GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
A Shelley Smith offeröm miért nem került feldolgozásra egyébként?
több mint 13 éve
Nah van 2 évem hogy kitalaljam hogy a faszba lesz eletkepes csapatom 2015-ben 😀TocaDe először adj még egy 100-ast burgernek. 😀
több mint 13 éve
Nah van 2 évem hogy kitalaljam hogy a faszba lesz eletkepes csapatom 2015-ben 😀
több mint 13 éve
Szerintem amíg nincs beírva a szerződésekhez addig nem számít leigazoltnak.
több mint 13 éve
Egyébként érdekes kérdés, de mi van akkor, ha még a licit lezárulta előtt a játékos bejelenti a visszavonulását? Tehát elméletileg tettem neki egy ajánlatot, de mielőtt az "jogerőre" emelkedett volna, a játékos aláírás helyett visszavonult. Ilyen esetben mi a teendő? Nem az a 100.000 dollár cut penalty a lényeg, mert az elfér, csak érdekelne a dolog elméletben.bazmeg, de komolyan. 😊somoskovigSomos, megy ez neked 😀Most már autókázhat az AK-47eseivel kedvére.iktriad
"Former Cowboys S Gerald Sensabaugh has retired from football."braxa88
több mint 13 éve
Rives 11 ért elkelt, de 11,5ért még nem ? 😀
több mint 13 éve
év tradeje 😀braxa88Csak hogy tisztázzuk, engem keresett meg vele Schleck, nem én őt. És hosszú távon még spórolok is vele egy kicsit.
több mint 13 éve
év tradeje 😀
több mint 13 éve
ha ott a neved a topikban akkor te jösssz. akármikorAZ UDFA húzás teljesen megállt közben?somoskovigelvileg a Rams bekerült most nem? (11kor bedőltem az ágyba tegnap és kóma.)Amadeus91
közben vassadi is jöhet
több mint 13 éve
AZ UDFA húzás teljesen megállt közben?somoskovigelvileg a Rams bekerült most nem? (11kor bedőltem az ágyba tegnap és kóma.)
több mint 13 éve
bazmeg, de komolyan. 😊Somos, megy ez neked 😀Most már autókázhat az AK-47eseivel kedvére.iktriad
több mint 13 éve
na csapatom kész, már PSt kell feltölteni.braxa88szivesen 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
na csapatom kész, már PSt kell feltölteni.
több mint 13 éve
"Kicsivel" vet. min alatt keres Paea 😊 (minden évnél kihagytál egy nullást Ik 😊 )RataxesUpsz. Javítva. Köszi.
Az ember beleszédül a sok 0ába. 😀
több mint 13 éve
"Kicsivel" vet. min alatt keres Paea 😊 (minden évnél kihagytál egy nullást Ik 😊 )
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Somos, megy ez neked 😀Most már autókázhat az AK-47eseivel kedvére.
több mint 13 éve
:vha udfat nem szeretnel valasztani, akkor mondjad.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Somos, megy ez neked 😀"Former Cowboys S Gerald Sensabaugh has retired from football."
több mint 13 éve
nem excel, tracker 😐frissítés voltHöri11.491.700 a cap büntim, nem 11.589.200 :/szaba
és már mondtam, hogy nem hiszem el.
több mint 13 éve
Tudom, tetszene 😀 No mindegy, kiszedem akkor...Hm, kár...Rataxesamugy kurva korrekt lenne, ha arulhatnad azt a relative ertekes csavot, aki szintisztan dr. mak segitsegevel kerult hozzad ...MMMS
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)