CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélem kikap végre az Oklahoma, nagyon gyengén játszanak már meccsek óta, érik már az L
több mint 3 éve
itt csak rúgni lehet, nincs itt mit gondolkodni
több mint 3 éve
a 1 óra 47 perces félidő, majd jöhet a 20 perc nagyszünet, derék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
uhh, ez mondjuk ült..
több mint 3 éve
Az szép volt Worthytől
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
pluszon ki lehet választani az eredeti hangsávot istöröltem a linket, mert kb fél perc regisztrálni, és még mindig nem fizetős a plusz, szóval értem én hogy kényelem meg miafene, de azért naTermészetesen igazad van a saját szempontotokból, csak én egyrészt jobb szeretem eredetiben nézni, másrészt nem regisztrálok sehova, ha nem feltétlenül muszáj. 😬
r.baggio
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Én ezt most nem érzem...és itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
Szesze
több mint 3 éve
töröltem a linket, mert kb fél perc regisztrálni, és még mindig nem fizetős a plusz, szóval értem én hogy kényelem meg miafene, de azért naTermészetesen igazad van a saját szempontotokból, csak én egyrészt jobb szeretem eredetiben nézni, másrészt nem regisztrálok sehova, ha nem feltétlenül muszáj. 😬
r.baggio
több mint 3 éve
simán rúgni kellett itt, nem volt ezzel gond
több mint 3 éve
nem vagyok egy nagyot mondó típus, de ezt most így érzem, sztem sokkal jobb csapat és ez ki fog jönni a végéigez eléggé bold, de majd meglátjukés itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
Szesze
r.baggio
több mint 3 éve
ez eléggé bold, de majd meglátjukés itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
Szesze
---
több mint 3 éve
és itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
több mint 3 éve
töröltem a linket, mert kb fél perc regisztrálni, és még mindig nem fizetős a plusz, szóval értem én hogy kényelem meg miafene, de azért nabocs....én egyébként azon nézem...jóval előbb regisztráltam az oldalra mielőtt bármi amifociról szó lett volna
r.baggio
több mint 3 éve
és itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...
---
több mint 3 éve
töröltem a linket, mert kb fél perc regisztrálni, és még mindig nem fizetős a plusz, szóval értem én hogy kényelem meg miafene, de azért na
---
több mint 3 éve
Ez a Robinson gyerek tényleg kurva jó, ezt meg kell hagyni
több mint 3 éve
Maradjunk annyiban, nem Rattler lesz az 1/1 😛
több mint 3 éve
RRR-hoz ha valaki dobna egy fasza linket, megköszönném, most már talán tudom nézni, végeztem a tennivalókkal 😁Tudom, aréna4, de nem akarok regeléssel vacakolni, sorry
több mint 3 éve
az pedig már most nyilvánvaló, hogy a mi tévés meccsünk nem fog 21:30-kor elkezdődni, mert 1 óránál hosszabb első negyeddel nem ér véget időben ez a Texas-Oklahoma...
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 3 éve
Kampman
28 290
85 yardos punt
több mint 3 éve
Estét, Aréna4+ másnak se megy, vagy csak pontban 6-tól él a közvetítés?Minden meccs legalább 5 perc késéssel kezd az eredetileg kiírthoz képest, de van hogy 10-11-gyel
alatriste
---
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
nem kezdődik szarul a meccs 😀
több mint 3 éve
Estét, Aréna4+ másnak se megy, vagy csak pontban 6-tól él a közvetítés?
Liverpool Fc
több mint 3 éve
youtu.be/YRiJ8FeFbhwyoutu.be/INFM39NsVZM
youtu.be/yw_toycJwoA
---
több mint 3 éve
Éjszakai/holnap reggeli program:01:00 Temple @ #5 Cincinnati - ESPN
01:00 Charlotte @ FIU - CBS Sports
04:30 Stanford @ #22 Arizona State - ESPN
---