GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
kössz szaba sp-t4 meccs, 6 sack, egy int (ret td) ^^
mondjuk a túl oldal sem rossz, 3 meccs 3.5 sack, egy ff
most már tényleg csak maybinnek kéne vmit 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
senkit nem erdekelnek a locsolendo szarjaid
több mint 14 éve
Mike Tolbert vagy Ryan Torain esetlegesen gazdát cserélne, PMben lehet bombázni.
több mint 14 éve
Egy hetig nem, vagy csak alig leszek netproblemak miatt.Kitartas
több mint 14 éve
Egyébként tényleg vicces. Big Ben kurogat, Tanard narkózik, Holmes is cuccozik... 4-4 meccs, illetve 1 év büntiért. 😊Dehogynem. Bár mint utólag kiderült, a te csapatodban egyesek doppingoltak, úgyhogy óvás után az enyém is lenne a meccs 3-0-val. 😛Steznyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛StezCsak nem visszavágnál? 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Dehogynem. Bár mint utólag kiderült, a te csapatodban egyesek doppingoltak, úgyhogy óvás után az enyém is lenne a meccs 3-0-val. 😛nyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛StezCsak nem visszavágnál? 😊Soldados
több mint 14 éve
nyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛StezCsak nem visszavágnál? 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
nyerjetek csak rotoban, én majd nyerek GM-ben 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na rotoban elég jól állok 😀Wyattén meg elég szarul 😀 White, Fasano, meg Bowe okés többi nem túl bíztató :/
több mint 14 éve
tényleg azok 10esek voltak 😊fetomyéknál én csak 1. körre emlékszem a Keller-Jones duóért, ha az számít valamitStezmég adtam pár 2010-es picket is például 2/23-tadam8
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
fetomyéknál én csak 1. körre emlékszem a Keller-Jones duóért, ha az számít valamitStezmég adtam pár 2010-es picket is például 2/23-t
több mint 14 éve
fetomyéknál én csak 1. körre emlékszem a Keller-Jones duóért, ha az számít valamit
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mennyi a csúcs capbüntetésgyűjtésben?szerintem rámegyek a megdöntésére.
Tartok egy brutál takarítást jövőre. Legalábbis most ezen gondolkozom. Előre a 2012es 1/1ért.
több mint 14 éve
Láttam, az brutális volt. De ha emellett lószart se csinál és elkap 700 yardot, az nekem nem nagyon ér meg 4-5 millát, hogy hosszabbítsak vele.Hesternek már csak elkapni kéne megtanulnia és még hosszabbítanék is vele.. Bár lehet marad returnernek sokmilláért. 😛StezBoys ellen láttad a TD-jét? Tud ő, ha nagyon akar...Rajna
több mint 14 éve
szaba
10 543
BEEz igen, ilyen emberekre van szükség 😛
-A tavalyi első körömért szereztem meg Soldados 1. és 4. körét.
-Landryért Braxa odaadta az 1. körét.
-David Brutonért többek között egy 5. kört adott Storm.
-Mike Hartért pedig Joci adott egy 6. kört.
-Tenorx adott egy 2012-es 5. kört a 6. körömért.
-Fake odaadja az 5. körét, ha Donte Whitner legfeljebb 8 meccsen leszen kezdő.
KI
-Az 1. körömet Fetomynak adtam Kellerért meg Jonesért.
-A 3. és 5. köröm Döménél van Huffot adta érte.
-Tenorx adott egy 2012-es 5. kört a 6. körömért.
Tehát nálam van:
1 SEA
1 PIT
2 WAS
4 WAS
4 PIT
5 STL
6 NYG
7 WASadam8
több mint 14 éve
Hesternek már csak elkapni kéne megtanulnia és még hosszabbítanék is vele.. Bár lehet marad returnernek sokmilláért. 😛StezBoys ellen láttad a TD-jét? Tud ő, ha nagyon akar...
több mint 14 éve
Hesternek már csak elkapni kéne megtanulnia és még hosszabbítanék is vele.. Bár lehet marad returnernek sokmilláért. 😛
több mint 14 éve
Na még egy offtopic draft egyeztetőbe, még egy forfeit 😀
több mint 14 éve
Na szaba forfeit pick 😊
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
ja értem 😊e két játékost egy oldalon se írták még hetedik körös prospectnek se, ahhoz képest mindketten rosterre kerültek, sőt játszanak/játszanának is, örülök nekiJJ Tillerazért az Aaron Berry-s és Marquis Johnson-os tippem nagyon durván ül(t) 😊JJ Tilleraz első miért is? megmondtad, hogy IR-es lesz? 😀Wyatt
én is örülök, hidd el, még az se zavart, hogy nem vitték el túl magasan 😊 csak játszott volna többet, hogy lett volna még ideje sok picket lehalászni 😛
több mint 14 éve
e két játékost egy oldalon se írták még hetedik körös prospectnek se, ahhoz képest mindketten rosterre kerültek, sőt játszanak/játszanának is, örülök nekiazért az Aaron Berry-s és Marquis Johnson-os tippem nagyon durván ül(t) 😊JJ Tilleraz első miért is? megmondtad, hogy IR-es lesz? 😀Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Viszont a 14 milliónyi 2 QB-m nagyjából 14 picket dobott 3 meccs alatt 😛haromtHálát adok az égnek hogy egyikre se (és VY-re se) mentem rá rendesen. Gradkowski sokkal jobban megérte. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én meg sírok és első köröket adok szar RB-kért, de Traktor Hillis megoldja a gondjaimat 😀Viszont a 14 milliónyi 2 QB-m nagyjából 14 picket dobott 3 meccs alatt 😛