NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Facebook provided a map in which they took the AP Top 25 teams, then shows which teams have the most fans in each country of all states.jjncaalehet én vagyok színvak, de számomra ez elég nehezen értelmezhető.
több mint 11 éve
bowl.hu college tippeldea Tiebrakereket is megkell adni, vagy az opcionális ?
(yahoo-s nick kell hozzá)
Minden héten a Yahoo szerkesztősége által 20 legizgalmasabbnak tartott meccsre lehet tippelni. A tippelésre "spread"-es rendszerben kerül sor. Ez azt jelenti, hogy minden mérkőzéshez pontkülönbözetet rendelnek, az első helyen feltüntetett csapat favoritnak tekinthető a második csapattal szemben, mégpedig annyi ponttal, amennyit a két csapat között feltüntetnek. Ha a favoritra tippelünk, arra tippelünk, hogy a pontkülönbözetnél nagyobb arányban nyernek, ha a másik csapatra, akkor arra, hogy a favorit a pontkülönbözetnél kisebb arányban nyer, vagy kikap. Ha 0 a spread, akkor a mérkőzésen a két csapat ugyanolyan esélyes, ilyen esetben gyakorlatilag csak a győztest kell eltalálni, ha Off a spread, az azt jelenti, hogy a mérkőzésre nincs megállapított pontkülönbözet, így szintén csak a győztest kell megjelölni. A játék a college foci alapszakasza alatt kerül megrendezésre.
football.fantasysports.yahoo.com/college/register/joingroup
ID: 357
Jelszó: bowlhujjncaa
több mint 11 éve
Facebook provided a map in which they took the AP Top 25 teams, then shows which teams have the most fans in each country of all states.---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bowl.hu college tippelde(yahoo-s nick kell hozzá)
Minden héten a Yahoo szerkesztősége által 20 legizgalmasabbnak tartott meccsre lehet tippelni. A tippelésre "spread"-es rendszerben kerül sor. Ez azt jelenti, hogy minden mérkőzéshez pontkülönbözetet rendelnek, az első helyen feltüntetett csapat favoritnak tekinthető a második csapattal szemben, mégpedig annyi ponttal, amennyit a két csapat között feltüntetnek. Ha a favoritra tippelünk, arra tippelünk, hogy a pontkülönbözetnél nagyobb arányban nyernek, ha a másik csapatra, akkor arra, hogy a favorit a pontkülönbözetnél kisebb arányban nyer, vagy kikap. Ha 0 a spread, akkor a mérkőzésen a két csapat ugyanolyan esélyes, ilyen esetben gyakorlatilag csak a győztest kell eltalálni, ha Off a spread, az azt jelenti, hogy a mérkőzésre nincs megállapított pontkülönbözet, így szintén csak a győztest kell megjelölni. A játék a college foci alapszakasza alatt kerül megrendezésre.
football.fantasysports.yahoo.com/college/register/joingroup
ID: 357
Jelszó: bowlhu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Értem, köszi. Baktam olvasni, csak a mérkőzések listáját néztem. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
vassadi
15 617
A College Football kickoff cikkben az Ole Miss-Vanderbilt meccs ki van emelve, ennek meg lehet tudni az okát(persze ha csak nem a két iskola közötti rivalizálás miatt)? Btw. éjféltől pont jó lesz a carolina-i derbi, már csak Clowney miatt is a Seahawks meccsig, de az elején említett párharcra is kíváncsi vagyok.MedvepapaMa délután jön a csütörtöki-pénteki program beharangozója, bővebb magyarázat majd ott.
több mint 11 éve
A College Football kickoff cikkben az Ole Miss-Vanderbilt meccs ki van emelve, ennek meg lehet tudni az okát(persze ha csak nem a két iskola közötti rivalizálás miatt)? Btw. éjféltől pont jó lesz a carolina-i derbi, már csak Clowney miatt is a Seahawks meccsig, de az elején említett párharcra is kíváncsi vagyok.Medvepapacikknek azért az nem nevezhető, mert a beharangozó ma jön, de zárójeles megjegyzésként oda is van írva, hogy "kiemelve a csoportmeccs", tehát ott találkozik egymással két azonos konfenciába tartozó együttes, a másodoszályú ellenfelek ellen játszók pedig benne sincsenek a listában
---
több mint 11 éve
A College Football kickoff cikkben az Ole Miss-Vanderbilt meccs ki van emelve, ennek meg lehet tudni az okát(persze ha csak nem a két iskola közötti rivalizálás miatt)? Btw. éjféltől pont jó lesz a carolina-i derbi, már csak Clowney miatt is a Seahawks meccsig, de az elején említett párharcra is kíváncsi vagyok.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A BGSU simán hozza a MAC Eastet és holnap is megizzasztják a BCS-busternek kikiáltott Tulsát, a csütörtök legjobb meccse lesz.megnéztem az első heti CFB oddsokat, | ha már sportmajom nem ért hozzá. |A bgsu védelme elég jó, elméletileg ugyan a Tulsa az erősebb, de csütörtök este egy déli csapat északi túrája ritkán szokta hozni a papírformát, és általában ilyenkor az oddsmakerek tudnak valamit...
egészen a 3. sorig jutottam az első mindfuckhoz.
Tulsa 2.45 @ Bowling Green 1.57 ?!
3.5 pont a spread a BGSU javára. Legutóbbi infóim szerint ez fordítva is kevés volna. Simán a Tulsa a favorit, nem?Höri
Én is megfogadnám viszontjjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
könyvjelzők közé ezzel is! 😊www.winsipedia.com/
---
több mint 11 éve
www.sbnation.com/college-football/2013/8/27/4624800/college-football-preview-teams-2013
---
több mint 11 éve
megnéztem az első heti CFB oddsokat, | ha már sportmajom nem ért hozzá. |A bgsu védelme elég jó, elméletileg ugyan a Tulsa az erősebb, de csütörtök este egy déli csapat északi túrája ritkán szokta hozni a papírformát, és általában ilyenkor az oddsmakerek tudnak valamit...
egészen a 3. sorig jutottam az első mindfuckhoz.
3.5 pont a spread a BGSU javára. Legutóbbi infóim szerint ez fordítva is kevés volna. Simán a Tulsa a favorit, nem?Höri
Én is megfogadnám viszont
---
több mint 11 éve
megnéztem az első heti CFB oddsokat, | ha már sportmajom nem ért hozzá. | egészen a 3. sorig jutottam az első mindfuckhoz.
3.5 pont a spread a BGSU javára. Legutóbbi infóim szerint ez fordítva is kevés volna. Simán a Tulsa a favorit, nem?
több mint 11 éve
komplett tv-s menetrend (a domain ne tévesszen meg senkit, az egész Div1-re vonatkozik)Áttekinthetőbb, mint az ESPN, kösz.
lsufootball.net/tvschedule.htmjjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
komplett tv-s menetrend (a domain ne tévesszen meg senkit, az egész Div1-re vonatkozik)lsufootball.net/tvschedule.htm
---
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én nem láttam, de utólagosan is letöltöttem! 😊na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊kristofNem, idén ez elmaradt. És ezt sajnos nem igazán lehet összedobni egy hétvégén 😉.
Volt ebben munka rendesen, 120 csapat beharangozójának elolvasása helyből (kb. fél óra egy csapat) plusz a doksi szerkesztése, az alap cbs rangsor csapatokra bontása stb. Idén nem volt erre időm és hogy őszinte legyek, a kevesebb, mint tucatnyi letöltésért (bizony, mindössze annyi volt) én nem ölök ebbe ennyi időt.Robilluma
több mint 11 éve
na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊kristofNem, idén ez elmaradt. És ezt sajnos nem igazán lehet összedobni egy hétvégén 😉.
Volt ebben munka rendesen, 120 csapat beharangozójának elolvasása helyből (kb. fél óra egy csapat) plusz a doksi szerkesztése, az alap cbs rangsor csapatokra bontása stb. Idén nem volt erre időm és hogy őszinte legyek, a kevesebb, mint tucatnyi letöltésért (bizony, mindössze annyi volt) én nem ölök ebbe ennyi időt.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊kristofJaja. Pontosan erre gondoltam. a tavalyi nagyon jó volt. Idén is tudnék használni egy ilyet 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊
több mint 11 éve
Én tavaly ezt csináltam: www55.zippyshare.com/v/39406497/file.htmlTavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84azt nem Robilluma csinálta?kristof
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84én a draftinsidert kiírtam magamnak, de az nem teljes.
PDF-re nem emlékszem, csak senior bowl watchlistre, az meg nyilván ugyancsak hiányos
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84azt nem Robilluma csinálta?
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?