GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
A falból Trent Williams kezdő, de még eléggé rookie. Kemo nem kirívóan szar, Myers nagyon jó, Blalock úgy ahogy hozza magát, Harris elvesztette a kezdő helyét, de még visszakerülhet, és Goldberg sem nagyon szar a Ramsbenharomtkihagytad Polumbust aki lassan alapember Seattleben 😀
több mint 14 éve
Na akkor en is Tim Tebow keszul arra hogy a Tampa arca legyen, talan mar a most kovetkezo szezonban, Ryan tavozasaval. Harom futas ket TD Draft
Jim Sorgi Ul a padon a valtozatossag kedveert, egynek elmegy FA
Montario Hardesty benne nayon bizom/ tam IR rogton Draft
MoJo 645 yard futva 1 TD 153 elkapva 2TD yardilag oke, TD az keves, de serulten jatszik RFA Match
Carlton Mitchell semmi, amitol feltem kicsit bejott, a kezeit kifogasoltak anno, nem eleg jo elkapo, eddig bejott. Draft
Donte Stalworth Nem sok vizet zavart serueles es wr burjanzas okan konnyen cut lehet FA
Joe Haynos who?
Jermaine Gresham tetsziiiiiik 201 yard 2 TD
Brad Meester jatszik, nem rosszul FA
Kyle Jolly ki tudja meg a Steelznel Draft
Jerome Clary amilyen rakas... konnyen cut lehet. FA
Bruce Campbell egyszer csak kezdo lesz Draft
Richie Incognito bejoooooottttt es jo es tok hulye is. FA
Nick Cole ilehetne jobb is.... FA
Jaron Gilbert csereugylet resze, szerintem mar uszmester Csere
Marcous Stroud rendben van FA
Ogemdi Nwagbuo hm... tobbet remeltem tole. FA
Thomas Johnson who? CUT FA
George Selvie jo lesz o, az elso 1.5 sack mindenesetre megvan. Draft
Derrick Burgess kellemes nyugallomanyt FA
Donald Butler Rogton IR igy kell ezt Draft
Jyles Tucker nem az igazi FA
Scott Fujita nagyon rendben van FA
Nail Diggs starter vegulis FA
EJ Henderson Ugye hogy nem kell ezresre venni a serulekenyseget rendben van FA
Kavell Conner haaaat... talan Draft
Jamar Wall roster hely Draft
Will Allen IR rogton.
Pat Robinson Hat.... csak nem veletlenul elsokoros.. vagy de? Draft
Lawyer Milloy jo az oreg a haznal, de milyen jo FA
Tyrone Culver hat nem lett nagy asz (eddig) FA
Walter Thurmond nekem tetszik, idovel starter lesz Draft
Delbert Alvarado hello draft
PS Nate Collins PS en
Brandon Lang rosteren
Kion Wilson roster- PS
Jonathan Amaya most kerult rosterre
Kyle McCarthy rosteren
Shay Hodge meg el
Randy Phillips rosteren, szeretjuuuuuk
Jordan Pugh rosteren vagyunk, INT unk is van mar
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Cutler ... szoszoFred Jackson- nem rossz, de többet várok tőle
Willie Parker hatalmas cut, Jennings 3.RB lett...
Felton jó
S.Moss- király, végre kapott használható QBt.
Murphy- király, kezdő lesz
Massaquoi- QB nélkül nehéz, Harrison ráadásul ki is ütötte
Aromashodu- simán többet kéne játszatni a Bearsben
Obomanu- nagyon jó STben
Winslow- mehet FA piacra
Moeaki- kezdő lesz jövőre mert nagyon jó
D.Brown-hát, annyira nem szar, Spencer szar, Rabach nem rossz, Peterman sem, Diem sem
Mebane- király
Jerry- sajna nem játszik sokat. többiek cserék...
E.Brown- tőle többet vártam..
James Hall- király megérte költeni rá
L.Jackson szar
Tatupu, Cushing, Nicholas jó LB sor
Trufant jó
Wilson- faszom...
Cox- most jó meccse volt, de előtte szánalmas volt
McFaddeneddig nincs képben,
Carey inkább FS, de nem rossz
Berry-Landry zsirkirály páros
Grant nem rossz backup, de sokat eszik, igy eltradelem 😊
ST jó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem még szarabbQB
Stafford másfél meccs 295 yrd 4td 1int 61.7-es pontosság . ha nem sérül meg többet akkor nagyon király mert olcsó is meg jó is
2 másik qb-m pályára se lépett még (nem is fognak sztem)
WR
Bowe 21 elkapásból 357 yard 6 TD. zsirság
Evans 26ból 342 yard 4 td-vel. javulnia kell h maradjon ennyi pénzért
Brandon Gibson 228yard/18rec 1 TD. kevés még ha csak csere is
Bryant Johnson 80yard/8rec 0TD úgynézki vihető
Blair White 66yard/6rec 1 TD - marad, van benne potenciál
RB
Stewart 178 yard, 2.8as átlag 1 td- sokkal többet vártam tőle de hát szar a panthers
Larry Johnson cut 😀
Lawrence Vickers (FB) játszogat meg minden, örülnék ha maradna
TE
Fasano 238 yard 17 elkapásból 2td. jó lenne hosszabítani
Barnidge pályára lép de még elkapása se volt
#O fal
10 emberből 2 kezdő 3an játszogatnak. nagyon gáz (nem csoda h 55ször sackelték staffordot maddenben 😀)
a védelemből kemény 1 ember teljesít jól Chung többiek hát inkább nem írok semmit.
összeségében nagyon komoly gondok vannak a csapatnál durva takarítás lesz, mindenki eladó
több mint 14 éve
Ilyen nekem is van.CJ jó, Long jó, Dorsey jó, a többi szar, Döme jellemzésével mind buzi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na féléves értékelés a játékosaimról. Elég siralmas leszElisha 1785 passzolt yard 14 TD 11 pick. 65,7% os passzolás Nem kiemelkedően szar, de nem éri meg a 10 misiét...
Alex Smith 1554 yard, 9-9 TD-pick 59% és sérülés. Nem valami nagy számok, de egy közepes kezdő szint olcsóért. Tradealap
Traktor Hills 460 yard futott 4,4es átlag 193 elkapott yard, 5+1 TD. Feature back! RFA lesz szerencsére 😊
Derrick Ward 146 futott yard, 7,7es átlag 3 TD. Hosszabbítani nem fogok egy cserével
Joe McKnight 4 futás 12 yard... sovány lesz 2nd RB-nek
Mike Williams 470 yard, 4 TD Egyértelműen az első számú WR-em lesz
Earl Bennett 20 elkapás 211 yard 0 TD. RFA lesz annyi a szerencséje.
Patrick Crayton 22 elkapás 339 yard, 0 TD. Egész szépen kivirult a köcsög alatt. Még nem tudom marad-e. Sok a 2 millás fizuja nekem
David Anderson 3 elkapás 7 yard. Spec teamer lett belőle...
Donald Driver 28 elkapás 307 yard, 3 TD. Megöregedett sajna. UFA lesz. Nem kell 36 évesen
Tony Scheffler 26 elkapás 217 yard, 1 TD. Gyenge közepes játék. Nem tudom megérné-e a hosszabbítást.
Mike Hoomanawanui 6 elkapás 44 yard, 1 TD. Elvileg már kezdő a Ramsben a sérülése után. Szerintem ő lesz a kezdőm jövőre
A falból Trent Williams kezdő, de még eléggé rookie. Kemo nem kirívóan szar, Myers nagyon jó, Blalock úgy ahogy hozza magát, Harris elvesztette a kezdő helyét, de még visszakerülhet, és Goldberg sem nagyon szar a Ramsben
A védelemben a front 7 hozza magát de már van két IR. Jenkins és Brad Jones. A secondary meg. Halottról jót vagy semmit.
több mint 14 éve
Viszont te nem vagy tisztában hogy milyen szövevényes háttéralku-rendszer alakult ki itt az évek során. 😛Ehh 😛 Van az a pénz 😛szabaVannak ászok a paklimban 😛 Ami neki ordas need 😛 Bár, hármas trade esetén elvállalom CJ-t tőled 😛szabade Döme tud cserélni vétózás nélkül, te meg nem 😛Höri
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ehh 😛 Van az a pénz 😛de Döme tud cserélni vétózás nélkül, te meg nem 😛HöriA faszt akarod. Szerinted hagyni fogom hogy engem szoptass vele?DömeVannak ászok a paklimban 😛 Ami neki ordas need 😛 Bár, hármas trade esetén elvállalom CJ-t tőled 😛szaba
több mint 14 éve
de Döme tud cserélni vétózás nélkül, te meg nem 😛Vannak ászok a paklimban 😛 Ami neki ordas need 😛 Bár, hármas trade esetén elvállalom CJ-t tőled 😛szabaJa, meg amúgy is el akarom hozni tőle DMC-t.szabaA faszt akarod. Szerinted hagyni fogom hogy engem szoptass vele?Döme
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
én Hobbsban gondolkodom, Wilhite mellé ultimate lenne, tuti fogna vagy 10 picket mindkettő 😀 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
Vannak ászok a paklimban 😛 Ami neki ordas need 😛 Bár, hármas trade esetén elvállalom CJ-t tőled 😛A faszt akarod. Szerinted hagyni fogom hogy engem szoptass vele?DömeBria mindenképp térjen vissza. 😀 Vele a legkomolyabb a rivalry. 😀visi_bJa, meg amúgy is el akarom hozni tőle DMC-t.szaba
több mint 14 éve
A faszt akarod. Szerinted hagyni fogom hogy engem szoptass vele?Bria mindenképp térjen vissza. 😀 Vele a legkomolyabb a rivalry. 😀visi_bJa, meg amúgy is el akarom hozni tőle DMC-t.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 543
Bria mindenképp térjen vissza. 😀 Vele a legkomolyabb a rivalry. 😀visi_bJa, meg amúgy is el akarom hozni tőle DMC-t.
több mint 14 éve
Bria mindenképp térjen vissza. 😀 Vele a legkomolyabb a rivalry. 😀
több mint 14 éve
Adok neked Jason Taylort, veterán úgyis>>>>>>>>>rookie 😀Soldi nem cutolod Gibsont? Egy bajnokcsapatnak úgyis csak a jelenre kell koncentrálni, csak foglalja a capspacet 😀tenorxNekem nincs 5 OLB-m. 😉 És perpill egészséges valamennyi DL-játékosom. 😛
De annak örülök, hogy 3-4-es csapatba került.Soldados
Na jó abbafejeztem, mert már énis unom.
több mint 14 éve
Soldi nem cutolod Gibsont? Egy bajnokcsapatnak úgyis csak a jelenre kell koncentrálni, csak foglalja a capspacet 😀tenorxNekem nincs 5 OLB-m. 😉 És perpill egészséges valamennyi DL-játékosom. 😛
De annak örülök, hogy 3-4-es csapatba került.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldi nem cutolod Gibsont? Egy bajnokcsapatnak úgyis csak a jelenre kell koncentrálni, csak foglalja a capspacet 😀
több mint 14 éve
A legfajsulyosabb dontesnek ez igerkezikén nem ragaszkodom hozzá, hogy én vezényeljem a szimulálást az új programmal is.
http://www.barcodegames.com/
Engem nagyon erdekelne Hori velemenye a Madden vs Barcode temaban.
Persze ha van kialakult allaspont, hisz rajta all vagy bukik a GMDelonso_
a maddent azért csináltam én, mert senki más nem volt hajlandó és majdnem megszűnt a játék.
több mint 14 éve
A legfajsulyosabb dontesnek ez igerkezikhttp://www.barcodegames.com/
Engem nagyon erdekelne Hori velemenye a Madden vs Barcode temaban.
Persze ha van kialakult allaspont, hisz rajta all vagy bukik a GM
több mint 14 éve
Levi Jones kb mikor lehet retire eligible?Orkha egész évben nem kap szerződést.
több mint 14 éve
Levi Jones kb mikor lehet retire eligible?
több mint 14 éve
A net hiány még mindig fenn áll,felettébb zavar a dolog,főleg a meccs nézés hiánya miatt.Szezon kezdetig biztos megoldódik a probléma,de remélhetőleg hamarabb.
több mint 14 éve
Bevezetjuk a 2/3 os szavazast😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem mondtam hogy keressünk a helyükre embert, csak hogy kezdjük el a szabályok módosítását. Ehhez elég lenne egy 10fős vezetőség, mert ha mind a 32 emberre várunk akkor tényleg max februárra leszünk kész vele és pont ennek az elkerülése lenne a fő cél
több mint 14 éve
Bria nem eshet ki a jatekbol... nem szeretnek azzal szembesulni elhagyom e a Bucsot a Finsert....Eleg regen irogat o is Gabo is a forumra, szerintem csak kis szunet.