GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Hát szaba, legalább rászabtál... 😊somoskovigHát nem. Muhaha. Viszont aki cap felett ad 6.1 milliót egy Griffin szintű S-nek, az igen.
több mint 13 éve
Nincs, bevallom nekem is Fakeről jutott eszembe.Most akkor a dupla büntetéses szabály nem él?Schleckde él, csak kezdem elveszíteni a fonalat 😀 Fake megúszta, mindjárt megnézem a többit.
vagy neked van statod?Höri
több mint 13 éve
Az mi, hogy megúszta? 😀Most akkor a dupla büntetéses szabály nem él?Schleckde él, csak kezdem elveszíteni a fonalat 😀 Fake megúszta, mindjárt megnézem a többit.
vagy neked van statod?Höri
több mint 13 éve
Szabálykönyv:Most akkor a dupla büntetéses szabály nem él?Schleck???Toca
"Abban az esetben, ha a csapat 51 legjobban fizetett játékosának a keresete meghaladja az adott évi hard cap összegét, a 1,5 millió $ feletti fizetéssel rendelkező játékosok cutja az 1. FA időszak kezdete előtt kötelező. Később 2 játékost lehet még efelett a fizetés felett normál büntetés mellett kivágni, a többit dupla büntetéssel."
több mint 13 éve
Most akkor a dupla büntetéses szabály nem él?Schleckde él, csak kezdem elveszíteni a fonalat 😀 Fake megúszta, mindjárt megnézem a többit.
vagy neked van statod?
több mint 13 éve
Szaba menjél vissza a köcsöghöz kösz 😊
több mint 13 éve
Ha most kivágok valakit, arra mehet is a licit akkor?szabaIgen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ha most kivágok valakit, arra mehet is a licit akkor?
több mint 13 éve
Azért vannak kivételek 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
faket már nehezebb lesz lenyomni, neki évi 13 millió alatt belefér a re-sign
több mint 13 éve
shawnka Dunta Robinson-os bid-je sztem nem jó, mert 1 millára csak 100k-t emelt.BaltimoreDefenseazon a kétszázezren ne múljon semmi 😛
több mint 13 éve
shawnka Dunta Robinson-os bid-je sztem nem jó, mert 1 millára csak 100k-t emelt.
több mint 13 éve
féltem a bajnoki címem tőled, vedd elismerésnekgyerünk emberek, licitáljatok BigBenre mert Toca még pozitívban áll vele a 3 millás caphittel.HöriÍgy van ha már Loftonnál is megszívattál tedd meg újra 😀Toca
több mint 13 éve
gyerünk emberek, licitáljatok BigBenre mert Toca még pozitívban áll vele a 3 millás caphittel.HöriÍgy van ha már Loftonnál is megszívattál tedd meg újra 😀
több mint 13 éve
gyerünk emberek, licitáljatok BigBenre mert Toca még pozitívban áll vele a 3 millás caphittel.
több mint 13 éve
Most vagy én vagyok hülye, vagy egy ajánlat DeAngelo Hall-ra ki lett törölve éjjel...én biztos nem töröltem ki szóval a másik verzió maradt.
Közben trackerhez help: Kellen Davis után nincs beírva, hogy Chargers.szaba
több mint 13 éve
Most vagy én vagyok hülye, vagy egy ajánlat DeAngelo Hall-ra ki lett törölve éjjel...Közben trackerhez help: Kellen Davis után nincs beírva, hogy Chargers.
több mint 13 éve
Celek, Fred Davis...