GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Amúgy schedule-ok alapján szerintem kinéz egy 10-6-os csapat, és vagy 4 9-7-es a két wildcardra izgi lesz 😀
több mint 5 éve
Szerintem amúgy az lesz, hogy téged meg az Eaglest megcsaplak, majd kikapok a Redskinstol, ami így egyikünknek sem lesz jó. Ezzel egy közel 8-8-as rajatszast nem érő mérleggel búcsúztatjuk a Garrett érát, de legalább a Philly is megszivja.Ala, te így lemondtál a szezonról, úgy hogy benne vagy a 2 wildcard helyért menő 5 darab 7-6-os csapatban?😀 (+Cowboys 6-6)Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.https://i.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/005/393/IKIFEEL.jpg
tenorx
alatriste
Nem vagyok a lelkes a hátralévő Cowboys, @49ers, Cardinals schedule-om miatt, dehát kellett nekem kikapni a Bucs, Bears duótól ugye 😀
adam8
több mint 5 éve
Ala, te így lemondtál a szezonról, úgy hogy benne vagy a 2 wildcard helyért menő 5 darab 7-6-os csapatban?😀 (+Cowboys 6-6)Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.https://i.kym-cdn.com/entries/icons/mobile/000/005/393/IKIFEEL.jpg
tenorx
alatriste
Nem vagyok a lelkes a hátralévő Cowboys, @49ers, Cardinals schedule-om miatt, dehát kellett nekem kikapni a Bucs, Bears duótól ugye 😀
több mint 5 éve
2 év művészi szabadság, utána meg rasszista névhasználat miatt betiltják az egész franchise-t 😀A Redskins most 2 év művészi szabadságra ment, addig harcoljatok, mert utána...😀Garrett ki lesz vágva a picsába. Csak mondom. Mehet a Giants-be koordinátornak, jutalomból nekik az idei évért.Nem kell.
De legalább a Pecc is szar.
ljambrik
90+% a csoportgyőzelem, győztes csapaton meg ne változtass 😉
empty taxi
Chargers LT

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Minden évben, csak nem évente egyszer kellene ránézni GM játékra. 😛Felmostuk a padlót a Lolphinsal és még a csoportot is vezetjük.Mármit, hogy ...te...vezetsz egy...csoportot? Volt ilyen az elmúlt 10 évben? 😀 😛
Beki
Chargers LT
több mint 5 éve
A Redskins most 2 év művészi szabadságra ment, addig harcoljatok, mert utána...😀Garrett ki lesz vágva a picsába. Csak mondom. Mehet a Giants-be koordinátornak, jutalomból nekik az idei évért.Nem kell.
ljambrik
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Felmostuk a padlót a Lolphinsal és még a csoportot is vezetjük.Mármit, hogy ...te...vezetsz egy...csoportot? Volt ilyen az elmúlt 10 évben? 😀 😛
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Mi ez a csoport te... Csak, hogy a tróger énemet vegyem elő...
több mint 5 éve
Garrett ki lesz vágva a picsába. Csak mondom. Mehet a Giants-be koordinátornak, jutalomból nekik az idei évért.Nem kell.
ljambrik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amikor végre 6 szoros egylabdabirtoklásos L után nyer a csapat 28-9ről és még a draft picked se lett rosszabbyoutu.be/ird_zPUB3cg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tudtam, hogy lesz a fordulonak visszhangja, de, hogy ekkora...😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.Az összes tökutolsót én húzom fel, az összeset!
tenorx
több mint 5 éve
Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.
tenorx

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Istenem bazdmeg, hogy ez a csapat még a jó draftpicket is elbassza.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Felmostuk a padlót a Lolphinsal és még a csoportot is vezetjük.több mint 5 éve
Falcons idegenben, szép munka 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
A 14. hét megtalálható a helyén 12 ezer karakteres terjedelemben 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Megalike 🤣A draftértékelőkkel együtt felrakom! 😀Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
vassadi
dankodavid
több mint 5 éve
ToucheA draftértékelőkkel együtt felrakom! 😀Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
vassadi
dankodavid
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Kemény, hogy az AFC South 3 tagja PO-s helyen van, közben a Colts megy perfekt szezon felé, és nincs is náluk az 1. körös pickjük. 😊 Linder sérülése súlyos érvágás lehet, mert szerintem a Madden nincs olyan jó véleménnyel az amúgy IRL megbízható csere C Tyler Shatleyről...
több mint 5 éve
A draftértékelőkkel együtt felrakom! 😀Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Kérünk screenshotot a Maddenből a Bengals menetrendjéről. 😛Pont a simet intezo ember csapata teljesit latvanyosan felul... Micsoda veletlenek vannak... 😀 Anyways, kb most mernek fogadni, hogy ha meg is lesz az elso vagy masodik seed, a legelso po meccsen kikapok. Szinte biztos.Ok, hogy 1/2-es várományos vagyok, de ez hatalmas csalódás...😢megértem, DC-k alapján én sokkal szorosabb csoportot vártam, oké, hogy mi Igorral 6-6-on állunk, de ti sem vagytok ennyivel jobbak/rosszabbak egyik irányban sem. Madden ¯\_(ツ)_/¯
Klaci79
kristof
dankodavid
több mint 5 éve
WR depth chartomat (Cowboys) John Brown, Zach Pascal, Jalen Reagor, Steven Simsről John Brown, Jalen Reagor, Steven Sims, Zach Pascalra módosítanám.Meglesz, de innentől mindenki légyszi üzenetben intézze ezeket, mert mindig a következő napon, sim előtt viszem be a dc változásokat és az üzenetek között könnyebb megtalálni, ki keresett meg😊
ljambrik
Pulvis et umbra sumus.