GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
1/15 Jacksonville Jaguars: Kenny Vaccaro, S (Texas)2/20 Jacksonville Jaguars (from Patriots): Menelik Watson, OT (Florida State)
3/21 Jacksonville Jaguars (from Lions): Dwayne Gratz, CB (Connecticut)
4/13 Jacksonville Jaguars (from Browns): Montee Ball, RB (Wisconsin)
4/19 Jacksonville Jaguars (from Chargers): Matt Scott, QB (Arizona)
5/26 Jacksonville Jaguars (from Cowboys, Steelers): DeVonte Holloman, LB (South Carolina)
6/24 Jacksonville Jaguars (from Titans): Michael Williams, TE (Alabama)
7/13 Jacksonville Jaguars: Marcus Cromartie, CB (Wisconsin)
7/37. Jacksonville Jaguars: Rod Sweeting, CB (Georgia Tech)
Nem egészen ezt terveztem. Majd meglátjuk mi lesz belőle.

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Na, ez jött össze idén:2/2 Jonathan Cyprien S - őt mindenképpen akartam, egy kis feltrade-et megért, mint kiderült, Ork vitte volna
2/7 Robert Woods WR - a nagy számok törvénye alapján, meg mert jó lesz
2/11 Kawann Short DT - ez volt az egyetlen igazi hiányposztom, próbáltam feltrade-elni Richardsonért vagy Sylvester-ért, de nem jött össze, de azért Short se rossz
3/14 Brandon Williams DT - dupláztam DT posztra, Williams elég komoly fizikummal rendelkezik, aztán majd kiderül, mi lesz belőle
3/36 Devin Taylor DE - project játékos, de itt már belefért, ráadásul itt kicsit bele is kavarodtam, hogy mit is akarok csinálni, kicsit vészmegoldás volt
4/31 JJ Wilcox S - kell a friss erő S posztra, mert nem voltam túl elégedett az állománnyal, itt eredetileg Fragelt akartam, akit 2-vel előttem vett ki gabtsi
6/30 Lonnie Pryor FB - kellett egy FB
7/20 Earl Watford G - ígéretes OL alapanyag, egy ilyet mindig tartok a PS-ben
Összességében elégedett vagyok, DT és S posztra dupláztam, ez is volt a terv, Woods majd Jeffery-vel elmeccseli, hogy kiből lesz hosszabb távon starter WR, a többiek meg inkább projectnek jöttek, mert igazi hiányposztom nem volt.
QB-k mindig előttem mentek ki, reachelni meg nem akartam senkiért.
több mint 12 éve
Hát, most hogy oldom meg a 7. körbe trade-et máshogyA sima trade nem tetszik Hörinek, szal csak azt tudom megcsinálni, hogy ott behúzzák, és elcseréli velem
Am két éve is így volt Dömével trade-em, hogy ő húzta be nekem, én meg neki

több mint 12 éve
erdekes. lehet olyan jatekost cserelni, akinek meg szerzodese sincs ? 😮
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
jaja, véletlenül be volt kapcsolva a Wyatt szűrőSzegecsEz vicces volt legalább
Amúgy nem

több mint 12 éve
jaja, véletlenül be volt kapcsolva a Wyatt szűrő

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tölt be a mibbit...Wyattirc2.hu-ról is be tudsz lépni
több mint 12 éve
Seattle Seahawks: Van cap, baby! avagy Alamizsna! Alamizsna!!lesz képbraxa88"Aki a draft után a GM lapszemlébe 100x100 pixelnél nagyobb képeket mer betenni, beírok neki képenként 1 millió dollár caphitet."mert befagy a gépem a sok szartól. mind tudjuk ki az a Ziggy Ansah, nem kell róla portré.Höri
na ezt most mié?braxa88

több mint 12 éve
az első körben valószínűleg még nem tudom teljesen vinni a trackert, mert 8 körül le kell lépnem majd 20 percrejjncaagabó mit írt?
több mint 12 éve
lesz kép"Aki a draft után a GM lapszemlébe 100x100 pixelnél nagyobb képeket mer betenni, beírok neki képenként 1 millió dollár caphitet."mert befagy a gépem a sok szartól. mind tudjuk ki az a Ziggy Ansah, nem kell róla portré.Höri
na ezt most mié?braxa88
több mint 12 éve
Nah faszán áll a vonatunk úgyhogy mindjárt keresek egy helyettest az első órára...Helyettesem tenorx lesz erkeztemig jee.
több mint 12 éve
"Aki a draft után a GM lapszemlébe 100x100 pixelnél nagyobb képeket mer betenni, beírok neki képenként 1 millió dollár caphitet."mert befagy a gépem a sok szartól. mind tudjuk ki az a Ziggy Ansah, nem kell róla portré.
na ezt most mié?braxa88
több mint 12 éve
még szerencse h csak a lapszemlére vonatkozik
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
"Aki a draft után a GM lapszemlébe 100x100 pixelnél nagyobb képeket mer betenni, beírok neki képenként 1 millió dollár caphitet."na ezt most mié?
több mint 12 éve
szerencsére shawnkának így is jó, szóval nem lett belőle katasztrófa.bazdmeg iktriadNem tudtam, hogy nem mozdítható. Bocsi.iktriad
bazdmegHöri
de az irgalmatlan mák, hogy nem vártam meg a draftot a cserével mert ott rákúrtam volna
több mint 12 éve
Még meg tudjátok csinálni a cserét, csak nem a pickeket boltoljátok, hanem behúzzátok egymásnak, akit akartok ott választani3/17-re akkor úgy veszem, hogy nincs ajánlat
9 felé lehet, hogy haza is érek már, addig aligha megy le az első két és fél kör 😊

több mint 12 éve
bazdmeg iktriadNem tudtam, hogy nem mozdítható. Bocsi.
bazdmegHöri
több mint 12 éve
az első körben valószínűleg még nem tudom teljesen vinni a trackert, mert 8 körül le kell lépnem majd 20 percrejjncaaok majd elkezdem aztán jössz amikor jössz.
fun fact: utálom a zárójelezést 😛
több mint 12 éve
az első körben valószínűleg még nem tudom teljesen vinni a trackert, mert 8 körül le kell lépnem majd 20 percre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gondolom a trade-ben puszta gépelési hiba a 4/16 ugyanis az a Raidersé, a 4/14 van a Coltsnál.empty taxiúgy van