NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
asztakurva
több mint 1 éve
45 a kickoff az Oregon meccsen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Azért parádésan beárazták ezt a Sooners-t…idén ismét
több mint 1 éve
én 2 😀😀Pedig nagyon ott volt…kb 1 perccel mögötted vagyok 🤣Közben az egyenlítésért támad a UCF és jól is haladnak.3&15-re szép volt a 1st down
Klaci79
Az egykezes viszont nincs meg
r.baggio
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Pedig nagyon ott volt…kb 1 perccel mögötted vagyok 🤣Közben az egyenlítésért támad a UCF és jól is haladnak.3&15-re szép volt a 1st down
Klaci79
r.baggio
több mint 1 éve
Közben az egyenlítésért támad a UCF és jól is haladnak.3&15-re szép volt a 1st down
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Cubehor
318
Gus Johnson kicsit (nagyon) túltolja ezt a Maserati Marvot.
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Közben az egyenlítésért támad a UCF és jól is haladnak.
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Hát ez van…ha ennyit kell védekezni, akkor néha benne van a hiba.
több mint 1 éve
Game set match Franklin takaró 😡
több mint 1 éve
game over
több mint 1 éve
Az èletbe nem leszünk mi PO közelèbe (èrtsd 4be) ha sikerül egy viszonylag kompetens O játèkot ősszeraknunk akkor abban az èvben a D kuka, ha D jó akkor az O katasztrófa. Na mindegy kb mèg 8 èv hátra van. Addig marad az Eagles (remélem legalább ők🤪)
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Az Air Force nyerte a katonai rangadót, továbbra is veretlenek.
több mint 1 éve
Huhh, az Arkansas nagyon földbe állt, 7:3-ra (!) kaptak ki otthon a Miss State-től
---
több mint 1 éve
Nálunk van olyan playa? Nick Singen kívül kb senki nem jut eszembe. Tudom új gárda van kb de akkor is.Egy MarvHnnal jobbak lesznekMeg egy Stoverrel…nálunk senki nem nyújt jót a skillek közül
dande2
Klaci79
több mint 1 éve
Az OC odadhatná Manny Diaznak a fizetèsèt 😏
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Egy MarvHnnal jobbak lesznekMeg egy Stoverrel…nálunk senki nem nyújt jót a skillek közül
dande2
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ez nekünk nem érthető ok!!! Szívesebben nézem bármelyiket mint a Nascart. Az csak reggel jó visszanezni! Intezd el legyszives!!! Két lap top nem mindig elég 🤣🤣🤣Jövő héten mindkét meccs tv-s lesz cserébe, sajnos ilyenkor túl sűrű a program és érthető módon az ncaa az utolsó a rangsorbanMost nézem…itthon vagyok asszony nélkül szombat este, erre nincs meccs aréna 4-en…hát mi a kuki van itt 🤣Dettó, ritka jó meccsek vannak, és ilyenkor bezzeg semmit nem adnak
Klaci79
Stoki
r.baggio
több mint 1 éve
Amúgy a PSU-OSU meccset nem adhattuk, mert ugye FOX-os, az Oklahoma vs UCF-nél meg kb senki nem gondolta komolyan, hogy szoros lesz
---
több mint 1 éve
Egy MarvHnnal jobbak lesznek
több mint 1 éve
Jövő héten mindkét meccs tv-s lesz cserébe, sajnos ilyenkor túl sűrű a program és érthető módon az ncaa az utolsó a rangsorbanMost nézem…itthon vagyok asszony nélkül szombat este, erre nincs meccs aréna 4-en…hát mi a kuki van itt 🤣Dettó, ritka jó meccsek vannak, és ilyenkor bezzeg semmit nem adnak
Klaci79
Stoki
---
több mint 1 éve
Majd ha vèdelmünk szerez egy/kèt nem kamu módon 😏 visszafújt TDt talán nyerhetünk 🙂puntnál OSU playa lábára pattant, és összeszedte a PSUmár majdnem beírtam hogy sokra mentek a goal line standdel, erre visszakapják 😊??? Mi történt pont lemaradtam
Löfli
dande2
erre meg 3&out 😀
Löfli
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Puntot visszavezette a PSU és 2 perccel később adta at a labdát. Hihetetlen, hogy nem képesek 10 yardot passzolnimár majdnem beírtam hogy sokra mentek a goal line standdel, erre visszakapják 😊??? Mi történt pont lemaradtam
Löfli
dande2