CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
A SC-nál mindenki jobban passzol mint Rattler 😛 😀
több mint 1 éve
na EZ egyetemi foci
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
el kellene kapni a labdát.........
több mint 1 éve
Nemrég kapcsolódtam be az aréna 4en a Maryland - NC State meccsbe.Mert ott mi volt?
Kicsit lekeverhetnék a külső zajt, mert akkor a keringető szivattyú hangját nem zavarna semmi. Élvezhetetlen így.
Mondjuk még mindig jobb, mint a tegnapi Syracuse - Minnesota meccs.
tüsi91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mintha eltűnőben lennének a közvetítésekből a kék és sárga vonalak.jobb is így, felesleges a sok csicsa
Kampman
aki követi a meccset az tudja mit nézzen
több mint 1 éve
ezt még akkor írtam mikor saját térfélen negyedik kísérletnél fumbli lett és a labda úgy csúszott ki hogy a RB szedte fel és utána már könnyen megszerezte a FDT. De azóta sok minden változott, szoros meccs lesz 😊Mázlista párducok 😊mázlisták? olyan elkapások voltak a kaliforniaiaknál, hogy életükben nem lesz még ilyen 😊
dande2
jó kis meccs...DTR-nek elgurult a gyógyszer
mindezt ráadásul úgy, hogy a Pitt-nél több mint fél csapat nem áll rendelkezésre
Klaci79
több mint 1 éve
szép meccszáró INT
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Nemrég kapcsolódtam be az aréna 4en a Maryland - NC State meccsbe.Kicsit lekeverhetnék a külső zajt, mert akkor a keringető szivattyú hangját nem zavarna semmi. Élvezhetetlen így.
Mondjuk még mindig jobb, mint a tegnapi Syracuse - Minnesota meccs.
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Micsoda drive!!!! 👏
több mint 1 éve
Majd most a Gator Bowl Jacksonvilleből. A Gamecocks és a Jags ugyanott készült a héten. Szóval ha Sixo kismókusai kikapnak, tuti ránk fogja majd. 😀 ESJ enjoyed hosting @GamecockFB and @Jaguars for practice this week. Good luck Gamecocks in the @taxslayerbowl today. Good luck Jags in Houston this week. pic.twitter.com/ZyAu1HpbGs
— Episcopal Eagles (@EpiscopalEagles) December 30, 2022
több mint 1 éve
Ezért kár volt...
több mint 1 éve
most már jöhetnének jobb bowl meccsek is
több mint 1 éve
Kis Tuát is jól széttörik, mielőtt jöhetne az NFL-be.Családi vonás.
Kampman
több mint 1 éve
Ez a Wolf pack nem igazán tűnik egy 8-4-es csapatnakEz kb a jelenlegi HC-juk alatt a mottójuk is lehetne 😊
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez a Wolf pack nem igazán tűnik egy 8-4-es csapatnak
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mázlista párducok 😊
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Jó kis balhés meccs lesz a Sun Bowl 😀 Boondocks fanoknak: | nigger pillanat már a bemelegítés alatt megvolt |
dancogo
több mint 1 éve
Jó kis balhés meccs lesz a Sun Bowl 😀 Boondocks fanoknak: | nigger pillanat már a bemelegítés alatt megvolt |
több mint 1 éve
Akkor hajrá Macik Charbonnetnak ès DTRnak legyen mèg egy jó búcsú meccse 😊
több mint 1 éve
Szaloncukor bbq szósszalAham, de Lidl mondhatja , hogy nem reprezentatív felmérés alapján piacvezetők vagyunk, remek! 🤮A darts vb közvetítésébe is érkezett üzenet, mondták, hogy nagyon jók a számaik, de semmi konkrétat nem mondhatnak.És publikusak is? 😄Baggio, vannan ncaa nézettségi adatok az arénáról?vannak
warr_b
shawnka
warr_b
Kampman
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A darts vb közvetítésébe is érkezett üzenet, mondták, hogy nagyon jók a számaik, de semmi konkrétat nem mondhatnak.És publikusak is? 😄Baggio, vannan ncaa nézettségi adatok az arénáról?vannak
warr_b
shawnka
warr_b