NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
az szép upset a Virginiatól
több mint 1 éve
Kampman
28 292
2-3 yardra volt a Virginia futó, hogy bevigye és eldöntse a meccset, de fumble, átmegy az end zone-on, touchback.Kap egy valószínűleg utolsó esélyt a North Carolina.
több mint 1 éve
Kampman
28 292
A Virginia is alaposan megizzasztja a North Carolinát.
több mint 1 éve
Duke pick six, előre az upsetért!Erre rögtön egy kickoff return td, jó meccs 😀
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Duke pick six, előre az upsetért!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
pedig az first down volt...
több mint 1 éve
bazeg Illinois is milyen leolvadást csinált
több mint 1 éve
A Texas vs Houstont nézzétek 😊
---
több mint 1 éve
Iowa punt return TD-vel fordít másfél perccel a vége előttlol fake fair catch jelzés miatt visszafújták 😀
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
hát akkor hajrá Houston
több mint 1 éve
Tulane is mit csinál
több mint 1 éve
Az idei Missouri számára a legrosszabb infó hogy az SEC Keletben van egy kétszeres címvédő Georgia
több mint 1 éve
gyorsan visszajött a Bama
több mint 1 éve
Ne is mondd, néztem azt a meccset, ez mintha egy másik csapat lenneaz a Wazzu akit múlt héten taknyosra szopatott az Arizona? 😀Ez a Bama…hát nem is tudom. Persze ennI NFL tehetség után egyszer már várható volt egy nagyobb hullámvölgy, de rossz nézni mennyire gyengék mostanság.Akarod írni jó nézni 😊
Klaci79
Eddig az Oregon meccs is hasonlóan alakul, mint az Oklahomáé, tetszik a Wazzu
r.baggio
Löfli
---
több mint 1 éve
Kampman
28 292
szerintem 1st down, de én elfogult vagyok 😀szerintem is és én is
Löfli
több mint 1 éve
szerintem 1st down, de én elfogult vagyok 😀
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Mintha nem is az az Oregon lenne a pályán, mint aki múlt héten…micsoda folytonosság 🤣
több mint 1 éve
az a Wazzu akit múlt héten taknyosra szopatott az Arizona? 😀Ez a Bama…hát nem is tudom. Persze ennI NFL tehetség után egyszer már várható volt egy nagyobb hullámvölgy, de rossz nézni mennyire gyengék mostanság.Akarod írni jó nézni 😊
Klaci79
r.baggio
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Nem jó nézni, mert egy szenvedés, pedig jó meccs is lehetne. Nekem nem fáj, ha van egy jó Bama 😊Ez a Bama…hát nem is tudom. Persze ennI NFL tehetség után egyszer már várható volt egy nagyobb hullámvölgy, de rossz nézni mennyire gyengék mostanság.Akarod írni jó nézni 😊
Klaci79
r.baggio
Azért az utóbbi években kurva jó meccsek voltak ezek a Ten elleniek
több mint 1 éve
Ez a Bama…hát nem is tudom. Persze ennI NFL tehetség után egyszer már várható volt egy nagyobb hullámvölgy, de rossz nézni mennyire gyengék mostanság.Akarod írni jó nézni 😊
Klaci79
---
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Ez a Bama…hát nem is tudom. Persze ennI NFL tehetség után egyszer már várható volt egy nagyobb hullámvölgy, de rossz nézni mennyire gyengék mostanság.
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Ja, most látom, hogy az Oregon.Hajrá Packersnálad már 24 órával később van?
Kampman
Löfli
több mint 1 éve
Hajrá Packersnálad már 24 órával később van?
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Hajrá Packers