogy el tudd hozni azt akit csak akarsz 😊
több mint 14 éve
akkor ezek szerint Hampton túlértékelt?SzegecsValamelyest az. Nagyon jó játékos, de ő nem kulcsember a Steelers D-ben, őt túl tudjuk élni színvonalesés nélkül. Troyt, Smith-t, Timmons-t tuti nem és Harrison-Woodley párost se biztos.
2004-ben IR-re került a 6. meccs után, és nélküle, pontosabban Hoke-kal mind a 10 hátralévőt megnyertük. Rég volt, de azóta is akármikor beugrik 1 kivételtől eltekintve nyerünk és nem látszik meg a futás elleni D-n a hiánya.
több mint 14 éve
akkor ezek szerint Hampton túlértékelt?
The response must be equal to the threat.