NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
több mint 10 éve
Remélem így sem lesz néző a Sugar Bowlon...Schleckiszonyat buta döntés szerintem is, nem kérdés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez a bowl-rendszer egy zseniális dolog, ha nem vesszük túl komolyan, és csak úgy tekintünk rá, hogy szezon végi szórakoztató mérkőzések pluszban. Ajánlom két cikkemet a témában:igen...jobb is lenne, ha már egyik csapat se lépne pályára, nem?baggioA Sugar Bowl szervezői és az ESPN között nagyon megy a harc most elvileg. A sugárosok az Oklahomát akarják, az ESPN az Oregont. Hajrá ESPN! 😀Schleckszánalom ez a rendszerbraxa88
ez a bowl rendszer enm tudom ki találta is miért, de valami nagyon elcseszett dolog.
tudom h nehéz lenne egy jól működő és ésszerű postseasont csinélni a collegefociban, de ennél a jelenleginél csak jobb lehet.
a 4csapatos PO remélem csak az első lépésbraxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
igen...jobb is lenne, ha már egyik csapat se lépne pályára, nem?baggioA Sugar Bowl szervezői és az ESPN között nagyon megy a harc most elvileg. A sugárosok az Oklahomát akarják, az ESPN az Oregont. Hajrá ESPN! 😀Schleckszánalom ez a rendszerbraxa88
ez a bowl rendszer enm tudom ki találta is miért, de valami nagyon elcseszett dolog.
tudom h nehéz lenne egy jól működő és ésszerű postseasont csinélni a collegefociban, de ennél a jelenleginél csak jobb lehet.
a 4csapatos PO remélem csak az első lépés
több mint 10 éve
jobb is lenne, ha már egyik csapat se lépne pályára, nem?A Sugar Bowl szervezői és az ESPN között nagyon megy a harc most elvileg. A sugárosok az Oklahomát akarják, az ESPN az Oregont. Hajrá ESPN! 😀Schleckszánalom ez a rendszerbraxa88
---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Sugar Bowl szervezői és az ESPN között nagyon megy a harc most elvileg. A sugárosok az Oklahomát akarják, az ESPN az Oregont. Hajrá ESPN! 😀SchleckAdom. De ez az, amiről a Bama topikban is írtam, az ESPN-nek országos nézettség meg hype szempontjából nyilván jobb az Alabama-Oregon, a New Orleans-i helyszín miatt viszont a bowl szervezői értelemszerűen nagyobb hasznot húznának abból, ha egy oregoni csapat helyett egy oklahomai powerhouse kerülne be.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
A Sugar Bowl szervezői és az ESPN között nagyon megy a harc most elvileg. A sugárosok az Oklahomát akarják, az ESPN az Oregont. Hajrá ESPN! 😀Schleckszánalom ez a rendszer
több mint 10 éve
A Sugar Bowl szervezői és az ESPN között nagyon megy a harc most elvileg. A sugárosok az Oklahomát akarják, az ESPN az Oregont. Hajrá ESPN! 😀
több mint 10 éve
Edzői top25 szavazatok: www.usatoday.com/sports/ncaaf/ballots/Itt meg szépen updatelik a bowl-párosításokat: www.sbnation.com/college-football/2013/12/8/5187866/bowl-games-schedule-2013-2014
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A Sun Bowl valszeg U vs. UCLA lesz.Mondjuk én megnéznék egy SEC védelmet Williams ellen 😊
A Chick-fil-A meg a legfrisebb pletykák szerint VT vs. LSU lesz.
A Libertyn valszeg a Vanderbilt játszik a Rice-szal.
Az AdvoCarenél az ACC részéről valszeg a Boston College jön, viszont az SEC-nek nincs elég bowl eligible csapata, állítólag a Western Kentucky fog beugrani, nekik viszont nincs sok esélyük az Andre Williams-féle futó játék ellen.empty taxi
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Azért az SEC döntő sem gyenge, félidőben 28-27 az Auburnnek, jó lesz a második játékrész, az tuti. 😊rizanjnén félidőben elkapcsoltam, hiába eredmény szerint izgalmas volt, ez a 35 futás / 5 pass arány körüli félidő engem untatott, túl egysíkú volt a játék 😕.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
A Sun Bowl valszeg U vs. UCLA lesz. A Chick-fil-A meg a legfrisebb pletykák szerint VT vs. LSU lesz.
A Libertyn valszeg a Vanderbilt játszik a Rice-szal.
Az AdvoCarenél az ACC részéről valszeg a Boston College jön, viszont az SEC-nek nincs elég bowl eligible csapata, állítólag a Western Kentucky fog beugrani, nekik viszont nincs sok esélyük az Andre Williams-féle futó játék ellen.
Madden hates me.
több mint 10 éve
AdvoCare V100ACC vs. SEC
Hyundai Sun
ACC vs. Pac-12
AutoZone Liberty
Rice vs. SEC
Chick-fil-A
ACC vs. SEC
Vannak már tippek arra, hogy ezeken kik játszanak?
több mint 10 éve
Szilveszter este milyen Bowl meccsek lesznek?BazzaniA Libertyt leszámítva mindegik meccs izgi lehet 31-én.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Szilveszter este milyen Bowl meccsek lesznek?Bazzania bowlok időpontjaik már megvannak ( espn.go.com/college-football/story/_/id/9301782/2013-14-bowl-schedule ), de a párosítások csak ma éjjel lesznek letisztázva a BCS Selection Show (vagy mi a tök) keretein belül. Holnap már mindegyik biztosra meglesz.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A BCS Bowl párosítások valószínűleg így alakulnak:Rose: Stanford vs. Michigan State
Fiesta: Baylor vs. UCF
Sugar: Alabama vs. Oklahoma(/Oregon)
Orange: Clemson vs. Ohio State
A dőlten szedettek már biztosak.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Az utolsó BCS-döntő párosítása: Florida State - Auburn
több mint 10 éve
És még vár ránk négy konfdöntő utána 😊
---
több mint 10 éve
rizanjn
282
Azért az SEC döntő sem gyenge, félidőben 28-27 az Auburnnek, jó lesz a második játékrész, az tuti. 😊
több mint 10 éve
Csak nem szeretném, ha nagyon megaláznánk benneteket.Hát ez az OSU - Oklahoma meccs hatalmas volt. Remélem a Longhorns simábban győz.gabenRemélni lehet, de az itt kevés lesz 😛Shawn84
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Hát ez az OSU - Oklahoma meccs hatalmas volt. Remélem a Longhorns simábban győz.gabenRemélni lehet, de az itt kevés lesz 😛
több mint 10 éve
Hát ez az OSU - Oklahoma meccs hatalmas volt. Remélem a Longhorns simábban győz.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Milyen meglepő, hogy mindhárom meccs Bama. 😊