GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Az Eagles szokás szerint underdog, de legalább a Cowboyst előzzük... Viszont az OL rankinget nem akarom látni sem 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Nálam Scarlettnél Joshua Kelley előrébb van a DC-n, persze ez nem sokat nyom a latba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Online nem tudom nem lehet database-t kreálni esetleg?www.youtube.com/watch?v=xF_0SlUrBsI19-em van, es nem terveztem megbenni a 20-at. Ha a 19-hez is kiadja, akkor igen.
Ez segít a roster kreálásban?
tenorx
dankodavid
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A WR egységemmel meg vagyok elégedve, köszönöm a helyezést, Ruggs is remelhetoleg beválik 😊(Persze az én véleményemre ne adjon senki, én értek hozzá a legkevésbé, csak lelkes szurkoló vagyok)
Viszont az RB rankingben hamár Perine-nek ekkora value-ja van, kérem a feljebb helyezést, mert claimeltem tartaléknak 😀 nem mintha sok játéklehetőséghez jut.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=xF_0SlUrBsI19-em van, es nem terveztem megbenni a 20-at. Ha a 19-hez is kiadja, akkor igen.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
18.hely nemár..Carson fumbke-k oké, de amúgy top10 RB, Kerryon meg üveg de ha játszik rohadt jó.
Sztem a bills, redskins, raiders(ez most komoly?!) bengals, 49ers csapatoknál biztos hogy jobb vagyok. Ezt nem fogadom el hogy azok a RB-k jobbak. És ha akarom még joval többnél is.
Ez most lehangolt 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=xF_0SlUrBsI19-em van, es nem terveztem megbenni a 20-at. Ha a 19-hez is kiadja, akkor igen.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
En koszonom a bizalmat de a Lions WR kicsit talan tul lett ertekelve, persze ott van meg Mohamed Sanu is 😂 uh ki tudja ki dobal majd neki de lesz 15 TD 1000+ yard lolViszont a RB csapatom igencsak kerdeses. Egy top futo plusz ket ujonc... Egyelore a jovo futo gardajat epitem, azert en hatrabb tennem magamat tekintettel a kockazatra
több mint 5 éve
Bonnafon lesz a no2 futóm, de egyébként én is kb a középmezőnybe pozicionálnám magam.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Snead: a számai valóban nem túl szépek, viszont a leginkáb run heavy offense-ben játszik, és a 67% feletti catch rate top 20-as WR mutató, ő tényleg arra való, hogy azt a pár kulcs passzt leszedje, amit kell (Lockett egyébként ebben a mutatóban is top 3). De őt valóban max 2-3 fent felsorolt WR elé tenném (Westbrook, Miller mondjuk).Alapvetően egyetértek az elemzéseddel (amellett, hogy a Raidersszel én legfeljebb egyszintre raknám a WR-corpodat), és biztos vagyok benne, hogy jobban képben vagy a ligával kapcsolatban nálam az elmúlt években, de a kiemelt rész?! 😀
somoskovig
Teljesen azt idézi, amikor a Liverpool szurkolók azt magyarázzák, hogy nem baj, ha Firmino nemigen rúg gólt, mert ő defensive striker, és nem baj, ha TAA a fele meccsein nem védekezik, mert ő meg offenzív szélsőhátvéd 😛
több mint 5 éve
Srácok én vagyok itt egyedül szerény! A top2 WR státuszt jól esett, én is liga top5-be tenném az egységet de mondom a sorrend ízlés kérdése. Most ki akartam állni az RB corpom mellett (ezért is kértem Dávid a kiegészítést), de végignézek a felettem lévő 5-8 csapaton és inkább kussolok! 😀
Guice tehetség terén a liga top5-8 játékosa között van szerintem de hát a srác jobban üveg mint egyik egykori kedvencem Djibril Cissé. Conner meg egy liga átlag futó.
Egyedül talán a Chiefs sorát tenném az enyém mögé, itt azon a 3 meccsen amikor Derrius épp egészséges mégis csak van 1A 1B játékos de tényleg fair enough az egész! 😀
Ezek miatt (is) baszni fogunk a futásra, Arizónában az 1 yardosról is passzolni fogunk!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Azért ha valahol Samaje Perine bekerült, akkor a Steelers no2 RB Benny Snell Jr. is bekerülhetett volna. Az ourlads.com hazudik 😂Tőled előre kérek elnézést, de bekerült mindenki.Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
alatriste
dankodavid
Klaci79
dankodavid
De ha nem becsülöd eléggé Snell-t azt is megértem, de biztos nem láttad az Ozark c. sorozatot 😂
Veszélyes lebecsülni 😉
több mint 5 éve
Jah igen, Bowdent at fogom rakni RB-nek mert az lesz IRL. Ő ugye ilyen hibrid lesz Jacobs mögött. Mondjuk Gibsont nem tudom minek meg hiva draftolta a Redskins, ő meg szerintem ilyen backfieldrol induló elkapo lesz. Úgyhogy ő meg lehet, hogy megy a wr sorba. Amúgy akkor Ingram is csere volt, vagy az running back by committee volt? Tavaly ugyan Kamara többet volt pályán de inkább passz snapben, míg futós snappen kb azonos a szám. Nekem ez committee, azaz akkor mindkettő csere. Nem azt mondom, hogy ők a top Corp, de ez a bottom kettő szerintem erős túlzás. De lehet ez wishful thinking. Meglassuk jövőre számokkal. Addig ez csak ködszurkalas.Már a wr Corp 22. rank is fájt, de eeeez.hát mondjuk van egy kiöregedőben lévő csere RB, egy tavalyi meg egy idei UDFA meg egy ~WR hibrid - és ennyi.
ljambrik
bár szerintem én is túl vagyok értékelve.
kristof
több mint 5 éve
Tőled előre kérek elnézést, de bekerült mindenki.Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
alatriste
dankodavid
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Már a wr Corp 22. rank is fájt, de eeeez.hát mondjuk van egy kiöregedőben lévő csere RB, egy tavalyi meg egy idei UDFA meg egy ~WR hibrid - és ennyi.
ljambrik
bár szerintem én is túl vagyok értékelve.
több mint 5 éve
24. Redskins (Sterling Shepard, Brandon Aiyuk, Tee Higgins)Jövőre 1. lesz...csak mondom 😛 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Már a wr Corp 22. rank is fájt, de eeeez.
több mint 5 éve
a nap, amikor végre nem a Koronavírus 2020 volt a legfelkapottabb fórum témaMától a sorozatok lesz remélem 😀 Mert indult a top10 szexi színésznő listázás 😉
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Pár perc, és meglesz. 😊Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
alatriste
dankodavid
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Tényleg kellene, mert akkor látnám, hogy kit honnan lehet még eltradelni, hogy legyen valami kezdő RB-m is.Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
alatriste
dankodavid
több mint 5 éve
Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.Empty szorgalmas, én meg egy lusta dög, de legyen meg a nép akarata.😊
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Kicsit jobban olvashatóbb lenne ha ott lennének a játékosok is, ahogy csinálta Empty. Tudom,hogy kicsit nagyobb meló.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Hurts nem kell? 😀Elkezdtem írni posztokra bontott értékelőt, 0/10-et írtam a QB-khoz 😊Amúgy akinek van ingerenciája különböző posztokról összedobhat még hasonlókat, legyen min csámcsogni a szezonig 😊a QB poszton megelőlegezem neked az utolsó utáni helyek valamelyikét, 5-10 egyetemi csapat is jobb helyzetben van, mint te 😀 mondjuk a Jaguars, Broncos, Chiefs, Redskins kvartett előtt is le a kalappal 😊
gabokocka
kristof
gabokocka
Szerk.: raktam be én is valamit, de tbh borzalmas elcsúszások lehetnek. Legalább lesz beszédtéma, miért vagyok hülye. 😀
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Elkezdtem írni posztokra bontott értékelőt, 0/10-et írtam a QB-khoz 😊gabokockamondjuk én inkább a jövő évedre leszek kíváncsi, ~40 milla cap space, várhatóan top3 draft pick, cserébe kellene egy fél kezdő csapat