NCAA csevegő

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
NCAA Power Ranking pontszáma miből jön? Hogy történik az erősorrend felállítás? Van már erről valami hsz itt?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 684 — 🏈🐬🐂🤘🏽
2014 Super Bowl rosters by colleges and conferences
 www.sbnation.com/college-football/2014/1/20/5327552/super-bowl-rosters-2014-college-conference-teams

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Top 100 NCAA meccs 2013:  www.sbnation.com/college-football/2014/1/16/5288984/best-college-football-games-2013
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 960 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
"Aaron Rodgers: 'BCS an absolute joke,' 16-team playoff needed
Packers QB Aaron Rodgers is not a fan of the now-retired BCS or the new four-team playoff format."

Előbb-utóbb pedig ez lesz a helyzet. Annyi pénz lesz a rájátszás meccsekben, hogy hülyék lennének nem kihasználni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Lehet, hogy volt már, akkor elnézést, nem nagyon követem az NCAA topikokat. Az összefoglalóban nagyon megtetszett ez.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Nem láttam a döntőt még, és az eredmény sem ugrott még szembe, valaki ha tud esetleg olyan helyet ahol letudnám szedni megírhatná PM-be, mert ahol eddig néztem nem volt még fent.Toca
 www.youtube.com/watch?v=Ou1co0YvhVI
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 461 — Vikings fan
Nem láttam a döntőt még, és az eredmény sem ugrott még szembe, valaki ha tud esetleg olyan helyet ahol letudnám szedni megírhatná PM-be, mert ahol eddig néztem nem volt még fent.
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Egy korszak vége, egy új éra kezdete
 www.youtube.com/watch?v=xbfX8OcCzU4baggio
háh, lelopták a bowl.hu logót!
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Egy korszak vége, egy új éra kezdete

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 236 — Eagles fan
Most látom hogy Jameisnek holnap lesz a szülinapja 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 560 — Sworn to the Dark
Barry Switzer on winning money in New Orleans: "I haven't carried this much money around with me since I recruited."

built for this shit

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Miért kell egy időpontra tenni a Georgia és a North Texas bowl meccsét? 😕
Szeretem mindkét csapatot nézni, de így valószínűleg az egyik meccs "felvételes-visszanézős" lesz.
+ még Winter Classic is! 😀😀😀

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nagyon király köszi.
Sajna nem tudtam nézni, de bepótolom.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Bocsi, hogy ide írok de ha valaki tud egy frankó linket ahol letölthetném a ULL-Tulane meccset, nagyon megköszönném.
Én sajna használhatót nem találtam.danyly

amúgy:  noonkick.com/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bocsi, hogy ide írok de ha valaki tud egy frankó linket ahol letölthetném a ULL-Tulane meccset, nagyon megköszönném.
Én sajna használhatót nem találtam.

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Legértékesebb egyetemi focicsapatok a Forbes szerint:
 www.forbes.com/sites/chrissmith/2013/12/18/college-footballs-most-valuable-teams-2013-texas-longhorns-cant-be-stopped/?utm_campaign=forbestwittersf&utm_source=twitter&utm_medium=social

JT Daniels fan
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 960 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Csináltam egy interaktív térképet a bowlokhoz is:
 mapsengine.google.com/map/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.khhw3n-68jVo

a "Bowlok" és a "Csapatok" melletti pipával megtekinthető előbbi és utóbbi külön-külön is, az adott bowlra kattintva pedig az infóban benne van a meccs honlapja, csapatnál meg hogy melyik konferenciához tartozikbaggio
ezt akkor még egyszer beidézném, már csak abból az apropóból is, hogy itt egy másik interaktív térkép, melyen 1901-ig visszamenőleg a bowlok történetét tanulmányozhatjuk:
 www.sportsunlimitedinc.com/college-bowl-games.htmlbaggio
Ment a könyvjelzők közé. Köszi.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Csináltam egy interaktív térképet a bowlokhoz is:
 mapsengine.google.com/map/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.khhw3n-68jVo

a "Bowlok" és a "Csapatok" melletti pipával megtekinthető előbbi és utóbbi külön-külön is, az adott bowlra kattintva pedig az infóban benne van a meccs honlapja, csapatnál meg hogy melyik konferenciához tartozikbaggio
ezt akkor még egyszer beidézném, már csak abból az apropóból is, hogy itt egy másik interaktív térkép, melyen 1901-ig visszamenőleg a bowlok történetét tanulmányozhatjuk:
 www.sportsunlimitedinc.com/college-bowl-games.html

---
több mint 12 éve
!

ESPN to show BCS title game in 6 ways on 6 channels
 www.sbnation.com/college-football/2013/12/19/5227022/bcs-national-championship-2014-espn-megacast

ftw.usatoday.com/2013/12/espn-bcs-national-championship-game-megacast-florida-state-auburn/

---
több mint 12 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 356 — LIGHTS OUT!
Micsoda , Clowney az all-american first teamben? xD A szavazók/választók nem nézték idén vagy mi? xD

több mint 12 éve
Glendale és Tampa lesz a 2015-ös, illetve 2016-os szezon nagydöntőjének helyszíne.vassadi
ennyire szeretnek a sivatagba menekülni a tél elől? a 49. SB is Glendale-ben lesz 😊Dexxter Tailor
ugye az elődöntők is előre meghatározott helyszíneken lesznek (ami egy óriási baromság és komoly vitákat fog szülni, az biztos)

2014: Rose Bowl (Los Angeles) és Sugar Bowl (New Orleans) -> Dallas
2015: Orange Bowl (Miami) és Cotton Bowl (Dallas) -> Glendale
2016: Fiesta Bowl (Glendale) és Peach Bowl (Atlanta) -> Tampa

---
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 822 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Glendale és Tampa lesz a 2015-ös, illetve 2016-os szezon nagydöntőjének helyszíne.vassadi
ennyire szeretnek a sivatagba menekülni a tél elől? a 49. SB is Glendale-ben lesz 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 858
Glendale és Tampa lesz a 2015-ös, illetve 2016-os szezon nagydöntőjének helyszíne.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 794 — capitaine du château de Vienne 1487
nekem mondjuk Winston elsősége tartozik a nevetséges kategóriába, pont emiatt:
Newman
tehát akkor kinek kellett volna nyerni? Bryan Storknak?Höri
bármelyik más döntősnek, akit nem gyanúsítottak szexuális erőszakkal 😊 + Aaron DonaldNewman
nyilván AARON DONALD-nak!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
nekem mondjuk Winston elsősége tartozik a nevetséges kategóriába, pont emiatt:
Newman
tehát akkor kinek kellett volna nyerni? Bryan Storknak?Höri
bármelyik más döntősnek, akit nem gyanúsítottak szexuális erőszakkal 😊 + Aaron Donald