NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 11 éve
braxa88
12 534
A válogatás remek, de ezektől a rock zenéktől kész vagyok. Ez valami iratlan szabály, hogy highlight videó alá rockot kell keverni? 😊GRAFIsokkal jobb lenne Bruno Mars 😀
több mint 11 éve
A válogatás remek, de ezektől a rock zenéktől kész vagyok. Ez valami iratlan szabály, hogy highlight videó alá rockot kell keverni? 😊
több mint 11 éve
na most az egyszer még nem várok a megosztással a cikk felkerüléséig, szerintem egész jó lett, ha tetszik, dobjatok rá egy lájkot, ahol lehet---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Sport Illustrated félidei All-American válogatottja: sportsillustrated.cnn.com/college-football/photos/1310/2013-midseason-all-america-team/1/
több mint 11 éve
nem jött be a motivációs technika 😊ncaa podcast és válogatás a múlt forduló legjobb jeleneteiből holnap
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
deyell
11 702
a legostobább játék:mgoblog.com/content/picture-pages-dumbest-play-history-football
choose life
több mint 11 éve
Mizu van Biletnikoff-ügyben: collegefootballtalk.nbcsports.com/2013/10/13/mid-season-biletnikoff-check-whos-leading-the-pack/és Butkus-ügyben:http://collegefootballtalk.nbcsports.com/2013/10/13/mid-season-butkus-check-whos-leading-the-pack/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Itt a podcast, ha esetleg valaki más topicban nem vette volna észre---
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Osztom Fucu véleményét szerintem is nagyon rendben van! Csak így tovább!
több mint 11 éve
ez kurva jó JJ és nem csak a kezdés miatt mondom 😊Fucua hangsávot elrontottam viszont, de legalább tudom mi a gond, legközelebb jobb lesz
---
több mint 11 éve
ez kurva jó JJ és nem csak a kezdés miatt mondom 😊
több mint 11 éve
jj! nincs majd kedved csinálni egy ilyen hasonló "félidei" rövid összefoglalót a top 25-ről (meddig juthatnak, stb.)?idézd be a kommentet, mert így nem jön be
bowl.hu/forum/ncaa_-_altalanos_temak/ncaa_csevego?oldal=29#575786Ventura
---
több mint 11 éve
jj! nincs majd kedved csinálni egy ilyen hasonló "félidei" rövid összefoglalót a top 25-ről (meddig juthatnak, stb.)?több mint 11 éve
már töltődik fel TeCsőre a bowl.hu-s olvasóknak készített EXKLUZÍV videó-összefoglaló a múlt hét legszebb jeleneteiből, ezen a linken lesz elérhető 😊www.youtube.com/watch?v=9ZqSR9bNxQM
holnap csinálunk beharangozóval egybekötött podcastet is
---
több mint 11 éve
Lehet, hogy a többségetek már látta, de...
Azt gondolom, hogy ettől Amerika... Go Huskers!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Érdekesség: egy most megrendezésre kerülő Oregon-Baylor meccs over/underje rekordot jelentő 92 pont lenne a fogadóirodáknál.
több mint 11 éve
Ebből a 18 csapatból fog kikerülni a 2 nagydöntős, őket érdemes kiemelt figyelemmel követni:Alabama (más SEC-győztes max 1 zakóval? -> Georgia/LSU/Texas A&M/South Carolina/Florida)
Clemson/Florida State (Miami?)
Ohio State (Michigan?)
Baylor/Oklahoma (Texas Tech?)
Stanford/Oregon (UCLA?)
Louisville
---
több mint 11 éve
Jim Tressel and Maurice Clarett are back together -- at least on your television screens.As part of its "30 for 30" series, ESPN will air a movie on the former Ohio State coach and running back on Dec. 14. Called "Youngstown Boys," Clarett wrote on his Twitter account Monday that the film will be broadcast after the Heisman Trophy ceremony.
---
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
1st Conference Power Rankings:1. SEC
2. Pac-12
3. ACC
4. Big 12
5. Big Ten
6. AAC
7. MWC
8. Sun Belt
9. C-USA
10. MAC
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Volt, és egy-egy bírói tévedés tényleg "benne van a játékban". Viszont mind a négy (plusz az ötödik, amit most Fucu elspoilerezett nekem, pedig épp nézem a meccset 😊) említett esetben visszanézték a játékokat, és így hagyták helyben vagy épp fordították meg a pályán hozott ítéletet, ami után már nem lehet szó nélkül elmenni...azért lassan kezd kicsit sok lenni, amit a bírók művelnek idén... meccseket eldöntő végzetes hibák sorozata, Arizona State-Wisconsin, NC State-Clemson, Texas-Iowa State, most meg ez a Northwestern-Ohio State áhh, nevetségesjjncaaRégen, 20-40-100 éve nem volt ilyen?
Szerintem volt, csak nem volt HD-ben 50 kamera, ami megmutassa az emberi hibák tömkelegét.
Dehát tudod, pont ez a szép a fociban. 😊Sobri Jóska
Jó lenne, ha az elit végre kiválna és alapítana egy új divíziót, és akkor utána talán lehetne normális NCAA-t nézni "normális" csapatokkal, a semi-pro ligát meg követi, akit az érdekel
---
több mint 11 éve
azért lassan kezd kicsit sok lenni, amit a bírók művelnek idén... meccseket eldöntő végzetes hibák sorozata, Arizona State-Wisconsin, NC State-Clemson, Texas-Iowa State, most meg ez a Northwestern-Ohio State áhh, nevetségesjjncaaA Stanford - Washington meccs utolsó elkapása is véleményes volt, főleg azok után, hogy elkapásnak ítélték a pályán majd két kameraállást megnézve (nem mutattak többet az ESPN-en) megfordították az ítéletet. Mondjuk nem bánom (és én is úgy láttam az ismétlésekből, hogy kicsúszott a labda), mert nyert a Stanford, de a timeline-om tele volt felháborodó tweetekkel.
több mint 11 éve
azért lassan kezd kicsit sok lenni, amit a bírók művelnek idén... meccseket eldöntő végzetes hibák sorozata, Arizona State-Wisconsin, NC State-Clemson, Texas-Iowa State, most meg ez a Northwestern-Ohio State áhh, nevetségesjjncaaRégen, 20-40-100 éve nem volt ilyen?
Szerintem volt, csak nem volt HD-ben 50 kamera, ami megmutassa az emberi hibák tömkelegét.
Dehát tudod, pont ez a szép a fociban. 😊
több mint 11 éve
azért lassan kezd kicsit sok lenni, amit a bírók művelnek idén... meccseket eldöntő végzetes hibák sorozata, Arizona State-Wisconsin, NC State-Clemson, Texas-Iowa State, most meg ez a Northwestern-Ohio State áhh, nevetséges
---