Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
komolyan mintha a Pats játszana annyira mindenki a Ducks elken szurkol 😀dandeÉn is így érzem. 😀
több mint 9 éve
komolyan mintha a Pats játszana annyira mindenki a Ducks elken szurkol 😀dandenem, az a Bama - OSU meccs volt 😀
több mint 9 éve
miért is szakítanám meg 😊sikerült majdnem elaludni 😊Reméltem , hogy ezt mondod a hagyományok miatt xDSixo67
Go Buckeyes!Drip
több mint 9 éve
komolyan mintha a Pats játszana annyira mindenki a Ducks elken szurkol 😀
több mint 9 éve
remélem kardélre lesz hányva a Ducks :p
több mint 9 éve
sikerült majdnem elaludni 😊Reméltem , hogy ezt mondod a hagyományok miatt xD
Go Buckeyes!Drip
több mint 9 éve
ESPN Playeren a 10 opció közül az utolsó az eredeti ESPN-es közvetítés!az öt jelöletlen közül balról az első az ESPNU, a második az ESPNNEWS, a harmadik az ESPN2, a negyedik a spanyol kommentátor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hányszor énekeltük mi ezt egy-egy iskolai buszozás alkalmával 😀 Ettől még hajrá Ducks
több mint 9 éve
sikerült majdnem elaludni 😊Go Buckeyes!
több mint 9 éve
O-HGodfather
erről jut eszembe, hogy a nagy Buckeyes és Ducks fanoknak mindenképp ajánlom az ESPN Playeren az Ohio State vagy az Oregon radio call-ját opcióként, mely a "hazai" kommentátorok mellett még képileg is a kedvenc csapatra fog fókuszálni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
az nem érdekeys, olyan gyorsan adják elő, hogy észre se veszik mi a helyzet :pszabalykonyv engedi? (pats-ravens) 😀toothyÉn is azt néztem mi ez a Raiders mez, de ha nyerünk túl élem valahogy 😀dandeaz előzetesben benne volt :p
a Ducks új innovatív felállása
baggio
több mint 9 éve
toothy
222
szabalykonyv engedi? (pats-ravens) 😀Én is azt néztem mi ez a Raiders mez, de ha nyerünk túl élem valahogy 😀dandeaz előzetesben benne volt :p
baggio
több mint 9 éve
Már bocsánat de reméljük a meccs színvonalasabb lesz mint ez a himnusz éneklés..................... :-9
több mint 9 éve
Én is azt néztem mi ez a Raiders mez, de ha nyerünk túl élem valahogy 😀dandeaz előzetesben benne volt :p
---
több mint 9 éve
nem tetszik az Oregon meze, szóval hajrá OSU 😀Dexxter TailorÉn is azt néztem mi ez a Raiders mez, de ha nyerünk túl élem valahogy 😀
több mint 9 éve
Sebii
3 526
nem tetszik az Oregon meze, szóval hajrá OSU 😀Dexxter TailorPedig rohadt jó. Go Ducks 😊
több mint 9 éve
nem tetszik az Oregon meze, szóval hajrá OSU 😀
több mint 9 éve
persze ez az oregon state qb se rossz, állítólag nyert valami mvp díjat idénDexxter Tailortrollkodás vége :p
---
több mint 9 éve
persze ez az oregon state qb se rossz, állítólag nyert valami mvp díjat idén
több mint 9 éve
toothy
222
Visszanezve az elmult evek championship game eredmenyeit, plusz Oregon wr hianyzoi...egyre jobban hajlok a 74,5 underreszerk: 72,5
Abszolut jogos, my bad.Nem feltétlen, lehet kevesen csak sok pénzzel.obrazEléggé megugrott az Oregon oddsa, vajon miért?obrazsokan pakoljak az Ohiottoothy
több mint 9 éve
na jó reggelt, még nem tudom kinek szurkoljak, bírom az underdogokat, szóval lehet, hogy az Ohionak fogok