NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
Na lehet előrèbbről puntolni
több mint 1 éve
puntnál OSU playa lábára pattant, és összeszedte a PSUmár majdnem beírtam hogy sokra mentek a goal line standdel, erre visszakapják 😊??? Mi történt pont lemaradtam
Löfli
dande2
erre meg 3&out 😀
több mint 1 éve
már majdnem beírtam hogy sokra mentek a goal line standdel, erre visszakapják 😊??? Mi történt pont lemaradtam
Löfli
több mint 1 éve
Most nézem…itthon vagyok asszony nélkül szombat este, erre nincs meccs aréna 4-en…hát mi a kuki van itt 🤣Dettó, ritka jó meccsek vannak, és ilyenkor bezzeg semmit nem adnak
Klaci79
több mint 1 éve
már majdnem beírtam hogy sokra mentek a goal line standdel, erre visszakapják 😊
több mint 1 éve
Agyrèm
több mint 1 éve
Na ez nagy vèdekezès
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Mekkora védekezés!!!!
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Most nézem…itthon vagyok asszony nélkül szombat este, erre nincs meccs aréna 4-en…hát mi a kuki van itt 🤣
több mint 1 éve
Teljesen esélytelen hogy egy yardot is haladjunk...
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Sorban 4 punt, majd 2 TD és 3 FG a UFC-nek. Az Oklahoma most lépi az évi rendes oklahomázását?Elatlantázzák a playoff-esélyeiket
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Sorban 4 punt, majd 2 TD és 3 FG a UFC-nek. Az Oklahoma most lépi az évi rendes oklahomázását?
több mint 1 éve
a második félidő elején már nem tudták 😊 ott az int!A UCF meg hogy vezet 17:14-re? Az első negyed végén ott kellett hagynom, addig úgy tűnt, hogy pontot se fognak szerezniMost szereztek egy 90 körülüli yardos TD-t, a védőt csúnyán átverték. De a Sooners támadói sem állnak a helyzet magaslatán.
r.baggio
És meg a zebrák meg is mentették őket egy interception-től
Bocsánat 86 yardos TD volt a végén a UCF-nek
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez így vèrszegèny...
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
A UCF meg hogy vezet 17:14-re? Az első negyed végén ott kellett hagynom, addig úgy tűnt, hogy pontot se fognak szerezniMost szereztek egy 90 körülüli yardos TD-t, a védőt csúnyán átverték. De a Sooners támadói sem állnak a helyzet magaslatán.
r.baggio
És meg a zebrák meg is mentették őket egy interception-től
Bocsánat 86 yardos TD volt a végén a UCF-nek
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
A UCF meg hogy vezet 17:14-re? Az első negyed végén ott kellett hagynom, addig úgy tűnt, hogy pontot se fognak szerezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ez kicsit több volt mint hazai pálya….vicc
több mint 1 éve
Hazai pálya megfújva pipa
több mint 1 éve
A nyomorèk mázlisták
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Azèrt ennyire pocsék támadó játèkot nem vártam mèg Hasselbeckkel is nèzhetőbb vol 😧🤔Nekem ez a támadójáték teljesen normálnak tűnik! Minden vasárnap ilyet látok 🤣
dande2
több mint 1 éve
Azèrt ennyire pocsék támadó játèkot nem vártam mèg Hasselbeckkel is nèzhetőbb vol 😧🤔
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Akkor az első nagy tèttel bíró meccsünk idèn. Remélem nem az utolsó 🤪 ès vègre sikerül egy ilyen meccsen is győznünk ès marad esèly a POra.elkapjuk őket, nyugi 😊
dande2
több mint 1 éve
remélem jó lesz ez a PSU - OSU
több mint 1 éve
Most néztem fogadási szempontból a fordulót, basszus, fele annyi meccsre van reális opcióm mint általában.