NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊kristofNem, idén ez elmaradt. És ezt sajnos nem igazán lehet összedobni egy hétvégén 😉.
Volt ebben munka rendesen, 120 csapat beharangozójának elolvasása helyből (kb. fél óra egy csapat) plusz a doksi szerkesztése, az alap cbs rangsor csapatokra bontása stb. Idén nem volt erre időm és hogy őszinte legyek, a kevesebb, mint tucatnyi letöltésért (bizony, mindössze annyi volt) én nem ölök ebbe ennyi időt.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊kristofJaja. Pontosan erre gondoltam. a tavalyi nagyon jó volt. Idén is tudnék használni egy ilyet 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na, szerintem erre gondolt Shawn is, idénre nem dobsz össze egy ilyet? 😊
több mint 12 éve
Én tavaly ezt csináltam: www55.zippyshare.com/v/39406497/file.htmlTavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84azt nem Robilluma csinálta?kristof

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84én a draftinsidert kiírtam magamnak, de az nem teljes.
PDF-re nem emlékszem, csak senior bowl watchlistre, az meg nyilván ugyancsak hiányos
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84azt nem Robilluma csinálta?
több mint 12 éve
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?
több mint 12 éve
na próbaképp beszúrok egy ilyet, remélem ugyanazt látjátok, amit én 😊
több mint 12 éve
Herbie Awards 2013
espn.go.com/college-football/preview13/story/_/id/9582258/which-players-earn-preseason-herbie-award

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mind a 10 BCS konf és a maga a BCS media guide-ja egy csomagban:
www.dropbox.com/s/cerf64w6h6oft2i/NCAA.rar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
C-USA will play in new bowl games in Bahamas & Boca Raton, sources told ESPN.
több mint 12 éve
Nekem a Trojans meglepő kicsit, mármint hogy egyáltalán a 25-ben vannak a tavalyi szezonvég után.berger90
Reális szerintem, a tavalyi szezonnál pedig már csak jobb jöhet.
Megnéztem a BCS-döntő után írt preseason rangsoromat, egészen hasonlít az első AP pollra. 😊 A 25-ben szereplő csapatok közül csak egyet nem találtam el (Arizona - Wisconsin).
több mint 12 éve
Nekem a Trojans meglepő kicsit, mármint hogy egyáltalán a 25-ben vannak a tavalyi szezonvég után.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Azért ezeket kérdeztem mert ezek a Michigan alatt vannak a listán, az Ohio State meg felette.Bazzani
Értem, csak nincs különösebb jelentősége, mert a Badgersszel az alapszakaszban sem találkozik a Wolverines.
több mint 12 éve
felkerült a legfrissebb AP top 25
bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
A Michigan valóban jobb lehet mint a Wisconsin vagy a Nebraska?Bazzani
Előbbinél egyértelműen, utóbbinál talán, de a Michigan State-re és még inkább a Northwesternre is figyelni kell a csoportban. Bár nem tudom, miért épp a Wisconsint kérdezed, a Rose Bowlba (BCS-döntőbe... xD ) az Ohio State-en át vezet az út.vassadi
Azért ezeket kérdeztem mert ezek a Michigan alatt vannak a listán, az Ohio State meg felette.
több mint 12 éve
A Michigan valóban jobb lehet mint a Wisconsin vagy a Nebraska?Bazzani
Előbbinél egyértelműen, utóbbinál talán, de a Michigan State-re és még inkább a Northwesternre is figyelni kell a csoportban. Bár nem tudom, miért épp a Wisconsint kérdezed, a Rose Bowlba (BCS-döntőbe... xD ) az Ohio State-en át vezet az út.
több mint 12 éve
A Michigan valóban jobb lehet mint a Wisconsin vagy a Nebraska?
több mint 12 éve

---
több mint 12 éve
hmm...
espn.go.com/college-football/heisman/
empty taxi
Kevin Hogan, Stanford. Jobb lesz, mint Luck.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
hmm...
espn.go.com/college-football/heisman/
Itt meg Dave Miller ír lehetséges impakt transzfer QB-kről: www.nationalfootballpost.com/Impact-transfer-quarterbacks.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Az SI meg maradjon a mascot rangsoroknal az realisabb sportsillustrated.cnn.com/college-football/photos/1308/the-best-college-mascots/1/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Sport Illustrated Top 25 rangsora:
sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130814/sports-illustrated-preseason-top-25/?sct=hp_t1t_a2&eref=sihpiktriad
kicsit erősnek érzem ezt a 2. helyet a Stanfordnak.
több mint 12 éve
sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130814/sports-illustrated-preseason-top-25/?sct=hp_t1t_a2&eref=sihpiktriad
Így első látásra Texas állam valamennyi rangsorolt csapata overrated.
Ezen meg jól szórakoztam: "How can you have Florida no.1? Because I'm a Florida fan" és hasonló gyöngyszemek.
www.sbnation.com/college-football/2013/8/14/4617656/college-football-teams-to-watch-2013
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130814/sports-illustrated-preseason-top-25/?sct=hp_t1t_a2&eref=sihp
több mint 12 éve
Digi idei közvetítéséről tudtok valamit?Shawn84
azonnal jeleznek, ha tudnak valami hivatalosat

---
több mint 12 éve
Digi idei közvetítéséről tudtok valamit?