NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Az mennyire megszokott , hogy egy csapat 12 meccséből 8at otthon játszik?A nagycsapatoknál egyre inkább, sajnos
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az mennyire megszokott , hogy egy csapat 12 meccséből 8at otthon játszik?
több mint 10 éve
Ez még a hajnali meccs margójára:Cseles play (FAU). 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ha lesz közvetítés a második hétről, akkor kedd magasságában lesz, és a Tennessee-Oklahoma meccs kerül terítékre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Értem, én azt hittem, hogy az is jóslás, lejátszástól függetlenül. Szerintetek hány % lett volna? 80-90 között?
több mint 10 éve
az OSU Virginia Tech elleni meccsét már lejátszották, azért 100%...

---
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/college-football/2015/9/9/9287989/ohio-state-football-schedule-strength-2015 Szerintetek is így van? Érdekes hogy a Michigan State-nél van a legtávolabb a 100-tól, a többi majdnem 100, sőt a Virginia Tech 100. Mondjuk szerintem a Virginia Tech elleni meccs nem ennyire egyértelmű.
több mint 10 éve
Jó hát JC monogrammal azért nehéz lásd Jason Campbell, Jay Cutler, Jimmy Clausen.Cato jó játékos volt, de alkatilag nem NFL-kompatibilis és spread offense-t játszott a Marshall.Crompi inkàbb hirhedt volt 😛
Szerk. Jelenleg a CFL-es Montreal Alouettesben kezdő QB, miután két korábbi híres college játékos Jonathan Crompton és Dan LeFevour megsérült.
empty
Höri

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Cato jó játékos volt, de alkatilag nem NFL-kompatibilis és spread offense-t játszott a Marshall.Crompi inkàbb hirhedt volt 😛
Szerk. Jelenleg a CFL-es Montreal Alouettesben kezdő QB, miután két korábbi híres college játékos Jonathan Crompton és Dan LeFevour megsérült.
empty
több mint 10 éve
Az nekem is feltűnt, hogy főleg súlyban és némileg magasságban is kisebb volt a többieknél. A Montrealt olvastam, nem is kezdett rosszul amennyire tudom.
több mint 10 éve
Cato jó játékos volt, de alkatilag nem NFL-kompatibilis és spread offense-t játszott a Marshall.Szerk. Jelenleg a CFL-es Montreal Alouettesben kezdő QB, miután két korábbi híres college játékos Jonathan Crompton és Dan LeFevour megsérült.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Lenne egy kérdésem azokhoz akik követték a tavalyi NCAA szezont, a Marshall egyetem irányítója Rakeem Cato a draft közelébe sem került? Jelzem játszani nem láttam soha, viszont a statisztikái szerintem nem sokkal rosszabbak mint a drafton elkelt Bryce Pettynek vagy Garrett Graysonnak /a Minnesota pedig ha jól tudom undraftedként leigazolta Taylor Heinicket/. Tudom hogy hozzájuk képest jóval gyengébb konferenciában játszott de a Marshall egy igen mutatós 12-1 mérleggel zárta a tavalyi szezont és a bowl meccsét is simán nyerte.Leginkább azért érdekel a dolog mert Cato nagyon nagy kedvencem volt az NCAA 14-ben, és kíváncsi lennék hogy a valóságban is jó játékos-e vagy csak a játékban pontozta felül valaki.
Bocs ha a kérdésem nem vág a témába!
több mint 10 éve

---
több mint 10 éve
Yahoo-s tippeldét nem nagyon értem. Eltalált meccseket nem pontozta, rossz tippre vette.Türelem tornaterem, előfordul h kell a rendszernek némi idő mire összeáll.
danyly

Madden hates me.
több mint 10 éve
Yahoo-s tippeldét nem nagyon értem. Eltalált meccseket nem pontozta, rossz tippre vette.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
skypeon keresztül akár lehet egymást figyelniRemek kezdeményezés ez a közvetítés, egy észrevételem lenne:anno a sportklubos közvetítéseimmel nagy probléma volt, hogy belekezdtem hosszú történetmesélésbe, melyeknek mire a végére értem, már több játék lement, én ezt akartam most a leginkább elkerülni (bár Höri ezek szerint meg épp ennek ellenkezőjétől tartott 😊)
Höri (vagy a play by play kommentátor) hosszabb mondatok után tarthatna pár(5-6) másodperces szünetet, így a netes késleltetés ellenére is lenne alkalma a másik kommentátornak szóhoz jutni. Nem volt ez rendszeresen így, de néha azt éreztem, hogy baggio kevés szót kapott, illetve benne maradt egy-két gondolat.
ZERO_L
plusz nehezítés, hogy mi is ugye neten keresztül beszélünk egymással, így a másik testbeszédéből se tudjuk kikövetkeztetni, hogy mikor ki akar megszólalni
ja és itt is jelezném, ha van valakinek 5.1-es hangfalrendszere, írjon PM-et!
baggio
több mint 10 éve
Remek kezdeményezés ez a közvetítés, egy észrevételem lenne:anno a sportklubos közvetítéseimmel nagy probléma volt, hogy belekezdtem hosszú történetmesélésbe, melyeknek mire a végére értem, már több játék lement, én ezt akartam most a leginkább elkerülni (bár Höri ezek szerint meg épp ennek ellenkezőjétől tartott 😊)
Höri (vagy a play by play kommentátor) hosszabb mondatok után tarthatna pár(5-6) másodperces szünetet, így a netes késleltetés ellenére is lenne alkalma a másik kommentátornak szóhoz jutni. Nem volt ez rendszeresen így, de néha azt éreztem, hogy baggio kevés szót kapott, illetve benne maradt egy-két gondolat.
ZERO_L
plusz nehezítés, hogy mi is ugye neten keresztül beszélünk egymással, így a másik testbeszédéből se tudjuk kikövetkeztetni, hogy mikor ki akar megszólalni
ja és itt is jelezném, ha van valakinek 5.1-es hangfalrendszere, írjon PM-et!

---
több mint 10 éve
Remek kezdeményezés ez a közvetítés, egy észrevételem lenne:Jogos, amit írsz, simán azt akartam elkerülni, hogy ha szünetet tartok 5 másodpercig, akkor baggio kényszerítve érzi magát, hogy beszéljen, akkor is ha nincs mit, és ebből indul be a bullshit parádé 😀 Megbeszéltük előre, hogy én erre most többet készültem, így jobban ki tudom tölteni a réseket, de majd legközelebb már ez is jobb lesz.
ZERO_L
Amúgy minden egyes kommentnek nagyon örülünk.
több mint 10 éve
Remek kezdeményezés ez a közvetítés, egy észrevételem lenne:Höri (vagy a play by play kommentátor) hosszabb mondatok után tarthatna pár(5-6) másodperces szünetet, így a netes késleltetés ellenére is lenne alkalma a másik kommentátornak szóhoz jutni. Nem volt ez rendszeresen így, de néha azt éreztem, hogy baggio kevés szót kapott, illetve benne maradt egy-két gondolat.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Tavaly egész jó volt a heti összefoglaló, kis videó bejátszással !! Addig is esetleg valaki nem tud olyan oldalt ahol angol nyelven le van írva egyfajta heti összefoglaló? Szívesen megnézném, hogy pl ki kapta el a legtöbb yardot stb. Idén szeretnék jobban belelátni az egyetemi meccsekbe !!www.sbnation.com/college-football
Béczkó

---
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Tavaly egész jó volt a heti összefoglaló, kis videó bejátszással !! Addig is esetleg valaki nem tud olyan oldalt ahol angol nyelven le van írva egyfajta heti összefoglaló? Szívesen megnézném, hogy pl ki kapta el a legtöbb yardot stb. Idén szeretnék jobban belelátni az egyetemi meccsekbe !!
több mint 10 éve
igen, ha jól emlékszem vassadival volt valami gameday preview kezdeményezés, szerintem elég jó kis produktum volt.Egy kérdés: esetleg, ilyen heti rendszerességgel nem terveztek college foci podcastet?volt korábban, elég kis érdeklődés mellett, de minden héten megpróbálok majd valami ncaa-vel kapcsolatosat írni/felmondani
balentin
baggio