GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
igazi OLine guru vagyok.Mondjuk Richardsont legutóbb a Houston gyengébbik endje, Antonio Smith rendszeresen elpusztította. Ő pl. csak azért kezdő mert a többi még nála is szarabb KC-ben.
Barry Richarson (KC) 5 meccsen kezdő
Matt Slauson (NYJ) 6 meccsen kezdő
Rodger Saffold (STL) 6 meccsen kezdő
Zane Beadles (DEN) 4 meccsen kezdő, de mindig játszott
Bryan Bulaga (GB) 2 meccsen kezdő, de mindig játszott, és övé a jövő
Őket mind én draftoltam, és közülük 4 nálam csere 😊
Saturday, Charlie Johnson, Herremans és Snee teljesítményét nem kell bemutatni, egyedül Ugoh aki IR-en van már, dehát 10-ből 1 asszem belefér.Höri
De amúgy tényleg impresszív lista.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen listara vagy kivancsi ?
több mint 14 éve
Már jelentkezett érte 😀 És Bradford is több embert érdekel. 😀 Ő menti meg a tavalyi draftom. A többiek egyenlőre nagyon halványak.McAfee-t akarom, bármi áron! 😂Jets, de nem eladó, én már tavaly is szerettem volna 😊Höri
Komolyan mondom, jelentkezzen akinél van. 😀Stez
Valakinek nincs meg a tavalyi Rosenhaus bizottságos lista? A régi fórumon fenn volt de ugye az eltűnt.
több mint 14 éve
igazi OLine guru vagyok.emlékszem, tavaly még a Slauson/Richardson duó közül valamelyiket nagyon próbáltam 6. körért kialkudni. 😀
Barry Richarson (KC) 5 meccsen kezdő
Saturday, Charlie Johnson, Herremans és Snee teljesítményét nem kell bemutatni, egyedül Ugoh aki IR-en van már, dehát 10-ből 1 asszem belefér.Höri
utóbbi nem jött volna rosszul, előbbiben egyelőre nem hiszek
több mint 14 éve
igazi OLine guru vagyok.Barry Richarson (KC) 5 meccsen kezdő
Saturday, Charlie Johnson, Herremans és Snee teljesítményét nem kell bemutatni, egyedül Ugoh aki IR-en van már, dehát 10-ből 1 asszem belefér.
több mint 14 éve
McAfee-t akarom, bármi áron! 😂Jets, de nem eladó, én már tavaly is szerettem volna 😊
Komolyan mondom, jelentkezzen akinél van. 😀Stez
több mint 14 éve
McAfee-t akarom, bármi áron! 😂 Komolyan mondom, jelentkezzen akinél van. 😀
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
támadóegységem tagjai elég tisztes mérkőzéseket produkáltak, főleg az elkapók voltak elemükbenna akkor egy kis összegzés mára
Brady, a GW-drive-ot megcsinálta
Evans 4 yardos td-elkapás
LT 67 total yard, 2 td
Gaffney 6 elkapás 81 yard
Welker 7 elkapás 53 yard + pr yardok
Maclin 7 elkapás 159 yard, 2 td
Danario 4 elkapás 72 yard első mérkőzésén +1td
Gilyard 1 21 yardos elkapás
Watson 6 elkapás 88 yard, 1 td
egyedül Edelman miatt bánkódhatnék, de minek 😊
a védők közül Mayo 18 szerelésével átvette a vezetést a statisztikai rangsorban, megelőzve sok 6 meccset játszottat
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
hát minimum egy nyilvános megkövetést kérek wyattól alexander miatt... 😛 😊 hatalmas sztori eddig a sráclátom látom, de gondoltam megvárom a mérkőzés végét 😀
az egyeztetőbe majd holnapra összeszedem a cseréimetJJ Tiller
kösszke mégegyszer 😊
több mint 14 éve
hát minimum egy nyilvános megkövetést kérek wyattól alexander miatt... 😛 😊 hatalmas sztori eddig a srácaz egyeztetőbe majd holnapra összeszedem a cseréimet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
iktriad majd rendbehozzaÉs jött Hawthorne és Floyd 😛 Kicsit ott is jobban jöttem ki eddig. Ellenben a Phillips + Oliver for Kindle bolt nem az igazi 😀szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érteSzegecseverette brown, aki egyből ment is elWyatt
több mint 14 éve
szaba
10 543
És jött Hawthorne és Floyd 😛 Kicsit ott is jobban jöttem ki eddig. Ellenben a Phillips + Oliver for Kindle bolt nem az igazi 😀everette brown, aki egyből ment is elWyattMerriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érteSzegecs
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
everette brown, aki egyből ment is elMerriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érteSzegecs
több mint 14 éve
Merriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabakár, hogy nem tudjuk mit kaptál érte
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Merriman-trade úgy látszik engem igazol 😛szabayoda már tavaly is tudta, hogy ez az utolsó szezonja itt, így igyekezett kibaszni GM utódjával.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Merriman-trade úgy látszik engem igazol 😛
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
tessék Wyatt, csak roster tag lett már rookie évében Danario is 😛JJ Tillerzsíííír 😊
több mint 14 éve
tessék Wyatt, csak roster tag lett már rookie évében Danario is 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ja, hátha visszavonul Eli isMeg így megmarad az ingyen visszavonultatásod is.tenorxkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛haromta torkát vágd el, akkor tuti nem fog comebackkel szórakozniSzegecs
több mint 14 éve
Meg így megmarad az ingyen visszavonultatásod is.a torkát vágd el, akkor tuti nem fog comebackkel szórakozniSzegecsJenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a végeStezkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛haromt
több mint 14 éve
a torkát vágd el, akkor tuti nem fog comebackkel szórakozniJenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a végeStezkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a végeStezkiutazom és álmában elvágom a másikat is 😛
több mint 14 éve
Jenkins nem akar kedvezni haromt-nek, az idei ACL szakadása után sem akar visszavonulni, mondjuk nagyon messze még a vége
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nem vállalja 😕akkor mit keresel még mindig itt?én az új chargers gmre vagyok kíváncsiSzegecsMondtam már, hogy iktriad lesz.szaba
:mad:Szegecs
több mint 14 éve
akkor mit keresel még mindig itt?Mondtam már, hogy iktriad lesz.szabaVikes nagyon eltűnt, mióta új fórum van, ne is reménykedj. Inkább abba bízz, h vmi Moss fan lesz az új Vikes GM 😛szabaén az új chargers gmre vagyok kíváncsiSzegecs
:mad: