Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
obraz
170
Tudtam, hogy valaki szóvá fogja tenni. 😊 Hsz megírása után oda is akartam biggyeszteni egy st.-t de elmaradt. 😀Ki fog nyerni?Ohio STATE 😊 a Buckeyes-t sem kell félteni, sőt engem nagyon meglepett, hogy a fogadóirodáknál 5-7 pontos favorit a Ducksbaggio
Van annyira fast-paced, up-tempo az Offense Mariota keze alatt, hogy az Ohio már csak arra ocsúdik fel a meccs végén, hogy kikaptak?obraz
több mint 9 éve
Sok vagy keves pontos meccsre szamitotok?toothysimán benne van, hogy hasonlóan alakul majd, mint az Oregon-Auburn döntő pár éve, ott is mindenki pontzáport várt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
obraz
170
Nem feltétlen, lehet kevesen csak sok pénzzel.Eléggé megugrott az Oregon oddsa, vajon miért?obrazsokan pakoljak az Ohiottoothy
több mint 9 éve
obraz
170
Az igaz, moneylinet néztem csak, 1,36-7ről már 1,5 környékén és felett jár.Eléggé megugrott az Oregon oddsa, vajon miért?obrazmegugrott volna? -7 volt a spread napok óta, kb. ugyanott mozog most isbaggio
több mint 9 éve
toothy
222
Sok vagy keves pontos meccsre szamitotok?
több mint 9 éve
toothy
222
Eléggé megugrott az Oregon oddsa, vajon miért?obrazsokan pakoljak az Ohiot
több mint 9 éve
Eléggé megugrott az Oregon oddsa, vajon miért?obrazmegugrott volna? -7 volt a spread napok óta, kb. ugyanott mozog most is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
obraz
170
Eléggé megugrott az Oregon oddsa, vajon miért?
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Stream megvéve! Az OTP 319 Ft-ot vont le, azt hiszem túlélhető. 😊SchleckJavult a forint/jobb a Rafi, 314.04 😛
több mint 9 éve
Szerintem ez se rossz:www.vipleague.me/american-football/273997/1/fbs-playoff-championship:-oregon-vs-ohio-st-live-stream-online.html
több mint 9 éve
!A lényeg, hogy a végén a pontok aránya legyen fordított 😀
a közönség kb. 70/30%-ban OSU-párti a stadionbeli beszámolók alapjánbaggio
több mint 9 éve
Hajrá Buckeyes, mert szenilis vén fasz vagyok és szeretem a bigtent 😊 meg mert MM csússzon 1/6-ig!Baggio akkor így kapod meg a beharangozóért járó like-t 😀+1 mestermunka volt az a cikk!
dande
több mint 9 éve
!a közönség kb. 70/30%-ban OSU-párti a stadionbeli beszámolók alapján
---
több mint 9 éve
hajrá vadgesztenyék!remélem szoros mérkőzés lesz és nem válik olyanná, mint mikor az alabama legyilkolta a remek alapszakaszt bemutató notre dame-et. bár ha az ohio state gyilkolja le az oregont akkor nem bánom 😛
több mint 9 éve
jaja, most se jó sajnosviszont jó hír, hogy az FCS döntőhöz hasonlóan ezen a meccsen is lesznek pilonba szerelt kamerák! 😊
---
Oregon motivational video:
vimeo.com/116379127
OSU:
www.youtube.com/watch?v=nu6Zv7EosBg
---
több mint 9 éve
Godfather
177
From support:ESPN Playeren valaki tudja nezni a pregame showt?ugyanez a helyzet itt isHulkeinstein
nekem azt nem hozza be, de az on demand cuccok mennek.
Elore is koszi.Godfather
Greetings,
Apologies, there are issues with the streams at this time that ESPN techs are working to resolve. They will have those issues corrected shortly.
Sincerely,
ESPN Player Support
Ticket Details
O-H-I-O
több mint 9 éve
ESPN Playeren valaki tudja nezni a pregame showt?ugyanez a helyzet itt is
nekem azt nem hozza be, de az on demand cuccok mennek.
Elore is koszi.Godfather
több mint 9 éve
Godfather
177
ESPN Playeren valaki tudja nezni a pregame showt?nekem azt nem hozza be, de az on demand cuccok mennek.
Elore is koszi.
O-H-I-O
több mint 9 éve
Az on demand meccset betölti, de pénzt még mindig nem vett le 😀 XDAz ESPN Pass nektek azonnal levette a pénzt, vagy kellett pár perc? Befizettem rá én is, de eddig se SMS nem jött, hogy átutalta volna, se a stream nem jön be, csak tölt.Hulkeinsteinazonnal leveszi, viszont a ESPN-es műsorok sokszor nem töltenek be, próbáld ki egy on-demand meccsel, hogy működik-ebaggio
több mint 9 éve
Az ESPN Pass nektek azonnal levette a pénzt, vagy kellett pár perc? Befizettem rá én is, de eddig se SMS nem jött, hogy átutalta volna, se a stream nem jön be, csak tölt.Hulkeinsteinazonnal leveszi, viszont a ESPN-es műsorok sokszor nem töltenek be, próbáld ki egy on-demand meccsel, hogy működik-e
---
több mint 9 éve
Az ESPN Pass nektek azonnal levette a pénzt, vagy kellett pár perc? Befizettem rá én is, de eddig se SMS nem jött, hogy átutalta volna, se a stream nem jön be, csak tölt.
több mint 9 éve
ma az Oregon-nak szurkolunk
több mint 9 éve
Tuti piszok jó kis meccs lesz, már csak a várakozások miatt is. Vegasban is jobban fizet a Buckeyes győzelme, remélem így is alakul!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
kiemelt komment, előző hozzászólások, előzetes
---