CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Megérkeztem a "dartsról", egyből SC Touchdown 😀aki a Sun Bowl helyett a darts nézte az meg is érdemli
Heisman nádor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Megérkeztem a "dartsról", egyből SC Touchdown 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Mérges vagyok mert CK-nak kijárt volna ez a bowl......na mindegy majd jövőre....Nem értünk egyet, mert CK-nak csak a szája jár 😊
dande2
Na de amúgy mostanában tényleg komolyabb munkát végez, de mondjuk még mindig egy túlértékelt HC
több mint 1 éve
Mérges vagyok mert CK-nak kijárt volna ez a bowl......na mindegy majd jövőre....
több mint 1 éve
igen ezt te cseszted el DTR akár hogy nézel...........legyél UDFA...
több mint 1 éve
Fordít a Pitt. 😀sikeres hail mary? 😀
Greengo
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
na jó, mi a fasz ez a meccs?! (és csak az utolsó 5 percet láttam) 😀
több mint 1 éve
és csak sikerült kikapni bazz 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jacksonvilleben csak jó meccs lehet idén. 😀34 mp ...Jó meccs. 😀a Gator Bowlt is tudom ajánlani mindenkinek, 24-24, kiváló hangulat, remek játékok, ennél többet nem lehet várni egy bowltól
Greengo
r.baggio
több mint 1 éve
o rohadt életbe be fogják rúgni............
több mint 1 éve
34 mp ...Jó meccs. 😀a Gator Bowlt is tudom ajánlani mindenkinek, 24-24, kiváló hangulat, remek játékok, ennél többet nem lehet várni egy bowltól
Greengo
---
több mint 1 éve
Na gyerünk falat emelni senkit rajta ár nem engedni 😊
több mint 1 éve
NCAA-ben lehet kétszer egymás után TO-t kérni?csak Saban-nak
dande2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
NCAA-ben lehet kétszer egymás után TO-t kérni?lehet, mint látod
dande2
hihetetlen, ha ezt megnyeri a UCLA...
---
több mint 1 éve
NCAA-ben lehet kétszer egymás után TO-t kérni?
több mint 1 éve
Na akkor ragadják meg az esélyt...
több mint 1 éve
Ahogy elnézem egyelőre inkább lelkileg kicsit tönkre...Shrine Bowlra megyIzom sérülésnek tűnik, bízom benne én is, hogy nem súlyos, mert ha SenBon-se tud játszani (nem tudom meghívták-e) illetve kombájnolni akkor nehezen hiszem, hogy 3. napnál korábban kimennecirkusz meccs rendesen 😀 😀Jó meccs, sok cserével…
dande2
DTR tökéletesen megmutatja miért nem érdemes bowl meccsel kockáztatni a Pitt meg megérdemli....Ezt mondtam én is. Nem szabad kockáztatni, mert nincs mit nyerni. Ha jól játszott volna, akkor is azt mondom, hogy a legjobbakat nélkülöző Pitt ellen, na mindegy, remelem nem súlyos
dande2
Klaci79
dande2
dancogo
több mint 1 éve
Shrine Bowlra megyIzom sérülésnek tűnik, bízom benne én is, hogy nem súlyos, mert ha SenBon-se tud játszani (nem tudom meghívták-e) illetve kombájnolni akkor nehezen hiszem, hogy 3. napnál korábban kimennecirkusz meccs rendesen 😀 😀Jó meccs, sok cserével…
dande2
DTR tökéletesen megmutatja miért nem érdemes bowl meccsel kockáztatni a Pitt meg megérdemli....Ezt mondtam én is. Nem szabad kockáztatni, mert nincs mit nyerni. Ha jól játszott volna, akkor is azt mondom, hogy a legjobbakat nélkülöző Pitt ellen, na mindegy, remelem nem súlyos
dande2
Klaci79
dande2
több mint 1 éve
Izom sérülésnek tűnik, bízom benne én is, hogy nem súlyos, mert ha SenBon-se tud játszani (nem tudom meghívták-e) illetve kombájnolni akkor nehezen hiszem, hogy 3. napnál korábban kimennecirkusz meccs rendesen 😀 😀Jó meccs, sok cserével…
dande2
dande2
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
cirkusz meccs rendesen 😀 😀Jó meccs, sok cserével…
dande2
dande2
több mint 1 éve
DTR tökéletesen megmutatja miért nem érdemes bowl meccsel kockáztatni a Pitt meg megérdemli....
több mint 1 éve
A fumblit visszaszerzi a a Pitt (naná) aztán drop TD amiből drop INT egy játékban 😀 😀 😀
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=yH1DvMClUAM&ab_channel=FOOTBALLUSFFUS
---