Bowl-szezon 2018/19
1 feliratkozó
több mint 5 éve
wiz1.net/channel1
több mint 5 éve
mmdan
329
én is ebben reménykedem 😊 hajráNem volt rossz meccs. Viszont jövőre remélem más csapatok teszik tiszteletüket a döntőben. És most jöhet újra a várakozás augusztus végéig 😕nagy bizodalmam van az Aggies-ben, hogy végre kiszorítják az automatikus SEC West kvalis helyről a Bamát, úgyhogy hajrá 2019-ben!
mmdan
r.baggio
több mint 5 éve
Nem volt rossz meccs. Viszont jövőre remélem más csapatok teszik tiszteletüket a döntőben. És most jöhet újra a várakozás augusztus végéig 😕nagy bizodalmam van az Aggies-ben, hogy végre kiszorítják az automatikus SEC West kvalis helyről a Bamát, úgyhogy hajrá 2019-ben!
mmdan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mmdan
329
Nem volt rossz meccs. Viszont jövőre remélem más csapatok teszik tiszteletüket a döntőben. És most jöhet újra a várakozás augusztus végéig 😕
több mint 5 éve
...mint tavaly Tua, Jeudy, D. Smith, Najee Harris. Freshman uralom van!Lawrence és Ross is egyaránt freshman, just sayin'...Na ez a durva 😀
r.baggio
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Lawrence és Ross is egyaránt freshman, just sayin'...Na ez a durva 😀
r.baggio
több mint 5 éve
Hát ez egy csoda volt 😊 picit nyugisabb volt, mint a két évvel ezelőtti 😀 ősszel tali 😊
több mint 5 éve
Ma a játék minden elemében jobb volt a Clemson így vitathatatlanul megérdemelték a győzelmet. Gratula nekik.
több mint 5 éve
Picit sajnálom, hogy a két kedvencemből Renfrownak nem volt nagy meccse, de Wilkins mit játszik te jó ég.
több mint 5 éve
...ahol van védelem, ott van a győzelem is. Igazi (régi) alabamai szintem van a Clemson védelme!
több mint 5 éve
Goal line stand bicsiz!
több mint 5 éve
kösz a jinxet :pmég 15 pont kell a 74.5 overhez, necces leszSzerintem a Bama visszajön, meglesz az
r.baggio
Löfli
most úszott el szerintem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
még 15 pont kell a 74.5 overhez, necces leszSzerintem a Bama visszajön, meglesz az
r.baggio
több mint 5 éve
még 15 pont kell a 74.5 overhez, necces lesz
---
több mint 5 éve
twitter.com/TampaBayTre/status/1082485774027816960?s=19
több mint 5 éve
Sec! Sec! Sec!
---
több mint 5 éve
Na jó ez már csalás 😀
több mint 5 éve
Holy shit, mondjuk az meg DPI volt, de milyen passz és elkapás volt 😮
több mint 5 éve
Lawrence és Ross is egyaránt freshman, just sayin'...
---
több mint 5 éve
Jó az holding volt 3. kísérletnél, de mi stop volt negyedikre
több mint 5 éve
imádom ezt a képet, évek óta....ne vedd magadra, nem rád írom, Te SEC hater vagy 😊 ...a Bamás külföldi fórumokba is ömlenek a kárörvendő hozzászólások.Minden rosszindulat nélkül írom - mert jobb a Clemson ma - örülhetnek a hardcore Bama haterek...eljött a várva várt vereség ideje 😊én nem bama hater vagyok, egyszerűen csak örülök minden olyan eredménynek, ami megcáfolja az sec felsőbbrendűségét hirdető borzasztóan fals és káros narratívát
Alabama Niners
ez sem dőlt még el, de illene végre helyén kezelni a dolgokat
r.baggio
Alabama Niners
---
több mint 5 éve
....ne vedd magadra, nem rád írom, Te SEC hater vagy 😊 ...a Bamás külföldi fórumokba is ömlenek a kárörvendő hozzászólások.Minden rosszindulat nélkül írom - mert jobb a Clemson ma - örülhetnek a hardcore Bama haterek...eljött a várva várt vereség ideje 😊én nem bama hater vagyok, egyszerűen csak örülök minden olyan eredménynek, ami megcáfolja az sec felsőbbrendűségét hirdető borzasztóan fals és káros narratívát
Alabama Niners
r.baggio
több mint 5 éve
#fakincollegekickers
több mint 5 éve
Minden rosszindulat nélkül írom - mert jobb a Clemson ma - örülhetnek a hardcore Bama haterek...eljött a várva várt vereség ideje 😊én nem bama hater vagyok, egyszerűen csak örülök minden olyan eredménynek, ami megcáfolja az sec felsőbbrendűségét hirdető borzasztóan fals és káros narratívát
Alabama Niners
---
több mint 5 éve
Minden rosszindulat nélkül írom - mert jobb a Clemson ma - örülhetnek a hardcore Bama haterek...eljött a várva várt vereség ideje 😊