NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Most látom hogy Jameisnek holnap lesz a szülinapja 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Barry Switzer on winning money in New Orleans: "I haven't carried this much money around with me since I recruited."

choose life
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Miért kell egy időpontra tenni a Georgia és a North Texas bowl meccsét? 😕
Szeretem mindkét csapatot nézni, de így valószínűleg az egyik meccs "felvételes-visszanézős" lesz.
+ még Winter Classic is! 😀😀😀

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nagyon király köszi.
Sajna nem tudtam nézni, de bepótolom.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 361 — no es importante
Bocsi, hogy ide írok de ha valaki tud egy frankó linket ahol letölthetném a ULL-Tulane meccset, nagyon megköszönném.
Én sajna használhatót nem találtam.danyly

amúgy:  noonkick.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bocsi, hogy ide írok de ha valaki tud egy frankó linket ahol letölthetném a ULL-Tulane meccset, nagyon megköszönném.
Én sajna használhatót nem találtam.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Legértékesebb egyetemi focicsapatok a Forbes szerint:
 www.forbes.com/sites/chrissmith/2013/12/18/college-footballs-most-valuable-teams-2013-texas-longhorns-cant-be-stopped/?utm_campaign=forbestwittersf&utm_source=twitter&utm_medium=social

JT Daniels fan
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
Csináltam egy interaktív térképet a bowlokhoz is:
 mapsengine.google.com/map/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.khhw3n-68jVo

a "Bowlok" és a "Csapatok" melletti pipával megtekinthető előbbi és utóbbi külön-külön is, az adott bowlra kattintva pedig az infóban benne van a meccs honlapja, csapatnál meg hogy melyik konferenciához tartozikbaggio
ezt akkor még egyszer beidézném, már csak abból az apropóból is, hogy itt egy másik interaktív térkép, melyen 1901-ig visszamenőleg a bowlok történetét tanulmányozhatjuk:
 www.sportsunlimitedinc.com/college-bowl-games.htmlbaggio
Ment a könyvjelzők közé. Köszi.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Csináltam egy interaktív térképet a bowlokhoz is:
 mapsengine.google.com/map/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.khhw3n-68jVo

a "Bowlok" és a "Csapatok" melletti pipával megtekinthető előbbi és utóbbi külön-külön is, az adott bowlra kattintva pedig az infóban benne van a meccs honlapja, csapatnál meg hogy melyik konferenciához tartozikbaggio
ezt akkor még egyszer beidézném, már csak abból az apropóból is, hogy itt egy másik interaktív térkép, melyen 1901-ig visszamenőleg a bowlok történetét tanulmányozhatjuk:
 www.sportsunlimitedinc.com/college-bowl-games.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
!

ESPN to show BCS title game in 6 ways on 6 channels
 www.sbnation.com/college-football/2013/12/19/5227022/bcs-national-championship-2014-espn-megacast

ftw.usatoday.com/2013/12/espn-bcs-national-championship-game-megacast-florida-state-auburn/

---
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 868 — LIGHTS OUT!
Micsoda , Clowney az all-american first teamben? xD A szavazók/választók nem nézték idén vagy mi? xD

több mint 10 éve
Glendale és Tampa lesz a 2015-ös, illetve 2016-os szezon nagydöntőjének helyszíne.vassadi
ennyire szeretnek a sivatagba menekülni a tél elől? a 49. SB is Glendale-ben lesz 😊Dexxter Tailor
ugye az elődöntők is előre meghatározott helyszíneken lesznek (ami egy óriási baromság és komoly vitákat fog szülni, az biztos)

2014: Rose Bowl (Los Angeles) és Sugar Bowl (New Orleans) -> Dallas
2015: Orange Bowl (Miami) és Cotton Bowl (Dallas) -> Glendale
2016: Fiesta Bowl (Glendale) és Peach Bowl (Atlanta) -> Tampa

---
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Glendale és Tampa lesz a 2015-ös, illetve 2016-os szezon nagydöntőjének helyszíne.vassadi
ennyire szeretnek a sivatagba menekülni a tél elől? a 49. SB is Glendale-ben lesz 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Glendale és Tampa lesz a 2015-ös, illetve 2016-os szezon nagydöntőjének helyszíne.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
nekem mondjuk Winston elsősége tartozik a nevetséges kategóriába, pont emiatt:
Newman
tehát akkor kinek kellett volna nyerni? Bryan Storknak?Höri
bármelyik más döntősnek, akit nem gyanúsítottak szexuális erőszakkal 😊 + Aaron DonaldNewman
nyilván AARON DONALD-nak!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newman
tehát akkor kinek kellett volna nyerni? Bryan Storknak?Höri
bármelyik más döntősnek, akit nem gyanúsítottak szexuális erőszakkal 😊 + Aaron Donald

több mint 10 éve
Jogos, amit írtok, mert a Heismannél kizárólag a statisztikák számítanak.

Oh, wait...vassadi
nyilván nem csak...viszont McCarron tényleg miért/mi alapján a 2. legjobb college football player idén?MarioAna
Nem állítottam, hogy ő lett volna a második legjobb játékos ebben a szezonban, úgyhogy ezt a kérdést inkább a szavazóknak kellene feltenned.vassadi
sajnos ők nem fórumoznak itt 😕...pedig tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mi alapján volt ez a rangsor 😀.MarioAna
nem volt más

Nem véletlenül indítanak amúgy Heisman-kampányokat az egyes iskolák, megtámogatva az esélyesüket, mert mint az idei példából is láthatjuk, rengeteg szavazat a lobbizáson múlik, itt is - mivel nincsenek kőbe vésett irányelvek

Winston első helye vitathatatlan, mögötte az döntött, hogy ki kapott jobb hátszelet (Jordan Lynch pl. külön a médiának is megköszönte pár napja, hogy egyáltalán a finalisták közé került...)

---
több mint 10 éve
MarioAna 1 997

Oh, wait...vassadi
nyilván nem csak...viszont McCarron tényleg miért/mi alapján a 2. legjobb college football player idén?MarioAna
Nem állítottam, hogy ő lett volna a második legjobb játékos ebben a szezonban, úgyhogy ezt a kérdést inkább a szavazóknak kellene feltenned.vassadi
sajnos ők nem fórumoznak itt 😕...pedig tényleg kíváncsi lennék rá, hogy mi alapján volt ez a rangsor 😀.

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve

Oh, wait...vassadi
Nem állítottam, hogy ő lett volna a második legjobb játékos ebben a szezonban, úgyhogy ezt a kérdést inkább a szavazóknak kellene feltenned.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Newman
tehát akkor kinek kellett volna nyerni? Bryan Storknak?

több mint 10 éve
fél évvel ezelőtti prognózis, egész jól bejött, nem? 😊

footballsfuture topikjából. nektek? jj?
(ha van kedv akkor megjegyzéssel)
 www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=524708&postdays=0&postorder=asc&start=0

1. National Champion: your preseason favorite to win it all
2. Future Team: a team that may not be great right now but is full of young talent, heading in the right direction, and could be a NCG contender soon
3. Hype Team: a team receiving a ton of positive press and chatter, but that you believe will fall flat this year
4. Overrated Big-Name Team: a perennial big CFB name that is coasting on their name alone; they really aren't that good!
5. Underrated Team: a team not many are talking about but is really trending upward and could even compete this year for a major bowl gameVentura
huhh, ez jó, most csak csapatnevek, aztán valamelyik bowl-beszélőben bővebben kifejtjük

1. Ohio State
2. Louisville/UCLA
3. Texas/Nebraska
4. LSU/Florida
5. Miami

a Texas A&M-et nem tudom hova beírni, de van egy olyan érzésem, hogy idén még pont nem jön össze nekik a döntő, a holtszezonban meg elmegy Manziel és Sumlin és visszacsúsznak a középmezőnybe

a hármas és a négyes pont szinte ugyanaz, a Clemson egy érdekes történet még szerintem, na meg a Stanfordbaggio

---
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble

Oh, wait...vassadi

több mint 10 éve
MarioAna 1 997

Oh, wait...vassadi
nyilván nem csak...viszont McCarron tényleg miért/mi alapján a 2. legjobb college football player idén?

Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Winston nyerte a HeismantDexxter Tailor
Megérdemelte.
A.J. McCarron kapta a második legtöbb szavazatot.....azért az se gyenge. 😊Greengo
Ez a McCarron második hely azért egészen elképesztő.Schleck
Én is ledöbbentem rajta. Azért megnézném, hogy ő vagy Manziel közül ki döntött el több meccset/tartotta meccsben csapatát.
Bohózat.
Bridgewater miért nincs sehol? Minden statisztikában jobb mint McCarron, és fele olyan jó csapat sincs körülötte. De még Mettenberger is jobb statisztikát hozott néhol. Mellesleg egész szezonban 10szer sackelték csak A.J.-t....ilyen o-line mögött körülbelül Teddy szintű statokat illene hoznia.MarioAna

Oh, wait...
több mint 10 éve
MarioAna 1 997
Winston nyerte a HeismantDexxter Tailor
Megérdemelte.
A.J. McCarron kapta a második legtöbb szavazatot.....azért az se gyenge. 😊Greengo
Ez a McCarron második hely azért egészen elképesztő.Schleck
Én is ledöbbentem rajta. Azért megnézném, hogy ő vagy Manziel közül ki döntött el több meccset/tartotta meccsben csapatát.
Bohózat.
Bridgewater miért nincs sehol? Minden statisztikában jobb mint McCarron, és fele olyan jó csapat sincs körülötte. De még Mettenberger is jobb statisztikát hozott néhol. Mellesleg egész szezonban 10szer sackelték csak A.J.-t....ilyen o-line mögött körülbelül Teddy szintű statokat illene hoznia.

Burrow > Luck valaha is