CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
Elkezdődött az Auburn-Georgia
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Borzalmasak voltak ma, a rovid yardos szitukban nem tudtak stopot csinalni (kiveve egy 4&1nel az Ole Miss terfelen, de abbol meg csak 3 pontot hozott az offense...), meg kaptak v 4 hosszu TDt, meg csomo 20+ yardos playt...Es kozben a Razorbacks masfel perccel a vege elott egyenlített.Hat ez nem tartott sokaig.
JustoVillar
Fuuu de elkurta ezt a Razorbacks D
JustoVillar
Nagyon leolvadtak az utobbi 2 hetben.
600 yardot vitt a Rebels, ebbol 320at a foldon...
Viszont Jefferson kva sokat fejlodott iden, kajak QBnak nez ki neha 😀
*
Mondjuk ok meg tobb yardot vittek, passzbil es futasbol is 😀 tipik big12 meccs az SEC-ben
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
pedig nekünk jól jött volna egy OU vereség, főleg ha ma kikapnánk.Big tenből szerintem csak a győztes fog PO ba menni
dande
több mint 3 éve
Az első félidei 38 pont után a másodikban van összesen 3 a Texasnál...
több mint 3 éve
pedig nekünk jól jött volna egy OU vereség, főleg ha ma kikapnánk.
több mint 3 éve
És egyből TD, akkor ez kb ennyike volt...
több mint 3 éve
Ezt jól elcseszte a Texas. Fumbli a visszahordásból. Elég erősen az OU nál a momentumNem kicsit
kapitnono
több mint 3 éve
Nem tudom visszarakjak-e kezdeni. Ha hozna egy jo jatekot a szezon 2.feleben, akkor lehetne meg 1.koros jovore. De ez eleg valoszinutlennek tunik.nyom majd egy reverse Jalen Hurts-t
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
remélem azért a mi meccsünkig csak befejezik
több mint 3 éve
Ezt jól elcseszte a Texas. Fumbli a visszahordásból. Elég erősen az OU nál a momentum
több mint 3 éve
wow, egyből turnover
több mint 3 éve
Nem tudom mivel jarna jobban. Ha iden mar nem o lesz a kezdo, es otthagyja a picsaba, keszul a draftra, vagy ha jovore transferelne es megprobalna mashol. Elobbi QB poszton annyira nem meno, ott nem a fizikai allapot ami a legfontosabb, hanem h mutasson olyat a palyan, ami remenykelto egy NFL OC szamara.Rattlernek ennyi volt az oklahomai karrierje 😊így pláne 😊
r.baggio
Szesze
Nem tudom visszarakjak-e kezdeni. Ha hozna egy jo jatekot a szezon 2.feleben, akkor lehetne meg 1.koros jovore. De ez eleg valoszinutlennek tunik.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
viszont most Robinsonnak szurkolok, hogy alkosson valami nagyot
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Es kozben a Razorbacks masfel perccel a vege elott egyenlített.Hat ez nem tartott sokaig.
JustoVillar
Fuuu de elkurta ezt a Razorbacks D
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
mondjuk szép találat lenne, nincs értelme álszerénykedni 😀milyen szakértőink vannak itt kéremszépen 😊és itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
Szesze
r.baggio
több mint 3 éve
ezekre a 2 pontosokra majd jó lesz 😛Rattlernek ennyi volt az oklahomai karrierje 😊Még nem 😀
r.baggio
warr_b
több mint 3 éve
Tie game...
több mint 3 éve
milyen szakértőink vannak itt kéremszépen 😊és itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
Szesze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Rattlernek ennyi volt az oklahomai karrierje 😊Még nem 😀
r.baggio
több mint 3 éve
sima TD 😊
több mint 3 éve
Rattlernek ennyi volt az oklahomai karrierje 😊így pláne 😊
r.baggio
több mint 3 éve
Az mi a faszom! 😮
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Es kozben a Razorbacks masfel perccel a vege elott egyenlített.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Rattlernek ennyi volt az oklahomai karrierje 😊
---