CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
Nekem ez egy kurva jó meccs amúgy, mert addig amíg Rattler pályán volt a Texasnak szurkoltam, azóta meg az Oklahomának 😀
több mint 3 éve
Szerintem első kör is necces már, mondjuk nem egy nagy szám a felhozatal, akinek megtetszik akár el is viheti első körbennem lesz 1/1 ? 😕Semmi extra, lecseréltékmi történt vele?És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
Heisman
Szesze
Heisman
több mint 3 éve
na most már nem tűnik annyira bold-nak 😊nem vagyok egy nagyot mondó típus, de ezt most így érzem, sztem sokkal jobb csapat és ez ki fog jönni a végéigez eléggé bold, de majd meglátjukés itt elnézést kell kérnem a Texas Tech védelmétől, mert időarányosan nézve a két hete Horns ellen engedett 70 pont még jól is néz ki...viszont ezt a meccset sztem így is az Oklahoma fogja nyerni
r.baggio
Szesze
r.baggio
Szesze
több mint 3 éve
JustoVillar
625
Nem nagyon emlekszem ilyenre hogy egy ennyire magasra vart irányító, ilyen szar szezont fusson.nem lesz 1/1 ? 😕Semmi extra, lecseréltékmi történt vele?És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
Heisman
Szesze
Heisman
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Uhh, hát ebben a "drive"-ban nagyon megkúrták a Horns offense-t,,,
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
21:30-tól az előző heti ncaa összefoglaló fog menni a tv-ben a csúszás miatt, ahogy vége a red rivernek tudunk majd adásba kerülni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Így tényleg nagyon meleg lesz a vége...
több mint 3 éve
Nem hinném 😊 Mondjuk én ki nem állhatom a csávót, láttam a netflixes sorozatban és nagyon ellenszenves volt nekem.nem lesz 1/1 ? 😕Semmi extra, lecseréltékmi történt vele?És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
Heisman
Szesze
Heisman
több mint 3 éve
nem lesz 1/1 ? 😕Semmi extra, lecseréltékmi történt vele?És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
Heisman
Szesze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Semmi extra, lecseréltékmi történt vele?És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
Heisman
több mint 3 éve
mi történt vele?És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Beaverset megbasszuk Civil War meccsen, ne aggódj 😀Ja lol, es Burks csak sophomore 😀 beszarasHoly shit, Burks elit.na majd Khalil Shakir után revidiálod ezt a rangsorodoat
Nalam Olaveek szintjen van, ha nem elorebb.
Borbinho
r.baggio
Ohh tenyleg, azt hittem a Beavers meg veretlen, ok is kellemes kis meglepetes szamomra, jo kis program.www.pff.com/news/college-football-cincinnati-2021-college-football-playoffBig Tenből veretlen győztes lehet (+ha ott valaki 1-szer kikap egy másik erős gárdától de megnyeri a konferenciát akkor is ott lesz sztem a PO-ban), de Pac-12ből már nem
Ha veretlen lesz a Cincy, akkor eleg jo eselyuk van bejutni.
Jelenleg 30% koruli eselyt adnak a fogadoirodak es a PFFesek is hasonlo eredmenyre jutottak a szimulacioikkal.
Sztem veretlen gyoztes kellene a Big10bol es a Pac12bol is, hogy ne jusson be a Cincy a POba.
Meg is rakom oket amig nem favoritok.
Borbinho
Heisman
Borbinho
több mint 3 éve
Ebben benne hagyott 4-5 pontot a Sooners...
több mint 3 éve
RZ-ban azért nem brillírozik az Oklahoma offense..
több mint 3 éve
nálam ez határeset volt, h incomplete volt-e vagy fumble..
több mint 3 éve
nagyon jó ez a Texas offenseJinx alert 😀
Szesze
több mint 3 éve
kezd egyre jobb lenni az a Sooners bold pickjah, melegszik a pite 😊
r.baggio
több mint 3 éve
kezd egyre jobb lenni az a Sooners bold pick
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Azert az utolso 2 heten elegge bearazzak az altalam nagyon sokra tartott Razorbacks backs vedelmet... 😕igen, ez a harmadik szezonja
Legalabb az offense (eddig) tudja tartani a lepest.
Burks draft eligible 2022ben ugye? Csak a tavalyi szezon miatt maradhatna meg 2 evet az idein felul?
Borbinho
---
több mint 3 éve
Uppsz, ezt nem is figyeltem...És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
Szesze
több mint 3 éve
És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀nem Rattler irányít már
warr_b
több mint 3 éve
trükkös TD volt..
több mint 3 éve
És bazzeg így TD hogy elejtette Rattler a snapet 😀
több mint 3 éve
Fájó drop...
több mint 3 éve
jah, sztem ezen a meccs is múlhatbazzeg milyen fumble volt ez 😊Lent volt méár a térde, nem?
Szesze
warr_b