NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 12 éve
sajnos-nem sajnos az utóbbi időben jóval aktívabbak az amerikaiak a twitteres csatornámon 😀Bill Connelly is ír a pre-snap read oldalhoz hasonlóan előzeteseket:
http://www.sbnation.com/section/2012-college-football-previews
illetve ajánlom Guiher blogját, tele hasznos infókkal stadionokról és egyéb érdekességekről:
http://www.collegiatestadiums.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mikor elmegy az 1. kör végén két európai DE, ott azért lesz nemulassJanit úgy se tudják megelőzni, mint legkorábbi európai draftolt. de Olshansky-t se lesz könnyű beelőzniHöriBjörn Werner éppen megcsípte a top100-at. Vajon ősszel hány meccsre lesz szüksége, hogy már rendszereen első körre mockolják?a draftscout-on viszont Margus Hunt a 2013-as DE class no. 1. (!) játékosa 😊 írni kellene kettejükről egy cikket, még a nagy rácsodálkozás előttjjncaa
Ha még nem volt ilyen, akkor a Werner hype klubbot megnyitom.DoM
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Janit úgy se tudják megelőzni, mint legkorábbi európai draftolt. de Olshansky-t se lesz könnyű beelőzniBjörn Werner éppen megcsípte a top100-at. Vajon ősszel hány meccsre lesz szüksége, hogy már rendszereen első körre mockolják?a draftscout-on viszont Margus Hunt a 2013-as DE class no. 1. (!) játékosa 😊 írni kellene kettejükről egy cikket, még a nagy rácsodálkozás előttjjncaa
több mint 12 éve
Björn Werner éppen megcsípte a top100-at. Vajon ősszel hány meccsre lesz szüksége, hogy már rendszereen első körre mockolják?a draftscout-on viszont Margus Hunt a 2013-as DE class no. 1. (!) játékosa 😊 írni kellene kettejükről egy cikket, még a nagy rácsodálkozás előtt
---
több mint 12 éve
Björn Werner éppen megcsípte a top100-at. Vajon ősszel hány meccsre lesz szüksége, hogy már rendszereen első körre mockolják?Ha még nem volt ilyen, akkor a Werner hype klubbot megnyitom.
több mint 12 éve
BCS csapattal rendelkező államot semmiképp nem akartam úgy üresen hagyni, mint Wyomingot vagy Észak-Dakotát (bár ilyen alapon Connecticutot se kellett volna, de északkeleten nem szeretik a futballt)A Miami ötszörös, a Florida háromszoros, a Florida State kétszeres bajnok, ellenben a USC-t és a Texas-t "hazai pályán" senki nem szorongatja, a Longhorns-hoz képest még a Texas A&M támogatottsága is elenyésző, a California, a Stanford és a UCLA meg sose volt igazi focisuli, nem úgy, mint a Hurricanes-Gators-Seminoles trió.
Cincy-nek abszolút nincs helye egy ilyen listán (a városban is javarészt az OSU-nak drukkolnak az emberek), a PITT pedig a 80-as évek óta keresi önmagát, jelen pillanatban az NCAA egyik legrosszabb szurkolótáborának tartják a Panthers-ét. A Georgia Tech-et, a Michigan State-t és a South Carolina-t "sajnálom" kissé, viszont ők sem tartoznak a szűk elitbe, Arizonában pedig azt néztem, hogy a Wildcats még sosem játszott Rose Bowlt.
---
több mint 12 éve
sok örömöd van bennük, mi ? 😀 még a jaguár drukkereket megértenéma californiának inkább ne szurkoljon senki.:rolleyes:empty taxi
Höri
több mint 12 éve
a californiának inkább ne szurkoljon senki.:rolleyes:
Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nem értem, hogy ha floridába befér 3 csapat, akkor texasba miért nem fér be 2.a californiának inkább ne szurkoljon senki.
én az NFL átfedés miatt semmiképp se hagynám a Pittsburgh-Cincinnati duót, a Minnesota felírására sincs más mentség.
több mint 12 éve
Ha az y az a BYU akk mindet 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én. a Boston Collegból mondjuk nem sok látszik, de sztem így is csak 38, nem 48 😛Maryland helyett egyébként nálam a California simán beférne :/
több mint 12 éve
A pár napja említett "kalapozós" kiemelésből elindulva csináltam egy ilyen térképet, na ki ismeri fel mind a 48 logót? 😊Ezeket a csapatokat "ajánlanám" első körben megismerésre, az egyszerűség kedvéért (és ennek az oltárán adózva maradt ki pl. a California vagy a Texas A&M...)
---
több mint 12 éve
Az egyetemi sportrajongók figyelmébe ajánlanám az év coloradói college sportoló választást! 😊Már csak ma éjfélig lehet szavazni, aki nem szeretne lemaradni, feltétlen adja még le a voksait! 😉
Jó lenne, ha minél többen részt vennétek benne, mert igyekszem minél több embert rászoktatni a college világra (a profi marketingligák helyett), kíváncsi vagyok milyen eredménnyel halad a project, és persze nem árt díjazni sem a rendíthetetlen helyi egyetemi harcosokat sem, és mindannyiszor megemlékezni nagyságukról és utánozhatatlanságukról. 😊
http://denversports.blog.hu/2012/06/01/az_ev_coloradoi_egyetemi_sportoloja_valasztas_2011_2012TheMileHighCity
több mint 12 éve
Division I-A All-Time WinsA 2. kalapos Syracuse-nak ugyanúgy 10 jó éve volt, mint a Broncosnak, csak a múltban, a BYU-nak meg ugyanúgy van 1 nemzeti bajnoki címe. Lehet, hogy az Orange van magasan az Express miatt 😊DzsokijuingÍgy első látásra (a szempontjaid alapján): Washington - overrated, Boise State, BYU, Utah - underrated.Dzsokijuinga Huskies volt már nemzeti bajnok, uralják a washingtoni piacot, most építenek "új" szuperarénát, nagyvárosi csapatként egyértelműen az 1. kalapban a helyük, mégha mostanában nem is jött ki nekik a lépés
a Boise remélem vicc volt, a Utah-nak is van még lemaradása a nagyokhoz képest (eredményekben és pénzügyekben egyaránt), a BYU talán, de ők most a független státusz rosszabbik részén állnak (és non-BCS-esek), attól mert különlegesek, még nem kerülnek a "nagycsapatok" közéjjncaa
bár a győzelmi aránynál a Cuse és a PITT kilóg lefelé, de a potenciál mindkét csapatban megvan
---
több mint 12 éve
A 2. kalapos Syracuse-nak ugyanúgy 10 jó éve volt, mint a Broncosnak, csak a múltban, a BYU-nak meg ugyanúgy van 1 nemzeti bajnoki címe. Lehet, hogy az Orange van magasan az Express miatt 😊Így első látásra (a szempontjaid alapján): Washington - overrated, Boise State, BYU, Utah - underrated.Dzsokijuinga Huskies volt már nemzeti bajnok, uralják a washingtoni piacot, most építenek "új" szuperarénát, nagyvárosi csapatként egyértelműen az 1. kalapban a helyük, mégha mostanában nem is jött ki nekik a lépés
a Boise remélem vicc volt, a Utah-nak is van még lemaradása a nagyokhoz képest (eredményekben és pénzügyekben egyaránt), a BYU talán, de ők most a független státusz rosszabbik részén állnak (és non-BCS-esek), attól mert különlegesek, még nem kerülnek a "nagycsapatok" közéjjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Így első látásra (a szempontjaid alapján): Washington - overrated, Boise State, BYU, Utah - underrated.Dzsokijuinga Huskies volt már nemzeti bajnok, uralják a washingtoni piacot, most építenek "új" szuperarénát, nagyvárosi csapatként egyértelműen az 1. kalapban a helyük, mégha mostanában nem is jött ki nekik a lépés
a Boise remélem vicc volt, a Utah-nak is van még lemaradása a nagyokhoz képest (eredményekben és pénzügyekben egyaránt), a BYU talán, de ők most a független státusz rosszabbik részén állnak (és non-BCS-esek), attól mert különlegesek, még nem kerülnek a "nagycsapatok" közé
---
több mint 12 éve
Így első látásra (a szempontjaid alapján): Washington - overrated, Boise State, BYU, Utah - underrated.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
A Tar Heels csak harmadik kalap?!kristof1980-ban nyerték meg utoljára az ACC-t, veretlen szezonjuk még soha nem volt, a legnagyobb presztízsű bowl, amit valaha nyertek, az talán a Sun Bowl... Nem mellesleg kosársuli
az Oregon ugye most tört fel, hamarosan az Okie State is csatlakozhat melléjük, de csakúgy, mint pl. a Virginia Tech esetében, a kevésbé illusztris múlt miatt azért nehéz "pontosan" belőni, hogy melyik kalapban a helyük
főképp értelemszerűen a jelenre építettem, de azért belekalkuláltam a hagyományokat is, szerintem elég jó képet fest az "erőviszonyokról" (tehát hogy az adott csapat sikereit/bukdácsolását hogyan is kezeljük, értékeljük)
---
több mint 12 éve
A Tar Heels csak harmadik kalap?!kristofaz nem focicsapat hanem utánpótlás akadémia 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Tar Heels csak harmadik kalap?!
több mint 12 éve
ezt csak úgy, majd egyszer valami "láthatóbb" helyre kiteszem, pl. hogy könnyebb legyen kedvenc csapatot választani---
több mint 12 éve
frissítettem a Heisman-trófea szócikket wikipédiánkész is:
maholnap jön még egy írás a blogomra az eddigi győztesekről...jjncaa
http://jjncaa.blogspot.hu/2012/06/foiskolai-futball-nobel-dija-es-oscar.html
inkább csak egyfajta linkgyűjtemény lett pár érdekeséggel megfűszerezve
---