Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Érdekes, szerintem meg tök jó meccs lehet ebből a Pirates-Gatorsből. Remélhetőleg a Gators nem alibizza el
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
East Carolina Pirates vs Florida Gators (18:00, ESPN)
Hol? Legion Field (Birmingham, Alabama)
Miért? Az egyetlen szponzor nélküli bowl egy megszüntetett egyetemi program stadionjában... Az egyik oldalon az egyszer kiemelt utószezoni meccsre is áhítozó, végül a The Americanben is alulmaradó East Carolina, a másikon az SEC-ben 6-5-tel végző (az Idaho elleni mérkőzésüket a rossz időjárás miatt nem játszották le), edzőjüket már elbocsátó Florida. Nem a legjobb felvezetés az NFL Wild Card elé, szerencsére lesz egy másik mérkőzés is
Mit kapnak a játékosok? Ajándékutalvány, Oakley napszemüveg, télisapka, kapucnis pulóver, Big Game focilabda
Kire figyeljek? ECU: Shane Carden (QB), Justin Hardy (WR), Zeek Bigger (LB), Josh Hawkins (DB) - UF: Matt Jones (RB), Dante Fowler (DE), Michael Taylor (ILB), Kyle Christy (P)
Mik az esélyek? 56 pont az over/under, a Gators 7 pontos favorit
---
High school gálameccs, 19 órától az NBC-n
www.usarmyallamericanbowl.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Az Oregonban hogy lehet az, hogy Mariota is 8-asban játszik, meg D egy tagja is?ferkokaMivel egy ncaa csapatban 100-nál is több játékos van, így muszáj
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ferkoka
3
Az Oregonban hogy lehet az, hogy Mariota is 8-asban játszik, meg D egy tagja is?
több mint 9 éve
21 perc után az első Huskies 1st down
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
A Cowboys DT futott wildcatből TD-t még a meccs elején 😊A Huskies O impotens, pedig a védelmük két labdát szerzett, de a két short fieldből egy kihagyott FG lett csak.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
gyenge rabona volt 😊és akkor kaktusz kupával nyugtázzuk a napot
---
több mint 9 éve
5 perc és maradt 6 pontnyi különbség... Mora igazán visszamehetne az nfl-bebaggioLepörgetik az órát, legalábbis eleget a W-hez
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
5 perc és maradt 6 pontnyi különbség... Mora igazán visszamehetne az nfl-be
---
több mint 9 éve
Ezt a futást Cam se csinálhatta volna jobban 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Én nézem, csak multitaskolok mellette 😊A turnover életet lehet a KState-be
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
az eredménykövetést mindenki feladta, de a Wildcats a meccset még nem 😊 -25-ről már csak 10 pont a hátrány és még csak a harmadik negyed vége...
---
több mint 9 éve
turnoverek kulcshelyzetekben, ezzel a td-vel valószínűleg el is dőlt
---
több mint 9 éve
csak 2 td a különbség, de jóval többnek tűnik😒 Na, hát ezért nem szabad nfl csapattopikokat olvasni bowl meccs közben
ha nem Mariotát viszi Chip, remélem Hundley-re azért lecsap 😊
nem Bears, Bruins :pbaggio
A meccs meg közben kiegyenlítődött,az első negyedben pályán se volt a KState, szépen felszívták magukat.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
csak 2 td a különbség, de jóval többnek tűnikha nem Mariotát viszi Chip, remélem Hundley-re azért lecsap 😊
nem Bears, Bruins :p
---
több mint 9 éve
Ekkora alázást nem néztem ki a Bearsből
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
nem láttam még hundley-t játszani, eddig nem keserít el 😀
több mint 9 éve
Remember the Alamo!
---
több mint 9 éve
na akkor mehet a menet 😀
több mint 9 éve
Jó de hát aki ilyet mond, azt alapból nem lehet komolyan venni. Az SEC egy rövid ideig tényleg dominált, volt igazság a speed dologban is, de már rég felzárkóztak a többiek, akinek ez csak tegnap este esett le, az nem sok college focit néz...Te se vagy semmivel se jobb, mint azok, akiket SEC biasszel vádolsz (jogosan amúgy), most is egy olyan eredményt emelsz ki, ami a te agendádat erősíti, arról nem beszélsz, hogy ez az Iowa teljesen egál meccseket játszott a Nebraskával és a Wisconsinnal, és a mérlege alapján a 6-7. legjobb volt a Big Tenben.Az SEC a no. 1. konf, ezen nincs mit vitatni, de a narratíva nem ez, hanem hogy az SEC az egyetlen csoport, aminek meccseit egyáltalán érdemes nézni (és SEC speed meg hasonló hülyeségek, ami 2006-ban kezdődött)... Ami viszont abszolút nincs így, ezért kell az ellenvéleményt erősebben hangsúlyozni. Mondjuk az ACC és a Big Ten középcsapatainak találkozóban általában tényleg nézhetetlenek, de egy átlagos Pac-12 vagy Big XII gárda semmivel sem rosszabb hasonszőrű SEC-s társainál, az pedig kiderült, hogy akár a Big Ten legjobbjai is fel tudják venni más csoportok elitjével. Sőt megkockáztatom, hogy idén határozottan a Pac-12 vitte a prímet, még a USC botladozásával együtt is, melyre a draft is reflektálni fog.baggio
Én nem egy meccsből vonom le a következtetéseimet, minden csapatnak vannak jobb és rosszabb meccsei, a játékerejüket azért meg lehet határozni a teljes szezon alapján. És aki szerint nem az SEC a legmélyebb, legerősebb konf, az nem tudom, mit néz.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Látom megvolt a mai nagy fordítás is, tudtam én, hogy a Ducksnak tegnap 40 pont körülre kellett elhúzni, hogy ne legyen esély fordítani 😛
több mint 9 éve
Te se vagy semmivel se jobb, mint azok, akiket SEC biasszel vádolsz (jogosan amúgy), most is egy olyan eredményt emelsz ki, ami a te agendádat erősíti, arról nem beszélsz, hogy ez az Iowa teljesen egál meccseket játszott a Nebraskával és a Wisconsinnal, és a mérlege alapján a 6-7. legjobb volt a Big Tenben.Az SEC a no. 1. konf, ezen nincs mit vitatni, de a narratíva nem ez, hanem hogy az SEC az egyetlen csoport, aminek meccseit egyáltalán érdemes nézni (és SEC speed meg hasonló hülyeségek, ami 2006-ban kezdődött)... Ami viszont abszolút nincs így, ezért kell az ellenvéleményt erősebben hangsúlyozni. Mondjuk az ACC és a Big Ten középcsapatainak találkozóban általában tényleg nézhetetlenek, de egy átlagos Pac-12 vagy Big XII gárda semmivel sem rosszabb hasonszőrű SEC-s társainál, az pedig kiderült, hogy akár a Big Ten legjobbjai is fel tudják venni más csoportok elitjével. Sőt megkockáztatom, hogy idén határozottan a Pac-12 vitte a prímet, még a USC botladozásával együtt is, melyre a draft is reflektálni fog.
Én nem egy meccsből vonom le a következtetéseimet, minden csapatnak vannak jobb és rosszabb meccsei, a játékerejüket azért meg lehet határozni a teljes szezon alapján. És aki szerint nem az SEC a legmélyebb, legerősebb konf, az nem tudom, mit néz.Jakehomer
---
több mint 9 éve
LOL az egy jó csapat volt, ez a Buckeyes meg nem az. Ennyit erről.Egyébként ha ez a nudli Buckeyes lesz a bajnok, felhagyok a college focival :pJakehomerés 2007-es szezonban a new york giants 10-6-al végzett (második lett az nf east-ben) és 5.-ik kiemelt volt csak. mi történt? eljutottak a super bowl-ig, ahol a tökéletes mutatóval rendelkező new england patriots-ot győzték le. ennyit erről.Ventura
Ezt meg nyilván nem szó szerint kell érteni, természetesen jó csapat a Buckeyes, de ez összehasonlítás azért nagyon meredek, annyira más a két bajnokság.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Te se vagy semmivel se jobb, mint azok, akiket SEC biasszel vádolsz (jogosan amúgy), most is egy olyan eredményt emelsz ki, ami a te agendádat erősíti, arról nem beszélsz, hogy ez az Iowa teljesen egál meccseket játszott a Nebraskával és a Wisconsinnal, és a mérlege alapján a 6-7. legjobb volt a Big Tenben.Nem amiatt az SEC a legjobb konf, mert sok bajnokságot nyernek, hanem mert ilyen játékerőt képvisel még a Vols is, ami idén nem volt top 10 csapat se az SEC-ben.ha egy ilyen meccsből vonsz le messzemenő következtetéseket, ahol az egyik csapat a háta közepére se kívánja a meccset, míg a másiknak rettentő fontos, akkor jobb is ha abbahagyod az ncaa nézést és nem idegesítesz ilyen butaságokkal :p
Egyébként ha ez a nudli Buckeyes lesz a bajnok, felhagyok a college focival :pJakehomer
A Vols teljesen jogosan nem volt idén top10-es csapat az SEC-ben, de nem a konkurencia miatt, hanem mert teli van a keret első és másodévessel, az Oklahoma is simán verte őket. Viszont az ilyen csapatoknak a legfontosabb az a plusz pár hét, amit a bowl miatt extra felkészüléssel tölthetnek, míg az Iowa is max a középmezőny alja a konfban (a 2-10-es Iowa State-től is kikaptak pl.)baggio
Én nem egy meccsből vonom le a következtetéseimet, minden csapatnak vannak jobb és rosszabb meccsei, a játékerejüket azért meg lehet határozni a teljes szezon alapján. És aki szerint nem az SEC a legmélyebb, legerősebb konf, az nem tudom, mit néz.
Tepper takarodj!