NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez a McCarron második hely azért egészen elképesztő.Winston nyerte a HeismantDexxter TailorMegérdemelte.
A.J. McCarron kapta a második legtöbb szavazatot.....azért az se gyenge. 😊Greengo
több mint 10 éve
Winston nyerte a HeismantDexxter TailorMegérdemelte.
A.J. McCarron kapta a második legtöbb szavazatot.....azért az se gyenge. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Winston nyerte a Heismant
több mint 10 éve
deyell
11 702
BREAKING: Mack Brown will resign as Texas head coach. Brown has informed the team and recruits of his resignation. He will coach the bowl game.végre
choose life
több mint 10 éve
Köszönöm.Tehát igazából az lenne a kérdésem: mennyire jellemző katonai sulikról NFL-ben részt venni (befutni)?danylya három katonai akadémiáról jelenleg összesen 4 játékost lehet mondani, aki NFL rosteren van (Josh McNary, Collin Mooney, Ben Garland, Chad Hall), szóval annyira nem jellemző, de néha-néha felbukkan ezeknél is egy-egy nagyobb tehetség
Staubachnak még 5 évet kellett lehúznia a seregben, mielőtt elhagyhatta a katonaságot, ma már ezt nem kezelik ennyire szigorúan, de bizonyos esetekben még így sem lehet azonnal profi karrierre váltani, ami szintén befolyásolja ezt az aránytbaggio
Gondoltam vannak valamilyen korlátok. De persze most már nem annyira szigorú mint anno.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Na így. 😊Pár éve a Pats is draftolt katonai suliból, és akkor olvastam, hogy nem lehet egyből profikarrierbe kezdeni, hiszen a sereg fizeti a tanulmányokat, így elvárnak diploma után pár év szolgálatot, eleve ilyen a tanuló/játékos szerződése, és csak ezt követően (1-2-3 év múlva) kezdhet focizni az NFL-ben.a Pats mondjuk nem draftolta Kettanit, hanem a játékosbörze végén UDFA-ként írtak vele alá, megszerezve ezzel játékjogát, még ha pár évre a Reserve/Military listára is kellett tenniük, de onnan a katonaság engedélyével aztán aktiválhattákbaggio
Bár azt már akkor se értettem, hogyha ez tudott, akkor miért draftol egyáltalán bárki is katonai suliból.
Hogy ha letelik ez a pár év, akkor tuti a draftoló csapat számolhasson a játékossal?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Pár éve a Pats is draftolt katonai suliból, és akkor olvastam, hogy nem lehet egyből profikarrierbe kezdeni, hiszen a sereg fizeti a tanulmányokat, így elvárnak diploma után pár év szolgálatot, eleve ilyen a tanuló/játékos szerződése, és csak ezt követően (1-2-3 év múlva) kezdhet focizni az NFL-ben.a Pats mondjuk nem draftolta Kettanit, hanem a játékosbörze végén UDFA-ként írtak vele alá, megszerezve ezzel játékjogát, még ha pár évre a Reserve/Military listára is kellett tenniük, de onnan a katonaság engedélyével aztán aktiválhatták
Bár azt már akkor se értettem, hogyha ez tudott, akkor miért draftol egyáltalán bárki is katonai suliból.
Hogy ha letelik ez a pár év, akkor tuti a draftoló csapat számolhasson a játékossal?Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pár éve a Pats is draftolt katonai suliból, és akkor olvastam, hogy nem lehet egyből profikarrierbe kezdeni, hiszen a sereg fizeti a tanulmányokat, így elvárnak diploma után pár év szolgálatot, eleve ilyen a tanuló/játékos szerződése, és csak ezt követően (1-2-3 év múlva) kezdhet focizni az NFL-ben.Bár azt már akkor se értettem, hogyha ez tudott, akkor miért draftol egyáltalán bárki is katonai suliból.
Hogy ha letelik ez a pár év, akkor tuti a draftoló csapat számolhasson a játékossal?
több mint 10 éve
Tehát igazából az lenne a kérdésem: mennyire jellemző katonai sulikról NFL-ben részt venni (befutni)?danylya három katonai akadémiáról jelenleg összesen 4 játékost lehet mondani, aki NFL rosteren van (Josh McNary, Collin Mooney, Ben Garland, Chad Hall), szóval annyira nem jellemző, de néha-néha felbukkan ezeknél is egy-egy nagyobb tehetség
Staubachnak még 5 évet kellett lehúznia a seregben, mielőtt elhagyhatta a katonaságot, ma már ezt nem kezelik ennyire szigorúan, de bizonyos esetekben még így sem lehet azonnal profi karrierre váltani, ami szintén befolyásolja ezt az arányt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lehet nagy baromságot kérdezek: de a katonai egyetemeknél, hogy van a profi karrier felé való továbblépés lehetősége?Mert gondolom azért ment ilyen jellegű egyetemre az illető, hogy ő tengerészgyalogos, tüzér, pilóta stb lesz, és a football csak másodlagos. Vagy én látom rosszul. Én személy szerint nagyon kevés játékos adatlapján látom, hogy valamelyik katonai suliból jött és az NFL-ben pallérozódott tovább.
Mondjuk így hirtelenjében Roger Staubach neve ugrik be, aki szép karriert futott be és a vietnámi háborúban is részt vett (persze ez utóbbi most a kérdés szempontjából mellékes, csak úgy hozzátettem).
Tehát igazából az lenne a kérdésem: mennyire jellemző katonai sulikról NFL-ben részt venni (befutni)?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
és ez se volt neki ahhoz, hogy a 6 Heisman-döntős közé bekerüljön...
---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Igen, a bowl szezonhoz külön tippjáték van.A ncaa tippingneksutianapMemost a másiknak vége?sutianapMelyik másiknak?vassadi
több mint 10 éve
A ncaa tippingnekMemost a másiknak vége?sutianapMelyik másiknak?vassadi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Memost a másiknak vége?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Bowl tippelde:football.fantasysports.yahoo.com/bowl/register/joinprivategroup
ID: 11637
Jelszó: bowlhu
több mint 10 éve
Összességében szerintem abszolút nem panaszkodhatunk, ahhoz képest, hogy 34+1 meccs jön még az utószezonban, papíron szinte mindegyik párosítás érdekes valamiért, sok jó futball van még hátra. A Pinstripe Bowl mondjuk tényleg nagy blama, az Ohiót lecserélném a Western Kentucky-ra, és sokak nagy szívfájdalma nyilván, hogy nem jött össze az Alabama vs Oregon.bowl rangsor: espn.go.com/college-football/bowls13/story/_/id/10112150/every-bowl-game-ranked-1-35empty taxiA legrosszabb sztem a Rutgers-ND, előbbiek borzasztó gyengék idén, sztem nagyon sima zakó lesz. Az Ohio-ECU is rossz, utóbbi sokkal jobbat érdemelt volna, míg előbbi már pihenhetne... A Duke-TAMU sztem pocsék lesz és az Oregon-Texas is (A Baylor elleni sima zakó után ezt bevállalni csak a Longhorns neve miatt, pff). A Bamának a Sooners-nél sokkal jobb lett volna az Oregon. Nem nagyon hiszek benne, de hátha a Sooners is jó lesz egy szoros meccsre, mégiscsak lenyomták a Cowboys-t. Nagyon szurkolok majd nekik.
A North Texas-UNLV sztem frankó lesz, nem tudom miért tették utolsónak, jó szezonjuk volt, kepeszteni fognak. A Colorado State-Washington State az egyik kedvencem, előbbi csapatnak szurkoltam idén. A Houston-Vandy is tetszik nagyon, jó meccs lesz. A BYU-Washington, az LSU-Iowa, a Louisville-Miami és a Texas Tech-ASU is nagyon klassz lesz. A Carr vs USC is fincsi, de sztem a USC D túl nagy falat lesz és csúnya pofonba megy majd bele a Bulldogs.
A BCS bowlokra pedig csak csettinteni lehet.Robilluma
A North Texas vs UNLV azért van a sereghajtók között, mert az eddigi három Heart of Dallas Bowlon ugye 5 bcs csapat is pályára lépett, de azzal nem kalkulálnak (szokásosan, pedig a bowl-szezonban ez a legfontosabb véleményem szerint), hogy végre inkább olyanok játszanak itt, akiknek nem nyűg, hanem inkább öröm lesz az utazás a Cotton Bowlba.
---
több mint 10 éve
bowl rangsor: espn.go.com/college-football/bowls13/story/_/id/10112150/every-bowl-game-ranked-1-35empty taxiA legrosszabb sztem a Rutgers-ND, előbbiek borzasztó gyengék idén, sztem nagyon sima zakó lesz. Az Ohio-ECU is rossz, utóbbi sokkal jobbat érdemelt volna, míg előbbi már pihenhetne... A Duke-TAMU sztem pocsék lesz és az Oregon-Texas is (A Baylor elleni sima zakó után ezt bevállalni csak a Longhorns neve miatt, pff). A Bamának a Sooners-nél sokkal jobb lett volna az Oregon. Nem nagyon hiszek benne, de hátha a Sooners is jó lesz egy szoros meccsre, mégiscsak lenyomták a Cowboys-t. Nagyon szurkolok majd nekik.
A North Texas-UNLV sztem frankó lesz, nem tudom miért tették utolsónak, jó szezonjuk volt, kepeszteni fognak. A Colorado State-Washington State az egyik kedvencem, előbbi csapatnak szurkoltam idén. A Houston-Vandy is tetszik nagyon, jó meccs lesz. A BYU-Washington, az LSU-Iowa, a Louisville-Miami és a Texas Tech-ASU is nagyon klassz lesz. A Carr vs USC is fincsi, de sztem a USC D túl nagy falat lesz és csúnya pofonba megy majd bele a Bulldogs.
A BCS bowlokra pedig csak csettinteni lehet.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
bowl rangsor: espn.go.com/college-football/bowls13/story/_/id/10112150/every-bowl-game-ranked-1-35
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Épp hallgatom Jimbo Fischert, hogy milyen frankón feldolgozták a vádakat, sőt, még közelebb is hozta egymáshoz a csapatot. És igazuk van. Én sem akarok egy olyan világban élni, ahol nem verheted bele a f***odat büntetlenül egy pocsolyarészeg macába. Ezt minden ribancnak meg kell tanulnia: ha nem vagy olyan állapotban, hogy rúgkapálj, akkor szabad a vásár. Az államügyész meg is magyarázta elég pontosan, és nagyon-nagyon megkönnyebbülten.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
véleményeitek érdekelnének, köszönettelAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Azt mondjuk nem kifejezetten értem, hogy McCarron mivel érdemelte meg jobban a Heisman jelöltséget, mint Mariota.SchleckElőbbi végzős
---
több mint 10 éve
Azt mondjuk nem kifejezetten értem, hogy McCarron mivel érdemelte meg jobban a Heisman jelöltséget, mint Mariota.
több mint 10 éve
Csináltam egy interaktív térképet a bowlokhoz is:mapsengine.google.com/map/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.khhw3n-68jVo
a "Bowlok" és a "Csapatok" melletti pipával megtekinthető előbbi és utóbbi külön-külön is, az adott bowlra kattintva pedig az infóban benne van a meccs honlapja, csapatnál meg hogy melyik konferenciához tartozik
---